Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
pic ni ana bersama ngan anak sepupu ana..jgn slh paham!!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 17 jam, 10 minit yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-10 08:20


Assalamualaikum :bunga: semua salam sayang dari kak limah untuk semua portal muslimah. Terlebih dahulu kak limah mohon maaf atas kelewatan menwarwarkan aturcara kita ke Bagan Lalang. Berikut adalah aturcaranya :


JK ULANGTAHUN PORTAL KOMUNITI MUSLIMAH KE-7

Tarikh                            : 18/4/2010 (Ahad)
Tempat                            : PANTAI BAGAN LALANG
Tempat Berkumpul         : Stesen LRT Kelana Jaya
Masa Berkumpul             : 7.30 am - 8.00
Menu akan kita semua sediakan :

Menu Pagi :
Mee Hoon Goreng
Sandwich Telur @ sardine
Air panas teh O, teh susu dan Nescafe

Menu Tenghari :
BBQ ayam, sosej dan jagung
costflow, mash potato (western food)
buah2an
fresh oren

Yuran :
bagi yang menggunakan pengangkutan Muslimah RM20 seorang.
Manakala yang pergi sendiri RM15.00 seorang dewasa sahaja.


Tentatif Program :

9.05am : Ucapan dari Presiden & Perasmian Majlis
9.15am : Acara Ramah-Mesra
9.45 am - 11.am :Sukaneka
11.00am - 1.00pm: Bercanda ditepi pantai (mandi- manda)
1.00pm - 2.00 pm : Membersihkan diri dan Solat
2.00pm - 3.00pm : Penyampaian hadiah, foto bertukar-tukar alamat dan berkongsi idea dan cadangan untuk aktiviti muslimah seterusnya.
3.00pm -             : Ucapan presiden bagi penutupan majlis dan pemberian cenderahati kepada ahli muslimah yang hadir.


Semua muslimah dijemput hadir sila beri nama dan no hp untuk dihubungi kepada halesourun_84 dan istisafa selewat-lewatnya ialah 6hb April 2010 atau secepat mungkin. Boleh ajak sahabat-sahabat muslimah yang lain untuk sama-sama memeriahkan.

Hal-hal lain akan kak limah war-warkan lagi nanti.

Terima kasih.
[ Telah diedit oleh: Hanan pada 16-04-10 17:31 ]


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-03-10 10:22


Mari bersama-sama kita raikan, tak payah malu dan segan, hanya kaum Hawa yang ada..bila lagi nak bersua wajah dan berkenal-kenalan..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-03-10 16:04


Assalamualaikum adik-adik,kakak dan kawan-kawan kak limah minta maaf ya tajuk sepatutnya PKM bukan KPM. Portal Komuniti Muslimah. Jutaan maaf ya....


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

e-zah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9176
Posting: 137
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-03-10 14:32


salam...
kak limah...e-zah dr penang nak join juga tapi nak tanya lah dulu time balik bagaimana pula?...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-03-10 23:55


Assalamualaikum.... kak limah... wah dah ada tentatif program ek... insyaAllah, kalau tak ada halangan saya akan datang... tapi kena bawa lah anak-anak sekali dan suami... tak mengapa kan? maklum lah org ada anak kecik... nak tinggal tak sampai hati... tapi tetap nak join program juga... sebab dah lama tak join program dengan muslimah... dah rindu nak jumpa kawan-kawan muslimah... harap-harap dapat join sepenuhnya aktiviti nanti... kalau anak tak meragam... :kelip: muslimah yang lain macam mana? belum ada respon pun lagi ni... jom lah sama-sama menjalin ukhwah sesama kita... yang jauh didekatkan, yang dekat dirapatkan.... yang rapat dieratkan, yang erat dimesrakan.... :-D :sopan:
[ Telah diedit oleh: nur_indah pada 30-03-10 00:06 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-03-10 00:51


Assalamualaikum...nak ikut, bol;eh tak???


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-03-10 08:23


assalamualaikum sadiqah boleh...boleh...boleh memang kami alu2 kan. tapi sadiqah beri nama pada istisafa atau halesolurun_84. jangan lupa no hp sekali ya. :welcome:
[ Telah diedit oleh: limah pada 30-03-10 08:23 ]


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-03-10 12:01


Jom ramai-ramai kita ke sana.. Sadiqah, kaei & e-zah.. Mari2..ajak kawan-kawan turut serta. pengangkutan dari LRT Kelana Jaya. Yang dah dekat bolehlah terus ke sana..

**Kak Limah, nanti btau ye yuran program..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-10 13:22


lalalala... kat LRT kelana tu ada bus ek nanti ke bagan lalang...:D.. ngeh~ tak reti nak mandu lah... ke kereta kak sadiqah boleh hangkut qing...


To Kak Sadiqah...NAK TUMPANG! (angkat tangan ni dengan semangat...), dah penuh ke? cedih lah tak dapat ikut kalau tak ada yang sudi angkut qing... hehe


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-10 14:22


Salam semua,

bas memang tak ada lah..kami sewa van sebuah khusus untuk program ulangtahun portal ni..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

diniey
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.12.2008
Ahli No: 9493
Posting: 96
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-10 19:42


nak join..tapi mlm 17hb tu perlu attend dinner kat kelntn..tak sempt lah nak pergi...:(


Bookmark and Share




  Member Information For dinieyProfil   Hantar PM kepada diniey   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-10 08:03


Assalamualaikum semua...terlebih dahulu minta maaf sebab dah lama tak keudara.hahahaha macam kat radio pula. akak cuti kecemasan sebab ayah masuk wad.eeemmm apa lagi kena jaga dia kat sepital. baru hari ni masuk kerja. ingat-ingat tadi nak mc tapi kasihan pula kat boss dah cuti lama pas tu dah nak berhenti.

ok pasal yuran tu akak tak boleh buat sekarang sebab kena tunggu dari soleha berapa ramai sebab nak budge makanan pas tu kena tungu istisafa juga pasal van punya kos.....hehehehe jangan marah boss..hanan.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-10 11:45


kepada yang lain, jangan lah segan2 nak join program..
sekali sekala luangkanlah masa dengan kami..

mehla.. mehla... :D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-10 11:46


Pada 02-04-10 19:42 , diniey posting:

!!! QUOTE !!!

nak join..tapi mlm 17hb tu perlu attend dinner kat kelntn..tak sempt lah nak pergi...:(


hmm...
kalau dinner tu tak jadi atau tunda...
diniey join program ni tau... :kelip:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-10 11:58


Update :kehadiran setakat ini. (16hb April 2010)

1. Hanan
2. istisafa
3. limah
4. halesolurun
5. sadiqah
6. Qing_er
7. dee_nadya
8. nur_indah
9. cikdira
10. aqilahnajihah
11. ismi_atikah
12. srikandijilbab
13. kawan srikandijilbab

Muslimah yang menaiki transport sendiri :

1. limah
2. nur_indah
3. cikdira

Muslimah yang menaiki transport di LRT Kelana Jaya :

1. Hanan
2. istisafa
3. halesolurun
4. sadiqah
5. qing_er
6. aqilahnajihah
7. ismi_atikah
8. dee_nadya
9. srikandijilbab
10. kawan srikandijilbab

Masa berkumpul di LRT Kelana Jaya adalah 7.30- 8.00 pagi Ahad 18hb April 2010.

Tema baju colour purple.


-----------------



[ Telah diedit oleh: halesolurun_84 pada 16-04-10 12:19 ]


Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

ibtisam_nisa
WARGA RASMI
Menyertai: 04.04.2010
Ahli No: 12041
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-04-10 14:18


ana pun nak ikut tapi mak aiihhh... jauh tu...


Bookmark and Share




  Member Information For ibtisam_nisaProfil   Hantar PM kepada ibtisam_nisa   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-04-10 09:45


Pada 04-04-10 14:18 , ibtisam_nisa posting:

!!! QUOTE !!!

ana pun nak ikut tapi mak aiihhh... jauh tu...


ibtisam duduk kat mana?


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

srikandijilbab
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1341
Posting: 19
Dari: Kelantan+Kuala Lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-04-10 01:08


Salam,

Cik Limah boleh jelaskan sikit, lepas jumpa kat LRT Kelana Jaya, then kita pergi Bagan Lalang naik van ke...nanti balik semula ke LRT atau bagaimana..saya dekat saja..kat Pantai Dalam saja:D..boleh pergi ke LRT, tapi ke bagan lalang tu tak mampu lah sebab tak berkereta hehe..

Sebelum ni tak pernah join JK portal Hanan. Kali ni rasanya nak join tapi tak ada geng seorang-seorang pulak hehe..


-----------------
Mari Susuri Jalan Ke Syurga


Bookmark and Share




  Member Information For srikandijilbabProfil   Hantar PM kepada srikandijilbab   Pergi ke srikandijilbab's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-04-10 14:35


Pada 06-04-10 01:08 , srikandijilbab posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

Cik Limah boleh jelaskan sikit, lepas jumpa kat LRT Kelana Jaya, then kita pergi Bagan Lalang naik van ke...nanti balik semula ke LRT atau bagaimana..saya dekat saja..kat Pantai Dalam saja:D..boleh pergi ke LRT, tapi ke bagan lalang tu tak mampu lah sebab tak berkereta hehe..

Sebelum ni tak pernah join JK portal Hanan. Kali ni rasanya nak join tapi tak ada geng seorang-seorang pulak hehe..



InsyaAllah kami akan usahakan pengangkutan dari LRT KJ ke Bagan Lalang dan Bagan Lalang balik ke LRT KJ. Jadinya harap dapat bagi pengkomfeman segera untuk bajet bilangan peserta. Dan yang nak terus ke Bagan Lalang juga sila maklumkan ye. Just bagi nama, no hp untuk dihubungi pada cik istisafa atau cik halesolurun_84 ..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

cikdira
WARGA RASMI
Menyertai: 05.04.2010
Ahli No: 12043
Posting: 10
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-04-10 19:56


saya bersetuju untuk pergi bersama... (^_^)
sila masukkan nama saya.. hihihi...
saya tak kenal sesiapa pun kat sini..
tapi boleh berkenalan nanti...


Bookmark and Share




  Member Information For cikdiraProfil   Hantar PM kepada cikdira   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.084055 saat. Lajunya....