Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
ilmu tanpa amal itu gila, amal tanpa ilmu itu sia-sia. usah bimbang jika diri sudah tidak dihargai, tapi perlu bimbang jika diri sudah tidak lagi berharga.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Assalamualaikum..slm ukhwah.maaf join tanpa diundang,sekadar tertarik utk  tahu apa disebalik site ni..sy yg bertudung putih

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 17 jam, 11 minit yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: Salam penuh kemesraan..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» Salam penuh kemesraan..

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam penuh kemesraan..

Anaz-Imtiyaz
WARGA RASMI
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1688
Posting: 7

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 10:31


Assalamualaikum,

Salam dari ku di kejauhan.. apa khabar semuanya harap semua gembira di pagi ini.. setiap ikatan persahabatan itu perlu dimulai dengan perkenalan.. sambut lah salam perkenalan dari ku..

Nama : Anaz-Imtiyaz
nick name : Anaz
Nama formal : Asha

Asal : Johor darul Takzim
Menetap : Sabah

Pekerjaan : semua kerja aku buat..janji tak salah
Hobi: Travelling dan jalan-jalan cari makan

makan kegemaran : Ikan patin masak lemak cili api,tempoyak Negeri Sembilan, ABC pulut manis dan mee bandung.. hihihiihih

Minuman kegemaran: saya suka minum teh ais jus mangga, jus avacado dan sky juice..

(citer pasal makan aku jadi lapar lah... )

jika ada-apa soalan jangan segan jangan malu tanya saja pada saya..

selamat berkenalan....

-----------------
[IMG]http://www.angelfire.com/oz/anaz_imtiyaz/new2.jpg[/IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For Anaz-ImtiyazProfil   Hantar PM kepada Anaz-Imtiyaz   Pergi ke Anaz-Imtiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 10:42


assalamualaikum......

em....cantik nickname awk....maksudnya aper yek...! wah siap bagi biodata tuh....tp umur tak bagitau....secret ker....?hehehe...jgn marah ana gurau jer.....

apepun salam perkenalan dan salam ukhwah dr ana buat ukhti anaz_imtiyaz.

selamat datang ke komuniti muslimah-komuniti kasih-sayang ni........ahlan wasahlan.......

o...org sabah bah.......!

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 10:43


waalaikumussalam Anaz-Imtiyaz...

ahlan wa sahlan...
saya pon suka mkn ikan patin masak lemak cili api + tempoyak...
sedap sehingga menjilat jari...

selamat berforum...
sama2lah kita memeriahkan komuniti ni...
salam ukhwah dariku...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Anaz-Imtiyaz
WARGA RASMI
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1688
Posting: 7

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 14:59


nur_islami : Umur saya 23thn..

kalau tak silap saya maksud nama saya ni kemesraan yang istemewa.. kalau tak silap lah.. yup skrg saya jadi org sabah bah.. tapi tak lama lagi jadilah org Negeri Sembilan pulak... InsyaAllah...

Engku_Salina: yup ikan patin memang sodap.. tempoyak lagi sodap dulu saya tak suka makan tempoyak yang ada petai sekali cuba resepi tempoyak N9 terus tak nampak telinga... hihihiih
lebih sodap dari KFC kot...

-----------------
[IMG]http://www.angelfire.com/oz/anaz_imtiyaz/new2.jpg[/IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For Anaz-ImtiyazProfil   Hantar PM kepada Anaz-Imtiyaz   Pergi ke Anaz-Imtiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 09:35


o.....akak pd ana lah ni......ehem...ehem....nak jadik org n9 plak....? naper dah dpt tangkap ngan org n9 ker.......?hehehe.....sorylah kak klu nur salah teka.......

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 10:57


salam penuh keharmonian buat kak


semoga ceria di sini... berbicara dari hati ke hati bersama semua muslimah...


ok wassalam

p/s : kalau nak makan ikan patin tu ajakla saya sekali

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shafizah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1277
Posting: 134
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 12:43


assalamualaikum.
salam ukhwah juga fizah ucapkan kat akak.semoga ukhwah yang kita jalinkan ini diberkati oleh ALLAH S.T.W. Insya-ALLAH.


Bookmark and Share




  Member Information For shafizahProfil   Hantar PM kepada shafizah   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 14:57


Salam penuh kemesraan jugak dari ana utk Ukhti anaz.

Jom kita gamatkan komuniti nie... Hihihi...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

aku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 986
Posting: 110
Dari: bumi ALLAH

iraq   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 16:47


Salam ukhwah dari sayer..semoga ukhwah ini diberkati Allah..

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...


Bookmark and Share




  Member Information For akuProfil   Hantar PM kepada aku   Quote dan BalasQuote

Anaz-Imtiyaz
WARGA RASMI
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1688
Posting: 7

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 15:39


nur_islami : Lebih kurang macam tu lah dah kena penjara oleh org Negeri 9.. tapi saya tak kisah lagi suka adalah...

hanan: umur berapa tahun? student lagi ke?

mawarputih and aku :
Terima kasih kerana..

-----------------
[IMG]http://www.angelfire.com/oz/anaz_imtiyaz/new2.jpg[/IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For Anaz-ImtiyazProfil   Hantar PM kepada Anaz-Imtiyaz   Pergi ke Anaz-Imtiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 12:01


saya baru berusia 21 tahun (muda lagi.. )
masih menuntut di um dalam bidang syaraih pengurusan..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1740
Posting: 56
Dari: jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 16:02


assalamualaikum...
disini kita memupuk ukhwah islami...
salam ukhwah buat sahabat dr saya nurul soleha...
semoga ukhwah yg diikat terjalin selama2nya....
wasalam


Bookmark and Share




  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

-sakura-
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 1213
Posting: 43
Dari: sg.buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 18:05


salam perkenalan dari -sakura-

-----------------

~wAnItA hIaSaN dUnIa, SeInDaH hIaSaN aDaLaH wAnItA sOlEhAh~

::jaga diri hiasi peribadi::


Bookmark and Share




  Member Information For -sakura-Profil   Hantar PM kepada -sakura-   Send ICQ Meesage To -sakura-   -sakura-'s MSNM Number Is iena_sampj@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

Anaz-Imtiyaz
WARGA RASMI
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1688
Posting: 7

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 14:09


Hanan : tanhiah muda-muda lagi dah jadi webmaster akak sokong adik sentiasa.. ini pertama kali akak tengok webmaster perempuan (muslim)
tahniah sekali lagi.. nampak gayanya boleh lah ajar akak macam mana guna php. program ni.. akak tak reti sangat tapi bab design mendesign ni boleh lah tahan..

mujahidah2311 : InsyaAllah semoga persahabatan yang wujud di alam cyber ini berkekalan dan mendapat rahmat darinya..

[/B]-sakura- :[/B] Salam perkenalan dari ku juga..



-----------------
[IMG]http://www.angelfire.com/oz/anaz_imtiyaz/new2.jpg[/IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For Anaz-ImtiyazProfil   Hantar PM kepada Anaz-Imtiyaz   Pergi ke Anaz-Imtiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

munawwar
WARGA RASMI
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1741
Posting: 14
Dari: peTaLing JAya...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 16:20


assalamualaikum...wah...lengkap biodata.. insya-Allah bolehlah kita berkenal-kenalan. ana min perlis. student dari matrik uia (mciium) ... kalau nak kita kenai boleh through email ana ([email protected]) ....salam ukhwah utk anaz_imtiyaz...


Bookmark and Share




  Member Information For munawwarProfil   Hantar PM kepada munawwar   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 23:58


salam perkenalan dari ida jugak.hehe eh kiter dari negeri yg samer la.hehe.nih yg nak kenai lagi rapat nih.hehehe.

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

nur_malam
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1816
Posting: 71
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 10:54


Assalamualikum...
Salam perkenalan dari saya - nur_ malam. Moga ukhwah yang terjalin akan berkekalan dan mendapat rahmat daripada Allah SWT.
Wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For nur_malamProfil   Hantar PM kepada nur_malam   Quote dan BalasQuote

cute_islam
WARGA RASMI
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1682
Posting: 8
Dari: m u A r

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-07-03 00:28


Assalmmualaikum kak anaz-imtiyaz......
salam ukhwahfillah dr saya....
moga2 jalinan ukhwah ini berkekalan
slamernya....

-----------------
iF u waNNa gO sOmewHEre Or bE sOmebOdy,U beTTer waKe uP aNd pAy aTTenTiOn(",)


Bookmark and Share




  Member Information For cute_islamProfil   Hantar PM kepada cute_islam   Quote dan BalasQuote

munawwar
WARGA RASMI
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1741
Posting: 14
Dari: peTaLing JAya...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 11:36


salam sayang dr ana ! buat sumer ahli komuniti muslimah ... moga dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah sokmo !

................................................................ ..


Bookmark and Share




  Member Information For munawwarProfil   Hantar PM kepada munawwar   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 16:54


Assalamualaikum wrt...
Salam penuh kemesraan buat ukhti Anaz_imtiyaz..
Selamat berforum!!

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.081245 saat. Lajunya....