Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-01-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan..

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
saya sewaktu semester pertama di UTP

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 6 jam, 57 minit yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: keyakinan diri


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» keyakinan diri

Please Mendaftar To Post


Oleh keyakinan diri

penghuluNASUHA
WARGA RASMI
Menyertai: 06.02.2011
Ahli No: 12761
Posting: 2
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-02-11 10:41


as-salam,
saja luahan hati...ana tak ada keyakinan diri dalam banyak benda...sebab biasa nya,apa yang ana buat xmembanggakan org.bukan kpuasan org lain yang ana nak,tapi kadang-kadang kta2 semangat dari org ni boleh bagi lebih keyakinan...ana jenis yang kuat bekerja,tapi hasil yang ana dapat biasa-biasa saja...orang-orang skeliling ana selalu bandingkan ana dengan kawan ana.ana selalu buat kerja,tapi hasil biasa-biasa...kawan ana,buat kerja sikit pun dah jadi yang terbaik...kadang-kadang kecil hati dengan ayt2 sahabat-sahabat ni...sampai kan ana tak dapat tahan, 1ayt keluar dari mulut ana....
"jangan bandingkan ana dengan si polan,sebab dia budak bijak pandai dan ana bukan budak bijak...ana kena usaha lebih dari dia"
kata-kata sambil larikan diri...tapi masih tak dapat ubah mereka...itu yang buat kan ana lagi kurang keyakinan diri...ana org biasa yang sentiasa berkerje kuat,ana xmengganggu org lain, tapi org skeliling ana selalu datang dengan kata-kata yang ana rasa mengganggu ana.kadang-kadang ana rasa nak jauh kan diri ana dari si polan,supaya org takkan bandingkn ana dengan dia...tapi si polan tak salah....bantu ana...


Bookmark and Share




  Member Information For penghuluNASUHAProfil   Hantar PM kepada penghuluNASUHA   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-03-11 11:28


Waalaikumsalam

Yang penting kita sentiasa berusaha untuk meningkatkan prestasi kerja kita, belajar dari cara kerja sahabat saudari. Bab orang nak mengata, abaikan saja. Jangan sampai kata-kata tu melemahkan diri kita sendiri, kelak sendiri yang rugi. Beruntunglah sebab sahabat saudari yang digelar polan tetap setia membantu.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.04685 saat. Lajunya....