Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Pengetahuan adalah harta yang patut dimuliakan, perilaku baik adalah busana baru, dan fikiran adalah cermin yang jernih
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sufiahadnan74
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13717

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Dari Galeri
Suasana jamuan JK..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: {RAHSIA WANITA}


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» {RAHSIA WANITA}

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh {RAHSIA WANITA}

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 31-08-06 12:28


bulan Mac ??erm..jab nak fikir ada same ke tak..eheh


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.06.2006
Ahli No: 6676
Posting: 24
Dari: KL-Sarawak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 13:52


Assalamu'alaikum wbt...
Ana bulan januari....Erm...betul la itu...pemalu tu memang ada sikit lah...malu pada tempat... tapi kalau nak facing pasal hal2 yang patut...tak lah malu...kena confident...


-----------------
cita-citaku islam gemilang, cita-citaku daulahnya berulang, cita-citaku islam cemerlang, cita-citaku islam tinggi menjulang
والسلام


Bookmark and Share




  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA RASMI
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 6862
Posting: 1
Dari: pahang

guyana  


posticon Posting pada: 07-09-06 16:03


bukan nak percya tapi saya lahir bulan februari...ada kena lah...
heheheheh'


Bookmark and Share




  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

widad_awny
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 6367
Posting: 38
Dari: bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 10:47


widad lahir bulan sembilan....em???!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For widad_awnyProfil   Hantar PM kepada widad_awny   Quote dan BalasQuote

yusha
WARGA RASMI
Menyertai: 22.08.2006
Ahli No: 6811
Posting: 10

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 11:41


Bulan Sembilan.....huhuhuuu.....tak nak anak ramai2.....putih rambut hitamku...


Bookmark and Share




  Member Information For yushaProfil   Hantar PM kepada yusha   Quote dan BalasQuote

ainnadiya
WARGA RASMI
Menyertai: 16.09.2006
Ahli No: 6894
Posting: 2
Dari: uiapj

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-06 23:57


hmm...my b...depend on u. inna lillahi wa inna ilaihi raji uun...


Bookmark and Share




  Member Information For ainnadiyaProfil   Hantar PM kepada ainnadiya   Quote dan BalasQuote

acik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.05.2003
Ahli No: 1532
Posting: 91
Dari: BUMI TUHAN YANG AGUNG

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-06 02:37


assalamualaikum.... SAYA BULAN JANUARI...ADA KESAMAAN agaknya TAPI SAYA rasa SAYA TAK RAMAI KENALAN SEBAB SAYA NI AGAK PEMALU... HEHE


Bookmark and Share




  Member Information For acikProfil   Hantar PM kepada acik   Quote dan BalasQuote

IrisS
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 7037
Posting: 21
Dari: UsM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 10:07


saya bulan januari... ermm ada juga persamaan ni.. ramai kenalan dan agak pemalu tapi sekarang sifat pemalu tu dah kurang sikit agaknya.. sebab nak belajar mana boleh malu2 kan ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For IrisSProfil   Hantar PM kepada IrisS   Quote dan BalasQuote

achik_yaya
WARGA RASMI
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 7046
Posting: 2
Dari: UTM skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-11-06 21:30


saya bulan 6. Ye ke perkahwinan lebih dari sekali. kalau boleh tak nak lah jadi macam tu


Bookmark and Share




  Member Information For achik_yayaProfil   Hantar PM kepada achik_yaya   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 08:19


Pada 16-11-06 10:07 , IrisS posting:

!!! QUOTE !!!

saya bulan januari... ermm ada juga persamaan ni.. ramai kenalan dan agak pemalu tapi sekarang sifat pemalu tu dah kurang sikit agaknya.. sebab nak belajar mana boleh malu2 kan ;-)
isrisS..malu tu kena ada pada setiap hamba Allah...yang tak perlu ada ialah 'SEGAN' @ penyegan..
ana juga seorang yang penyegan sometimes..tapi nanti kena bagi lecture kat student..dah tak boleh nak segan2..nanti terkontang kanting pula student ana..ehehe..
[ Telah diedit oleh: myway pada 18-11-06 08:20 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

wardah84
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2003
Ahli No: 1060
Posting: 11
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-11-06 01:18


!!! QUOTE !!!

NOVEMBER
Rajin, pandai berbicara, mudah menyeleweng, tidak memanfaatkan harta pusaka.


betul ke...adoii..negatif saja bunyiknya.. :-di :-P


Bookmark and Share




  Member Information For wardah84Profil   Hantar PM kepada wardah84   Quote dan BalasQuote

rohani
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 4629
Posting: 38
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-11-06 17:02


JUN
Banyak Ilmu pengetahuannya, ringan tulang, hidupnya dalam kemewahan, perkahwinannya tidak kekal, pernikahan lebih sekali.


ana lahir bulan jun,25jun,banyak ilmu??tak jugak kut, ilmu Allah tu luas, proses pencarian ilmu tu sepanjang hayat,banyak lagi ilmu yang perlu dipelajari especially ilmu agama.
perkahwinan tak kekal dan pernikahan lebih dari sekali...minta2 di jauhkan.


Bookmark and Share




  Member Information For rohaniProfil   Hantar PM kepada rohani   Quote dan BalasQuote

najiha
WARGA RASMI
Menyertai: 24.09.2004
Ahli No: 4353
Posting: 6
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 17:03


SIFAT MENURUT BULAN LAHIR ANDA
>> PRIBADI ANDA MENGIKUT BULAN KELAHIRAN
>> BERDASARKAN KAJIAN 25 TAHUN
>>
>> JANUARI
>> ~~~~~~~~
>> * Bercita-cita tinggi dan orangnya serius.
>> * Suka mendidik dan dididik.
>> * Sangat mudah melihat kelemahan orang lain dan suka mengkritik.
>> * Rajin dan setiap yang dibuat selalu menghasilkan keuntungan.
>> * Suka berbenah/bersih-2 dan hal-2 yang serba teratur.
>> * Bersifat sensitif , berfikiran mendalam.
>> * Pandai mengambil hati orang lain.
>> * Pendiam kecuali telah dirangsang.
>> * Agak pemalu dan mendambakan tumpuan yang bisa dipercayai.
>> * Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
>> * Badannya sihat tetapi mudah diserang influensa.
>> * Bersikap romantik tetapi tidak pandai memamerkannya
>>/memperlihatkannya.
>> * Cukup sayang pada anak-anak.
>> * Suka berdiam di rumah.
>> * Setia pada segala-galanya.
>> * Perlu belajar untuk hidup bersosialisasi.
>> * Mempunyai rasa cemburu yang sangat tinggi.
>>
>> FEBRUARI
>> ~~~~~~~~
>> * Berfikiran abstrak.
>> * Suka pada benda yang real dan abstrak.
>> * Inteligent, bijak dan jenius.
>> * Memiliki kepribadian yang mudah berubah.
>> * Mudah menawan hati orang lain.
>> * Agak pendiam, pemalu dan rendah diri.
>> * Jujur dan setia pada segalanya.
>> * Keras hati untuk mencapai tujuan.
>> * Tidak suka dikekang.
>> * Mudah memberontak apabila dikekang.
>> * Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif.
>> * Mudah memamerkan & memperlihatkanamarahnya.
>> * Suka berkawan tapi kurang memamerkannya.
>> * Sangat berani dan suka memberontak.
>> * Bercita-cita tinggi dan suka berangan-angan dan ada harapan untuk
>> merealisasikan impiannya.
>> * Pemerhatian yang tajam.
>> * Suka hiburan dan suka akan benda yang bersifat seni.
>> * Sangat romantik pada dalaman-nya tetapi tidak pada luaran-nya.
>> * Berkecenderungan pada benda yang tahyul.
>> * Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros.
>> * Harus belajar untuk memamerkan emosi.
>>
>> MARET
>> * Berkepribadian yang menarik dan menawan.
>> * Mudah didampingi.
>> * sangat pemalu dan pemendam rasa.
>> * sangat baik, jujur, pemurah dan mudah simpati.
>> * sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam sekitar.
>> * Suka pada kedamaian.
>> * sangat peka kepada orang lain.
>> * Sesuai dengan kerjanya yang memberi khidmat kepada orang lain.
>> * Tidak cepat marah dan sangat baik hati.
>> * Tahu membalas dan mengenang budi orang.
>> * Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
>> * Kecenderungan untuk mendemdam jika tidak dikontrol.
>> * Suka berangan-angan.
>> * Suka melancong.
>> * sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
>> * Kelam kabut dalam memilih pasangan.
>> * Suka dengan hiasan rumah tangga.
>> * Punya bakat seni dalam bidang musik.
>> * Kecenderungan kepada benda yang istimewa dan bagus.
>> * jangan terlalu moody.
>>
>> APRIL
>> * sangat aktif dan dinamik.
>> * Cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal.
>> * sangat menarik dan pandai memanjakan diri.
>> * Punya daya mental yang sangat kuat.
>> * Suka diberi perhatian.
>> * sangat diplomatik (pandai membujuk ,berkawan dan pandai
>> menyelesaikan-masalah
>> orang).
>> * sangat berani dan tidak ada perasaan takut.
>> * Suka petualangan, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
>> * Emosi cepat terusik.
>> * Try control the emotion.
>> * Kecenderungan bersifat dendam.
>> * Agresif, kelam kabut untuk membuat keputusan.
>> * Kuat daya ingatan.
>> * Gerak hati yang sangat kuat.
>> * Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
>> * Berpenyakit di sekitar kepala dan dada.
>> * sangat cemburu dan terlalu cemburu.
>>
>> MEI
>> * Kekerasan hati & degil.
>> * Kuat semangat & bermotivasi tinggi.
>> * Pemikiran yang tajam.
>> * Mudah marah apabila tidak dikontrol.
>> * Pandai menarik hati orang lain & menarik perhatian.
>> * Perasaan yang amat mendalam.
>> * Cantik dari segi mental & fisik.
>> * Tidak perlu dimotivasikan.
>> * Tetap pendirian tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain.
>> * Mudah dibujuk.
>> * Bersikap sistematik (otak kiri).
>> * Suka berangan-angan.
>> * Kuat daya firasat, memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa
>> diberitahu.
>> * Bagian telinga & leher mudah diserang penyakit.
>> * Daya khayal yang tinggi.
>> * Pemikiran yang tajam.
>> * Pandai berdebat.
>> * Fisik yang baik.
>> * Kelemahan sistem pernafasan.
>> * Suka sastra,seni & musik serta melancong.
>> * Tidak berapa suka duduk/diam di rumah.
>> * Tidak boleh duduk diam.
>> * Tidak punya banyak anak.
>> * Rajin dan bersemangat tinggi.
>> * Agak boros.
>>
>> JUNI
>> * Berfikiran jauh & berwawasan.
>> * Mudah digunakan/dimanfaatkan orang kerana sikap baik.
>> * Berperangai lemah lembut.
>> * Mudah berubah sikap, perangai, idea & mood.
>> * Idea yang terlalu banyak di kepala.
>> * Bersikap sensitif.
>> * Otaknya aktif (senantiasa berfikir).
>> * Sukar melakukan sesuatu dengan segera.
>> * Bersikap suka menunda-nunda.
>> * Bersikap terlalu memilih & selalu mahu yang terbaik.
>> * Cepat marah & cepat sejuk.
>> * Suka berbicara & berdebat.
>> * Suka membuat lawakan/lelucon & bergurau.
>> * Otaknya cerdas berangan-angan.
>> * Mudah & pandai berkawan.
>> * orang yang sangat tertib.
>> * Pandai memamerkan sikap.
>> * Gampang berkecil hati.
>> * Mudah terkena influensa.
>> * Suka berbenah/bersih-2.
>> * Cepat merasa bosan.
>> * Sikap terlalu memilih & cerewet.
>> * Kurang memamerkan perasaan.
>> * Lambat sembuh apabila hatinya terluka.
>> * Mudah menjadi eksekutif.
>> * Kedegilan yang tidak terkontrol.
>> * Mempunyai prinsip Siapa yang memuji saya adalah musuh saya tetapi siapa
>> menegur saya adalah kawan saya.
>>
>> JULI
>> ~~~~
>> * Sangat senang apabila didampingi.
>> * Banyak berahasia dan sukar dimengerti, terutama laki-2.
>> * Agak pendiam kecuali diransang.
>> * Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila mahu
>> disusahkan.
>> * Mudah dibujuk.
>> * Sangat menjaga hati/perasaan orang lain.
>> * Sangat ramah.
>> * Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya.
>> * Berjiwa sentimental.
>> * Jarang mendendam.
>> * Mudah memaafkan tapi sukar melupakan.
>> * Membimbing secara fisik dan mental.
>> * sangat peka, pengasih serta penyayang.
>> * Melayani semua orang dengan sama.
>> * Daya simpati yang tinggi.
>> * Pemerhatian yang tajam.
>> * Suka menilai orang lain.
>> * Mudah dan rajin belajar.
>> * Suka mengenang peristiwa atau kawan lama.
>> * Suka berdiam diri.
>> * Suka duduk/diamdi rumah.
>> * Suka menunggu kawan tapi tidak mencari kawan.
>> * tidak agresif kecuali terpaksa.
>> * Lemah dari segi kesehatan perut.
>> * Mudah gemuk apabila tidak mengontrol makanan melalui diet.
>> * Minta disayangi.
>> * Mudah terluka hati tapi lambat untuk pulih.
>> * Rajin dalam bekerja.
>>
>> AGUSTUS
>> ~~~~~~~~
>> * Suka bergurau.
>> * Sopan santun dan perhatian terhadap orang lain.
>> * Berani dan tidak mengenal kata takut.
>> * Orgnya agak tegas & bersikap kepemimpinan.
>> * Pandai membujuk orang lain.
>> * Terlalu pemurah & bersikap ego.
>> * Nilai harga diri yang sangat tinggi.
>> * Haus akan pujian.
>> * Semangat juang yang luar biasa.
>> * Cepat marah & mudah mengamuk.
>> * Mudah marah apabila perkataannya dilawan.
>> * Sangat cemburu.
>> * Cepat berfikir.
>> * Fikiran yang berdikari.
>> * Suka memimpin & dipimpin.
>> * Sifat suka berangan.
>> * Berbakat dalam seni lukis,hiburan & silat.
>> * Cepat ditimpa penyakit.
>> * Belajar untuk relax.
>> * Sikap kelam kabut.
>> * Romantik ,pengasih,penyayang.
>> * Suka mencari kawan.
>>
>> SEPTEMBER
>> ~~~~~~~~~~~
>> * Sangat sopan santun.
>> * Sangat cermat,teliti & teratur.
>> * Suka menegur kesalahan orang lain & mengkritik.
>> * Pendiam tapi pandai dalam bercakap-cakap.
>> * Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.
>> * Kerja yang dilakukan sangat sempurna.
>> * Sangat sensitif tetapi tidak diketahui.
>> * orang yang banyak berfikir.
>> * Otak bijak & mudah belajar.
>> * Suka mencari maklumat.
>> * Kontrol diri untuk tidak terlalu mengkritik.
>> * Pandai mendorong diri sendiri.
>> * Mudah memahami orang lain(daya firasat yang tinggi) kerana banyak menyimpan
>> rahasia.
>> * Suka akan hiburan & melancong.
>> * Kurang menunjukan perasaannya.
>> * Luka hatinya sangat lama disimpan.
>> * Terlalu memilih pasangan.
>> * Sistematik.
>>
>> OKTOBER
>> ~~~~~~~~
>> * Menyukai orang yang sayang padanya.
>> * Suka mengambil jalan tengah.
>> * Sangat menawan & sopan santun.
>> * Kecantikan luar & dalam.
>> * Tidak pandai berbohong & berpura-pura.
>> * Mudah rasa simpati, baik, lebih mementingkan kawan.
>> * Senantiasa berkawan.
>> * Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama.
>> * Cepat marah.
>> * Tidak menolong orang kecuali diminta.
>> * Suka melihat dari perspektifnya sendiri.
>> * Tidak suka terima pandangan orang lain.
>> * Emosi yang mudah terusik.
>> * Suka berangan & pandai bercakap.
>> * Emosi yang kelam kabut.
>> * Daya firasat yang sangat kuat (terutama perempuan).
>> * Suka melancong, bidang sastera & seni.
>> * Pengasih ,penyayang & lemah lembut.
>> * Romantik dalam percintaan.
>> * Mudah terusik hati & cemburu.
>> * Ambil berat tentang orang lain.
>> * Suka kegiatan luar.
>> * orang yang adil.
>> * Boros & mudah dipengaruhi sekitarnya.
>> * Mudah patah semangat.
>>
>> NOVEMBER
>> ~~~~~~~~~~
>> * Banyak idea.
>> * Sukar untuk dimengerti atau difahami sikapnya.
>> * Berfikiran ke depan.
>> * Berfikiran unik dan bijak.
>> * Penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa.
>> * Pemikiran yang tajam.
>> * Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
>> * Bagus untuk jadi dokter.
>> * Cermat dan teliti.
>> * Sifat yang berahasia, pandai mengorek dan mencari rahasia.
>> * Banyak berfikir, kurang bicara tetapi mesra.
>> * Berani, pemurah, setia, dan sabar.
>> * Terlalu degil dan keras hati.
>> * Apabila mahu akan diusahakan sehingga berhasil.
>> * tidak suka marah kecuali digugat.
>> * Cara berfikir yang lain dari orang lain.
>> * Otak yang sangat tajam.
>> * Pandai mendorong diri sendiri.
>> * Tidak menghargai pujian.
>> * Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi dan apabila hendak
>> sesuatu
>> akan mencoba sampai berhasil.
>> * Badan yang tough.
>> * Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam.
>> * Romantik.
>>* Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
>>* Suka duduk / diamdi rumah.
>>* Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
>>* Amanah, jujur setia dan pandai berahasia.
>>* Tidak berapa berjaya dalam mengontrol emosi.
>>* Bercita-cita tinggi.
>>* Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah.
>>
>>DESEMBER
>>~~~~~~~~~~
>>* Sangat setia dan pemurah.
>>* Bersifat patriotik.
>>* Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
>>* Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
>>* Bercita-cita tinggi.
>>* Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
>>* Senang apabila didampingi.
>>* Suka bergaul dengan orang.
>>* Suka dipuji, diberi perhatian dan suka dibelai.
>>* Sangat jujur.
>>* Tidak pandai berpura-pura.
>>* Cepat marah.
>>* Perangai yang berubah-ubah.
>>* Tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi.
>>* Benci apabila dikekang.
>>* Suka bergurau.
>>* Pandai membuat lelucon dan berfikir dengan logika

* kebenaran hanya satu kebetulan....tak cmfom 100% betul.
sekadar hiburan


Bookmark and Share




  Member Information For najihaProfil   Hantar PM kepada najiha   Quote dan BalasQuote

najiha
WARGA RASMI
Menyertai: 24.09.2004
Ahli No: 4353
Posting: 6
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 17:08


ana lahir bulan septmber....
kebetulan ada yang sama...pilih pasangan ana rasa xdah mmilih sagat. tapi sahabat ramai kata ana kuat memilih...Allah saja yang lebih tahu.

SEPTEMBER
>> ~~~~~~~~~~~
>> * Sangat sopan santun.
>> * Sangat cermat,teliti & teratur.
>> * Suka menegur kesalahan orang lain & mengkritik.
>> * Pendiam tapi pandai dalam bercakap-cakap.
>> * Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.
>> * Kerja yang dilakukan sangat sempurna.
>> * Sangat sensitif tetapi tidak diketahui.
>> * orang yang banyak berfikir.
>> * Otak bijak & mudah belajar.
>> * Suka mencari maklumat.
>> * Kontrol diri untuk tidak terlalu mengkritik.
>> * Pandai mendorong diri sendiri.
>> * Mudah memahami orang lain(daya firasat yang tinggi) kerana banyak menyimpan
>> rahasia.
>> * Suka akan hiburan & melancong.
>> * Kurang menunjukan perasaannya.
>> * Luka hatinya sangat lama disimpan.
>> * Terlalu memilih pasangan.
>> * Sistematik.


Bookmark and Share




  Member Information For najihaProfil   Hantar PM kepada najiha   Quote dan BalasQuote

mie_rah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 8160
Posting: 15
Dari: Alor Star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 12:20


JANUARI
Ramai kenalan, sedikit pemalu dan bersungguh2 bila melakukan kerja.

ana rasa banyak yang sama lah dengan diri ana


Bookmark and Share




  Member Information For mie_rahProfil   Hantar PM kepada mie_rah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
WARGA RASMI
Menyertai: 03.11.2004
Ahli No: 4547
Posting: 19
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 07:14


Pada 03-05-03 17:49 , Houri posting:

!!! QUOTE !!!

JULAI
Banyak pancaroba hidup dan godaan, banyak memperoleh rezeki..


wah wah... banyak pancaroba... tapi banyak memperoleh rezeki... :)

mudah-mudahan betul-betul banyak memperoleh rezeki... AMIN ya RABB...


Bookmark and Share




  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 09:06


> MARET
>> * Berkepribadian yang menarik dan menawan.
>> * Mudah didampingi.
>> * sangat pemalu dan pemendam rasa.
>> * sangat baik, jujur, pemurah dan mudah simpati.
>> * sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam sekitar.
>> * Suka pada kedamaian.
>> * sangat peka kepada orang lain.
>> * Sesuai dengan kerjanya yang memberi khidmat kepada orang lain.
>> * Tidak cepat marah dan sangat baik hati.
>> * Tahu membalas dan mengenang budi orang.
>> * Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
>> * Kecenderungan untuk mendemdam jika tidak dikontrol.
>> * Suka berangan-angan.
>> * Suka melancong.
>> * sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
>> * Kelam kabut dalam memilih pasangan.
>> * Suka dengan hiasan rumah tangga.
>> * Punya bakat seni dalam bidang musik.
>> * Kecenderungan kepada benda yang istimewa dan bagus.
>> * jangan terlalu moody.


ana lahir bulan mac...banyak yang betul...hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

lily_mawar
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 8035
Posting: 44
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 22:58


Saya pulak lahir bulan November ... part yang menyeleweng tu menyeleweng macam mana eh ...? Rasanya macam ada yang betul saja ...


Bookmark and Share




  Member Information For lily_mawarProfil   Hantar PM kepada lily_mawar   Quote dan BalasQuote

Awliya
WARGA RASMI
Menyertai: 11.05.2009
Ahli No: 10512
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-05-09 11:58


hai saya lahir bulan february apa cerita?
[addsig /]


Bookmark and Share




  Member Information For AwliyaProfil   Hantar PM kepada Awliya   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-09 13:33


Assalamualaikum

NOVEMBER

banyak yang meyerupai sifat dan perwatakan saya.
suka saja dengan kajian ini.. suka..suka.. :sopan:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» {RAHSIA WANITA}

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.078559 saat. Lajunya....