Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-04-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jatuh kita pada hari ini bukan untuk mematahkan semangat dan harapan tapi pendorong kita dihari kemudian..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: hennryka
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13700

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
menjamu selera...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 jam, 19 minit yang lalu
adisiionde: 5 hari yang lalu
hennryka: 5 hari yang lalu
kasttra: 12 hari yang lalu
ambitionde1024: 19 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: SALAM PERKENALAN


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» SALAM PERKENALAN

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh SALAM PERKENALAN

miasara309
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.12.2010
Ahli No: 12609
Posting: 23
Dari: seri kembangan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-12-10 21:41


ASSALAMUALAIKUM...

SAYA IDALINDA DATANG BERTANDAN MEMPERKENALKAN DIRI..

SAYA MEMPUNYAI BLOG yang BOLEH ANDA SEMUA LAYARI..
http://denirahouse.blogspot.com

jomlah berkunjung ke sana banyak barangan menarik terdapat di sana
[ Telah diedit oleh: miasara309 pada 09-01-11 21:05 ]


Bookmark and Share




  Member Information For miasara309Profil   Hantar PM kepada miasara309   Pergi ke miasara309's Website   Quote dan BalasQuote

Hanani_muslimah
WARGA RASMI
Menyertai: 07.03.2010
Ahli No: 11966
Posting: 3
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-10 22:56


waalaikumussalam w.b.t...Saya hanani...InsyaAllah akan dijenguk blog saudari...


Bookmark and Share




  Member Information For Hanani_muslimahProfil   Hantar PM kepada Hanani_muslimah   Quote dan BalasQuote

miasara309
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.12.2010
Ahli No: 12609
Posting: 23
Dari: seri kembangan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-12-10 21:48


Pada 10-12-10 22:56 , Hanani_muslimah posting:

!!! QUOTE !!!

waalaikumussalam w.b.t...Saya hanani...InsyaAllah akan dijenguk blog saudari...


terima kasih...saya masih baru perlukan sokongan dari anda semua..


Bookmark and Share




  Member Information For miasara309Profil   Hantar PM kepada miasara309   Pergi ke miasara309's Website   Quote dan BalasQuote

fauzani
WARGA RASMI
Menyertai: 30.01.2011
Ahli No: 12744
Posting: 1
Dari: batu Pahat,Johor

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-01-11 15:46


assalamualaikum....
salam perkenalan, nama kita nurul fauzani binti mohamed ariff.. :)


-----------------
fauzaniariff :)


Bookmark and Share




  Member Information For fauzaniProfil   Hantar PM kepada fauzani   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-11 09:01


salam semua.kenal kak limah lag tak.jutaan maaf kerana dah bebulan tak keudara.hanan sue ni no baru kak limah.0122593904.no lama masuk tandas.ni guna hp suami.lo beli komputer lag.jumpa lag.salam rindu untuk semua.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

umihusna
WARGA RASMI
Menyertai: 01.02.2011
Ahli No: 12750
Posting: 5
Dari: Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 01-02-11 21:00


Assalamualaikum w.b.t..
Salam perkenalan semua, saya umihusna.

Jemput lah bertandang ke blog saya sklin-kristalmutiara.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For umihusnaProfil   Hantar PM kepada umihusna   Pergi ke umihusna's Website   Quote dan BalasQuote

penghuluNASUHA
WARGA RASMI
Menyertai: 06.02.2011
Ahli No: 12761
Posting: 2
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-02-11 01:03


assalamualaikum...
salam ukhwah semua...ismi sharifah akmal nasuha syed mahdzar.
ni 1st time join forum...minta tunjuk ajar semua...


Bookmark and Share




  Member Information For penghuluNASUHAProfil   Hantar PM kepada penghuluNASUHA   Quote dan BalasQuote

YaAlifTaYa
WARGA RASMI
Menyertai: 02.02.2011
Ahli No: 12751
Posting: 1
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-11 12:51


assalamualaikum wrt.wbt.
salam ukhwah dari pantai timur.
Bertandang ke sini kerana ingin menimba ilmu.


-----------------
hitunglah kesyukuran mu jangan dihitung kesukaran mu.


Bookmark and Share




  Member Information For YaAlifTaYaProfil   Hantar PM kepada YaAlifTaYa   Quote dan BalasQuote

Pura
WARGA RASMI
Menyertai: 16.02.2011
Ahli No: 12803
Posting: 1
Dari: Batu Pahat

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-11 14:56


assalamualaikum

saya adalah saya, kamu adalah kamu, kita adalah kita

hehehe

senyum sokmo!


-----------------
salah itu betul...


Bookmark and Share




  Member Information For PuraProfil   Hantar PM kepada Pura   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-03-11 11:25


Wsalam

Salam Harmonis dan salam perkenalan untuk semua warga Muslimah yang baru dan lama. Mari sama-sama kita semarakkan portal ini.

** Kaklimah, bila nak aktif kembali :(


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nixniq
WARGA RASMI
Menyertai: 09.03.2011
Ahli No: 12835
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-03-11 23:47


assalamualaikum

niq ahli baru disini..
harap dapat memeriahkan lagi suasana rumah ini..
jemput2 singgah blog nik..

http://niq-in-shop.blogspot.com/


Bookmark and Share




  Member Information For nixniqProfil   Hantar PM kepada nixniq   Quote dan BalasQuote

shuhadah
WARGA RASMI
Menyertai: 12.03.2011
Ahli No: 12839
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-03-11 16:25


assalammualaikum,

Hadapi segalanya dengan senyuman..
Redhakan segala yang ditetapkan...

Shuhadah di sini, perlukan tunjuk ajar menggunakan segala aplikasi di laman ini..

:)


Bookmark and Share




  Member Information For shuhadahProfil   Hantar PM kepada shuhadah   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2010
Ahli No: 12233
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 11:37


assalamualaikum,

nak kata lama macam tak ada lah lama sangat...nak kata baru, tak ada lah baru sangat....

masa membataskan saya menjengok di laman ini....

saya siti hajar , salam perkenalan.....tak ada blog, mintk maaf :D


Bookmark and Share




  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

PunurkasihAyu
WARGA RASMI
Menyertai: 03.04.2011
Ahli No: 12891
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 15:14


Assalamualaikum, semua.,,

Ana punur.. salam taaruf semua...

www.munaqqobah.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For PunurkasihAyuProfil   Hantar PM kepada PunurkasihAyu   Quote dan BalasQuote

mayonis02
WARGA RASMI
Menyertai: 13.04.2011
Ahli No: 12904
Posting: 5
Dari: perak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-04-11 11:43


Salam buat semua muslimah..
semoga sentiasa diredhai Allah..

sekiranya ada sahabat yang perlukan khidmat tentang pengiraan pembaharuan insuran dan rtax kereta..bolehlah saya kongsikan...

saya juga suka berkongsi tentang petua-2 tradisional...untuk kesihatan


Bookmark and Share




  Member Information For mayonis02Profil   Hantar PM kepada mayonis02   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-04-11 12:12


Pada 31-01-11 09:01 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

salam semua.kenal kak limah lag tak.jutaan maaf kerana dah bebulan tak keudara.hanan sue ni no baru kak limah.0122593904.no lama masuk tandas.ni guna hp suami.lo beli komputer lag.jumpa lag.salam rindu untuk semua.


Assalamualaikum kak limah dan semua...

salam perkenalan...

kak su pun ada blog juga...

sue-purple.blogspot.com...

jemput2 datang..

p/s : kak limah, patutlah sms tak berjawab..masuk tandas rupenya...hehehehe...


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

mayonis02
WARGA RASMI
Menyertai: 13.04.2011
Ahli No: 12904
Posting: 5
Dari: perak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-04-11 13:12


salam kak su..macam mana nak bina blog..apa kelebihan blog tu nanti...
terimakasih..


Bookmark and Share




  Member Information For mayonis02Profil   Hantar PM kepada mayonis02   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-04-11 16:09


waalaikumussalam adik mayonis..sedapnya nama dia.. :-)

mula-mula buka www.blogger.com
daftarkan nama..

Kelebihan blog
Blogging adalah satu media perhubungan yang begitu efisyen dan menjadi satu alat atau kelengkapan yang menarik,dimana ia digunakan secara meluas dengan pelbagai penggunaan.Ia juga digunakan dengan meluas bagi tujuan pemasaran bagi pihak pengiklanan.Blogging juga telah menjadi begitu popular dikalangan remaja dan generasi terdahulu untuk berkongsi idea,pendapat dan untuk memberi bimbingan atau tutorial dalam pelbagai bidang.

Berkongsi pengetahuan dan pengurusan adalah kelebihan yang amat penting dalam blogging.Dalam pada itu,faedah lain yang boleh diperolehi daripada blogging ialah 'selfmarketing', pembinaan komuniti, perkhidmatan pelanggan yang lebih baik,penulisan yang menarik, penubuhan sosial dan teknik komunikasi yang lebih baik. (copi pes punya)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

helianthus
WARGA RASMI
Menyertai: 28.04.2011
Ahli No: 12930
Posting: 1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-04-11 14:36


Assalamualaikum ;-)
saya org baru di sini..saja mencari tempat yang boleh berkongsi ilmu dan pengetahuan...harap saya di terima di sini... :kelip:

harap jua dapat mengunjugi blog saya yang tak seberapa ini...sekadar meluahkan hati dengan penulisan... :bye:

http//hijabrindu.blogspot.comnull
[ Telah diedit oleh: helianthus pada 28-04-11 14:41 ]


Bookmark and Share




  Member Information For helianthusProfil   Hantar PM kepada helianthus   Pergi ke helianthus's Website   Quote dan BalasQuote

ibu_zara
WARGA RASMI
Menyertai: 29.04.2011
Ahli No: 12933
Posting: 2
Dari: Subang Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-04-11 18:11


Assalamualaikum..

salam perkenalan.. sesiapa ingin dapatkan produk shaklee (makanan tambahan untuk semua termasuk ibu menyusu dan pregnant) boleh hubungi saya.. 012-9579863


-----------------
Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Hubungi saya 012-9


Bookmark and Share




  Member Information For ibu_zaraProfil   Hantar PM kepada ibu_zara   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» SALAM PERKENALAN

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.091682 saat. Lajunya....