Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
NOTHING WORTHWHILE EVER HAPPENS IN A HURRY - SO BE PATIENT...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Dari Galeri
ini gambar kat opis mama...hehehe pinjam kusi mama kejap...tumpang2 =)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 17 jam, 12 minit yang lalu


Ukhwah
Topik: Dah ada group ogos..apa kata group Februarians plak ...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Dah ada group ogos..apa kata group Februarians plak ...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh Dah ada group ogos..apa kata group Februarians plak ...

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-05-03 16:45


Assalamualaikum...nah.. kak engku dah bukak group ogos.. jadi akak terpanggil laaa nak bukak group februari....



Salam Ukhwah Buat semua.....

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-05-03 16:52


a'kum,
thanks kak lin!ok...jon saper yg lahir bulan feb,jom kiter memeriahkan group nie.sweet_darling lahir 22 Feb,ader kembar tak kat sinih?nanti leh celebrate sesamer.
nanti biler tiba bulan feb(starting tahun depan ker..) leh la kiter buat majlis sesamer kiter plak ye?ewah..kuat btol berangan.tp tak salahkan???


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-05-03 17:11


betul tu kaklin setuju.. dok borak-borak.. luper lak nak letak kita lahir hari apa...)

kak lin klahir pada 04.02.1982

salam berforum



-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta"http://www.hanan.com.my/images/signnurtinta.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-05-28 17:12 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-05-03 18:56


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam Allah buat angkatan februari..
pertamanya..tima kasih pd kak lin sbb bukak topik nih! syukran.

hihihi ...a'ha sape yg sama tarikh lahir ngan ana ye?
ana susunkan tarikh angkatan februari kat sini,lepas ni sesape rajin upgradekan,ok?
senang sket nak nengok sape lahir dulu,nak wish mudah sket,ye tak?

setuju jgk kata sweet_darling,nak sambut birthday sesamakan? bukan berangan namanya tu,impian gitu..insyaALLAH..

ok,kita mulakan!

kak lin @ nur_tinta -4 februari 1982
ana dulu,hehehe @alfaqierah -7 februari 1985
then,sweet_darling -22 februari

baru 3 org,mane sahabat sahabiah yg lain ni? tanak join kami kat sini ke? jom la,meh kita letak tarikh lahir memasing kat sini utk kumpulkan angkatan februari,sila-sila,jgn malu,jgn segan!
cepat! cepat! (mcm jual goreng pisang pulak!)

jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

nurisya
WARGA RASMI
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 980
Posting: 8
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 00:43


i'm februarians


Bookmark and Share




  Member Information For nurisyaProfil   Hantar PM kepada nurisya   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 556
Posting: 273
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 01:30


la...sara lahir bulan JUNE..cam ne nie....tak leh join la gini nampak nyer...


Bookmark and Share




  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

shieda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 1209
Posting: 28
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 11:59


assalamualaikum...
shieda 24 feb jer....ader kembo tak...

-----------------
kejujuran lambang keperibadian


Bookmark and Share




  Member Information For shiedaProfil   Hantar PM kepada shieda   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 13:24


ahlan wa sahlan buat semua adik2 dan sahabiah2 yang dah join group ni.........

jadi senarai setakat ini...


kak lin @ nur_tinta -4 februari 1982
ana dulu,hehehe @alfaqierah -7 februari 1985
sweet_darling -22 februari 198? (sorry kak lin tak ingat)
shieda - 24 februari 19??(biler yek)




-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta"http://www.hanan.com.my/images/signnurtinta.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-05-29 13:24 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shaza_liza
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 354
Posting: 34
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 13:37


Assalamualaikum....

wahh...cam best jer topik nie....leh join ker coz saya nie tak aktif sangat dalam komuniti nie....


Bookmark and Share




  Member Information For shaza_lizaProfil   Hantar PM kepada shaza_liza   Pergi ke shaza_liza's Website   Quote dan BalasQuote

shaza_liza
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 354
Posting: 34
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 13:40


hmmm...nampaknya saya nie pembuka tirai bulan februari lah yer.....saya lahir pada 1.2.1981


Bookmark and Share




  Member Information For shaza_lizaProfil   Hantar PM kepada shaza_liza   Pergi ke shaza_liza's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 16:43


wah nampaknya kite dah pembuka bulan pebruari nie.... kita nantikan pulak sapa penutupnya.... dan siapa yang paling istimewa dalam group februarians nie k (especially for 29.feb)

nie senarai terbaru


shaza_liza- 1.2.1981,
kak lin @ nur_tinta -4 februari 1982
alfaqierah -7 februari 1985
sweet_darling -22 februari 198? (sorry kak lin tak ingat)
shieda - 24 februari 19??(biler yek)


jadik yang lain2 bile lagi join ler...


oh yer, utk nilamSarah boleh nak join....dan selalulah singgah kat sini k....





-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta"http://www.hanan.com.my/images/signnurtinta.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-05-29 16:44 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-05-03 11:01


Assalamualaikum wb

mm nak tambah maklumat sikit..... mungkin ada yang sama mungkin tidak......


FEBRUARI
berfikiran abstrak
sukakan benda yang reality dan abstrak
inteligent, bijak dan genius
berpesonality yg mudah berubah
mudah menawan org lain
agak pendiam. Pemalu dan rendah diri
jujur dan setia pd segalanya
keras hati untuk mencapai matlamat
tidak suka dikongkong
mudah memberontak apabila dikongkong
suka kegiatan yg lasak
emosinya mudah terluka dan sgt sensitif
mudah mempamirkan marahnya
tidak suka benda yg remeh-temeh
suka berkawan tapi kurang mempamerkannya
sangat berani dan suka memberontak
bercita-cita tinggi dan suke berangan-angan dan ada harapan utk merealisasikan impiannya
pemerhatian yg tajam
suka hiburan dan sukan
suka benda yg bersifat seni
sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran
berkecenderungan pd benda yg tahyul
amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
belajar untuk mempamirkan emosi




wassalam



-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta"http://www.hanan.com.my/images/signnurtinta.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-05-30 11:01 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-05-03 16:24


a'kum,
alhamdulillah..ramai jugak yg lahir bulan Feb yer?syukran jazilan kpd yg rajin upgrade kan bday tuh.hopefully leh jumpa kembar.tp yg bday beza sehari dua tue pon kira ala2 kembar la jugak kan?tak sabar pulak tunggu Feb tahun depan...leh celebrate reramai(terlebih exited pulak!)


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 556
Posting: 273
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 04:19


aiseh..tadek junion ke??(june) x de geng la cam nie...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 09:06


assalamualaikum wb... wah makin lama makin ramai.. makin best laa plak tak gitu....

Quote:
aiseh..tadek junion ke??(june) x de geng la cam nie



mm nilamSarah akak cadangakan nilam bukak plak topik anak-anak kelahiran june..tak gitu.... mungkin nanti nilan leh jumpa sahabat2 yang lahir pada bulan jun gak ..

mm apa2 pun nilam tetap dijemput datang jenguk2 kami di sini......bukan lin menghalau, tapi kak lin sian tgk nilam buat muke gitu nanti dah tak comel....tul tak

--sekadar pandangan--

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 09:18


as'kum...kepada ahli februarians...ana nak join jugak boleh tak?klau shaza_liza lahir pada 1.2.1981... ana pulak 2.2.1981.. kira kembar jugak tak ni?lagipun tahun yg sama..

p/s:nur-tinta,apsal tak habaq yg kita di bawah zodiak yg sama

-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

shieda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 1209
Posting: 28
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 10:56


askum..
amboi nur_tinta nak tau tahun yer..ok ler akak kabo...akak lahir th n 1977..
nape...ader kebo ker kat sini..

-----------------
kejujuran lambang keperibadian


Bookmark and Share




  Member Information For shiedaProfil   Hantar PM kepada shieda   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 11:05




wah tak sangka saya lagi muda dari sheida....

oklah nie update ahli2 februarians setakat nie....


shaza_liza- 1 februari 1981,
darul_numan81 - 2 februari 1981,
nur_tinta -4 februari 1982
alfaqierah -7 februari 1985
sweet_darling -22 februari 1984
shieda - 24 februari 1977
-haa kite lantik akak jadi president ok tak

oklah kiranya ada update lagi..saya akan update kan :devil:






-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta"http://www.hanan.com.my/images/signnurtinta.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-05-31 11:06 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 11:18




manalah ina tahu ina ngan kak alin satu zodiak... akak tak pernah tanya kan nanti biler birthday ina boleh ler kak lin belanja




-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 11:34


as'kum...ina nak akak belanja ker?boleh..bukan setakat .. makan pun boleh. tapi.. nampaknya ina kena belanja akak dulu sbb besday akak dulu..2 hari pastu baru ina. erm.. ataupun kita celebrate sama2.. okay tak?



-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..

[ Posting ini telah di edit oleh: darul_numan81 pada 2003-05-31 11:35 ]


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Dah ada group ogos..apa kata group Februarians plak ...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082466 saat. Lajunya....