Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jatuh kita pada hari ini bukan untuk mematahkan semangat dan harapan tapi pendorong kita dihari kemudian..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Dari Galeri
salam ukhwah dari saya..:)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 1 jam 2 saat yang lalu
uzmawahida: 8 hari yang lalu
fayyzah: 21 hari yang lalu
bintanghatee: 27 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: Majlis berbuka puasa...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Majlis berbuka puasa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Majlis berbuka puasa...

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-10 12:18


Pada 23-08-10 14:47 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Maaf jua semua andai terkasar bahasa ye..
hanan..touchingnye.huhu.
saya pun sama. mohon maaf juga kalau ada terkasar bahasa.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-10 12:21


Pada 23-08-10 16:37 , qing_er posting:

!!! QUOTE !!!

5 Star... hihi~... siap ada chef memasak Hanan.com.my.my.my.my.my bersama 4 lagi pemotong bahan basah (sayur,buah,ikan,udang,ayam) dengan macam-macam gaya ikut suka~.
qing..
k su - executive chef aka mak.
4 org lagi - kitchen assistant saja.
paling tak tahan tengok dragonfruit tu.gaya ikut suka katakan.
terkejut mak tengok.hihi.
[ Telah diedit oleh: myway pada 24-08-10 12:22 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-10 15:18


Pada 24-08-10 12:21 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-08-10 16:37 , qing_er posting:

!!! QUOTE !!!

5 Star... hihi~... siap ada chef memasak Hanan.com.my.my.my.my.my.my bersama 4 lagi pemotong bahan basah (sayur,buah,ikan,udang,ayam) dengan macam-macam gaya ikut suka~.
qing..
k su - executive chef aka mak.
4 org lagi - kitchen assistant saja.
paling tak tahan tengok dragonfruit tu.gaya ikut suka katakan.
terkejut mak tengok.hihi.


ingat ye bila potong buah dragonfruit tu jangan potong macam stail yang mula-mula tu..stail yang mula-mula tu bagi dragon boleh lah..hihihihi, jangan marah..gurau saja.

tak apa, kita belajar dari kesilapan..kadang-kadang yang silap tu akan jadi kenangan sampai bila-bila..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Majlis berbuka puasa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.042993 saat. Lajunya....