Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-04-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kita sering lupa apabila diuji dengan nikmat daripada diuji dengan bala.

-- Kitab Lama

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: hennryka
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13700

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Dari Galeri
keluarga mashunah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 15 jam, 19 minit yang lalu
adisiionde: 7 hari yang lalu
hennryka: 7 hari yang lalu
kasttra: 15 hari yang lalu
ambitionde1024: 22 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: suami ber sms dan ber mms


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» suami ber sms dan ber mms

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh suami ber sms dan ber mms

nurwanie
WARGA RASMI
Menyertai: 05.04.2010
Ahli No: 12045
Posting: 4
Dari: seremban,n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-04-10 22:48


huhuhu no problemo..saya doakan dipermudahkan segalanya buat akak ujeee heheh..lurve ya


Bookmark and Share




  Member Information For nurwanieProfil   Hantar PM kepada nurwanie   Quote dan BalasQuote

Yoyoy
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.07.2009
Ahli No: 11000
Posting: 53
Dari: www.yoyoyspa.com

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-05-10 17:23


Bang sms siapa ini bang
Bang pesannya pakai sayang sayang
Bang nampaknya dari pacar abang
Bang hati ini mulai tak senang

Bang tolong jawab tanyaku abang
Bang nanti apa ini ku buang
Bang ayo thingy jujur saja abang
Bang kalau masih sayang

Kalau bersilat lidah memang abang rajanya
telah nyata abang salah masih saja berkilah

Orang salah kirimlah
Orang iseng isenglah
Orang salah kirimlah
Orang iseng isenglah

Mulai dari sekarang apa aku yang pegang :jangan:

apa = handphone


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For YoyoyProfil   Hantar PM kepada Yoyoy   Pergi ke Yoyoy's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-05-10 14:27


ira baru saja berumahtangga..
baru sebulan lebih..baca kisah kak ujee..
seram sejuk dengar..tkotnyer..
doa-doa..xterjadi pada rumahtangga ira..


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-05-10 09:17


Pada 12-05-10 17:23 , Yoyoy posting:

!!! QUOTE !!!

Bang sms siapa ini bang
Bang pesannya pakai sayang sayang
Bang nampaknya dari pacar abang
Bang hati ini mulai tak senang

Bang tolong jawab tanyaku abang
Bang nanti apa ini ku buang
Bang ayo thingy jujur saja abang
Bang kalau masih sayang

Kalau bersilat lidah memang abang rajanya
telah nyata abang salah masih saja berkilah

Orang salah kirimlah
Orang iseng isenglah
Orang salah kirimlah
Orang iseng isenglah

Mulai dari sekarang apa aku yang pegang :jangan:

apa = handphone



hehe..


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-05-10 10:16


Pada 13-05-10 14:27 , syahirahsoid posting:

!!! QUOTE !!!

ira baru saja berumahtangga..
baru sebulan lebih..baca kisah kak ujee..
seram sejuk dengar..tkotnyer..
doa-doa..xterjadi pada rumahtangga ira..

Insya Allah ira..jangan pula baca kisah kak ujee ira jadi seram sejuk begitu, nanti timbul rasa curiga saja pada suami ira, kasihan suami ira, dia ok saja padahal setia, jujur kat ira..hehe..yang petang, ira jaga suami ira elok-elok, layan dia sebaik-baiknya, jangan sakitkan hati dia walaupun ira ada sakit hati dengan suami, dan selalulah berdoa untuk kebahagiaan kamu berdua..

salam..


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-05-10 15:53


InsyaAllah kak Ujee..time kasih..bagaimana nak hilang kan sakit hati dengan suami..huhuhu..xpndi lah..akak ada petua tak?


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-05-10 11:27


salam ira, tak ada petua apa, kalau dulu akak ada sakit hati dengan suami, akak sakitkan hati suami balik tapi bila lama-lama asik macam tu, akak rasa macam tak pernah habis saja nak menyakitkan hati sesama sendiri, sudahnya akak jugak yang terus sakit hati, tengok suami rileks saja..
jadi..kalau ira ada sakit2 hati macam tu, ira buat tak tau saja macam kak ujee sekarang..abaikan perasan sikit hati tu, fikir kenangan2 yang indah saja bila bersama suami sebelum2 ni, hasilnya, suami yang memendam rasa sebab tak dapat nak sakitkan hati isteri :-D, tak adalah, nanti suami akan sedar sendiri yang dia telah menyakitkan hati kita..


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-06-10 15:38


kak ujee..ira ini jenis kurang sabar sikit..hihihih...itulah..kadang-kadang tak tahu nak buat bagaimana kalau sakit hati dengan dia..kalau buat muka kang berdosa..kalau buat biasa saja kang..dia buat tak faham saja..hesh..bagaimana 2..


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-06-10 16:23


salam ira, jangan sesekali buat muka tau, tak baik,mengenai tu, bila ira tengok mood suami ok, ira cuba lah bincang dengan dia, bagitahu perlahan-lahan apa yang ira sakit hati, apa yang ira tak puas hati dengan dia, tengok reaksi dia macam mana


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

hatiku_kauguris
WARGA RASMI
Menyertai: 30.04.2011
Ahli No: 12935
Posting: 3
Dari: sentul

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-06-11 22:40


salam..apa yang ada lalui masih saya lalui sampai sekarang.. saya tak tahu bagaimana nak cakap dengan suami & pom 2 lagi.. yang paling penting sebab janji yang suami buat.. mmmm.. pernah satu tika time2 hangat slpas saya tau hubungan terlarang suami.. kami sekeluarga keluar bersama.. hanya tak bls sms dia marah suami saya.. padahal saya disebelah.. yang tak boleh bla 2.. suami cakap lembut saja.. kalau saya pula.. siap dia marah letak telefon lagi.. kadang-kadang kita rasa kita ni bukan isteri dia.. :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For hatiku_kaugurisProfil   Hantar PM kepada hatiku_kauguris   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» suami ber sms dan ber mms

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068819 saat. Lajunya....