Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Seinci tindakan adalah lebih baik dari sebatu teori
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Sebahagian muslimah di JK Aidilfitri 1424H anjuran bersama Komuniti Ukhwah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 1 jam, 39 minit yang lalu
anahusuhana: 7 hari yang lalu
Swarig123: 14 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 6

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6  
Jump To Page:

Oleh JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 07:59


amboi myway happy semacam saja. taulah ada gentlement dah pikat hati adik akak ni. hahahaha lupa nak tanya ada ambil no hp tak. eeemmmmm kalau tak ambil memang slowlah myway ni. hehehehe jangan mrah.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 11:28


Pada 05-10-09 11:24 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-09 21:42 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumsalam

Wah ada open house... roger roger muslimah2 semua.. siapa nak pergi sama-sama.. kaksu .. soleha.. yati .. and lelain.. jom serbu rumah kak limah.. myway Kenapa tak dapat datang..



ok set, kita pergi sama-sama.. 17 oktober tu hari deepavali.. tak ada kelas punya..



kak su, nak itot pergi openhouse kak limah.. :welcome: :welcome:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 11:49


Salam buat semua...

Alahai.. tak merasalah nak pergi open haus.. kirim salam saja lah ya kat geng2 muslimah yang lain dan makan untuk saya juga.. ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 14:13


salam semua....sadiqah dan rakan muslimah ada pembetulan tarikh sikit ya. jemputan akak ditukar kepada 18hb Okt iaitu pada hari ahad. bukan sabtu ya rakan-rakan semua.

17hb akak tak ada sebab ada perjumpaan rakan-rakan sekolah. reunion lah konon. maaf juta2 maaf.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 21:50


Pada 14-10-09 07:59 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

amboi myway happy semacam saja. taulah ada gentlement dah pikat hati adik akak ni. hahahaha lupa nak tanya ada ambil no hp tak. eeemmmmm kalau tak ambil memang slowlah myway ni. hehehehe jangan mrah.
ohoho kak. always be happy ya.
tak terpikat pun kak sebab he is an army.
i dont like army. army has no manners, walau berdisiplin macam mana pun.
but that guy has jst proven me that army did has manner.
but its not enough for 1 sample only. so, i'll still with my view, army has no manner.
opppsss..jangan marah ye.
saya ni jenis kurang suka berkenalan dengan lelaki.
tapi kalau ada org nak kenal, silalah bkenalan dengan parents saya dulu.
insyaAllah. :)
[ Telah diedit oleh: myway pada 14-10-09 21:52 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 07:25


seronoknya dengar rumah terbuka ni....

bukan apa,,,suka makan.... :sopan:


tmbahan pula makan beramai-ramai,,tentu lebih berselera..

dapat kenal2 lebih rapat... :kelip:

alahai...kempunan lah...saya jauh... :terliur:

tak mengapa...yang lain tolong makan bagi pihak saya...

[ Telah diedit oleh: wafahafiz pada 15-10-09 07:30 ]


Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 08:49



kak su, nak itot pergi openhouse kak limah.. :welcome: :welcome:



Jom, akak dari UITM Shah alam, pagi ada kelas..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 10:10


Pada 15-10-09 07:25 , wafahafiz posting:

!!! QUOTE !!!

seronoknya dengar rumah terbuka ni....

bukan apa,,,suka makan.... :sopan:


tmbahan pula makan beramai-ramai,,tentu lebih berselera..

dapat kenal2 lebih rapat... :kelip:

alahai...kempunan lah...saya jauh... :terliur:

tak mengapa...yang lain tolong makan bagi pihak saya...



ala damansara bukan jauh pun.. dekat saja..
jomla join sekali.. :kelip:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 10:45


Pada 15-10-09 10:10 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-10-09 07:25 , wafahafiz posting:

!!! QUOTE !!!

seronoknya dengar rumah terbuka ni....

bukan apa,,,suka makan.... :sopan:


tmbahan pula makan beramai-ramai,,tentu lebih berselera..

dapat kenal2 lebih rapat... :kelip:

alahai...kempunan lah...saya jauh... :terliur:

tak mengapa...yang lain tolong makan bagi pihak saya...



ala damansara bukan jauh pun.. dekat saja..
jomla join sekali.. :kelip:



aduhh...ini satu godaan...nak pergi tak nak pergi,,nak pergi tak nak pergi...aduh...apa kak limah tu masak ye...?

[ Telah diedit oleh: wafahafiz pada 15-10-09 10:47 ]


Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 11:02


amboi myway berasap speakang tergeliat lidah kak limah nak membacanya. anyway myway akak suka meyakat (usik) adik-adik akak kat muslimah ni. bukan apa rasa hilang tension kat tempat kerja sikit. elok bebenor lah myway berpikiran begitu. anyway myway how old are u? just want to know, maybe who knows you can be one of my brother in law. hehehehe sorry speakang market. hahaha(geram)

ok nak tau menu jeng...jeng....jeng (datang umahlah baru tau) :lol:

untuk rakan semua tak ada apalah yang sepecial cuma masak nasi, betik masak sayur bening, goreng ikan gelama masin and sambal belacan. ulam-ulaman. ok tak.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 15:35


wah..tengok menu dah tak sabar nak santap ni.. :terliur:
insyaALLAH kak limah, saya akan sampai nanti. apalagi wafahafiz, jangan fikir 10 kali , moh kita berkunjung ke rumah kak limah.. :sopan: :welcome:


-----------------
Hidup mesti terus...

[ Telah diedit oleh: sadiqah pada 15-10-09 15:36 ]


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 15:58


!!! QUOTE !!!

aduhh...ini satu godaan...nak pergi tak nak pergi,,nak pergi tak nak pergi...aduh...apa kak limah tu masak ye...?


Jom..jom..jom..jom.. jom kita serang.. hehe :sopan:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 16:02


salam ada sesiapa kat sini lah hubungi hanan tak sebab dia ps akak ada sms no hp dia tapi akak tak dapat. akak pm dia tapi tak jawab sebab esok akak dah mula cuti depavalli (bukan akak yang raya tapi comp bagi cuti) sesiapa yang boleh hubungi hanan tolong pergi tau dia ambil no hp akak kat pm dia sekali lagi sms akak. terima kasih dan jumpa disana nanti. eee tak sabar nak jumpa u all. hahaha be prepare yang jangan culture syok tengok akak nanti. tak seperti yang dipikirkan.

yang tak dapat datang macam myway tak apa nanti kita hantar gambar tengoklah ya. sian myway dan suterakasih dll. alamak sejadah usang datang tak????hehehe baru teringat ramai sangat nak hafal tak terhafal nama u all


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 17:59


perhatian kepada srikandi yang menggelarkan dirinye sebagai SADIQAH

anda tak dibenar sesekali menghadirkan diri ke majlis ini kalau TAK BAWA AKAK :jangan: :jangan: :lucu: :lucu:

time kaceh

yang benar,
akak yang duduk dokek dengan rumah :kelip: :lol:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 22:49


Pada 15-10-09 16:02 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

yang tak dapat datang macam myway tak apa nanti kita hantar gambar tengoklah ya. sian myway dan suterakasih dll. alamak sejadah usang datang tak????hehehe baru teringat ramai sangat nak hafal tak terhafal nama u all
uwaa..uwa..:cry:
ok k limah. jangan lupa hantar gambar k.
snap gambar dorang2 tengah nganga nak makan.hihi.

kalau boleh datang, dapatlah kenal semua rakan muslimah face2face.
mesti seronokkn.eratkn ukhwah sesama kita.
[ Telah diedit oleh: myway pada 15-10-09 22:50 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 22:51


Pada 15-10-09 15:58 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

aduhh...ini satu godaan...nak pergi tak nak pergi,,nak pergi tak nak pergi...aduh...apa kak limah tu masak ye...?
Jom..jom..jom..jom.. jom kita serang.. hehe :sopan:
jeles ni...hihi.
cik hales, lama rasanya kita tak chat.rindu dengan cik hales.
tapi sekarang tengah sibuk sangat. ni pun online waktu mlm.curi2 masa.

cik hales (jawab): errr, bukan hari tu baru chat ke?.
hihi.
[ Telah diedit oleh: myway pada 15-10-09 22:55 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 23:05


Pada 15-10-09 11:02 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

amboi myway berasap speakang tergeliat lidah kak limah nak membacanya. anyway myway akak suka meyakat (usik) adik-adik akak kat muslimah ni. bukan apa rasa hilang tension kat tempat kerja sikit. elok bebenor lah myway berpikiran begitu. anyway myway how old are u? just want to know, maybe who knows you can be one of my brother in law. hehehehe sorry speakang market. hahaha(geram)
untuk rakan semua tak ada apalah yang sepecial cuma masak nasi, betik masak sayur bening, goreng ikan gelama masin and sambal belacan. ulam-ulaman. ok tak.
hihi kak. saja nak bagi akak buat senaman lidah.
bukan apa kak.kalau da 1 hari speaking dan writing english,gitulah jadinya.sampai mimpi pun cakap english.hahaha.

usik sajalah kak.saya ok saja.kalau akak tak sakat & usik, tu bukan k limah namanya.hihi.

untuk brother or brother-in-law akak.huhu.
saya ni hantu sikit kak. nanti jadi menantu hantu.hihi.

wah.spesel lah tu kak.traditional menu tu.slurrrppp jadinya nanti.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 06:46


Pada 15-10-09 17:59 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

perhatian kepada srikandi yang menggelarkan dirinye sebagai SADIQAH

anda tak dibenar sesekali menghadirkan diri ke majlis ini kalau TAK BAWA AKAK :jangan: :jangan: :lucu: :lucu:

time kaceh

yang benar,
akak yang duduk dokek dengan rumah :kelip: :lol:



erk..suspen betul statement akak ni..huhuhu..ingatkan ada buat kesalahan besar. :cry: :cry:
erm, insyaallah akan pergi tapi sebelum tu nak ziarah rakan ukhwah wawa83 yang baru bersalin anak ke 2 di sg buloh. hanan, kak su (istisafa) dan kang akan pergi juga. moh join kak nura.. :welcome:


-----------------
Hidup mesti terus...

[ Telah diedit oleh: sadiqah pada 16-10-09 06:54 ]


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 09:10


Pada 16-10-09 06:46 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-10-09 17:59 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

perhatian kepada srikandi yang menggelarkan dirinye sebagai SADIQAH

anda tak dibenar sesekali menghadirkan diri ke majlis ini kalau TAK BAWA AKAK :jangan: :jangan: :lucu: :lucu:

time kaceh

yang benar,
akak yang duduk dokek dengan rumah :kelip: :lol:



erk..suspen betul statement akak ni..huhuhu..ingatkan ada buat kesalahan besar. :cry: :cry:
erm, insyaallah akan pergi tapi sebelum tu nak ziarah rakan ukhwah wawa83 yang baru bersalin anak ke 2 di sg buloh. hanan, kak su (istisafa) dan kang akan pergi juga. moh join kak nura.. :welcome:




heheh.. seramnya statement..
mehla kak nurkamar join sekali tengok baby..:)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 09:42


Pada 15-10-09 22:51 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-10-09 15:58 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

aduhh...ini satu godaan...nak pergi tak nak pergi,,nak pergi tak nak pergi...aduh...apa kak limah tu masak ye...?
Jom..jom..jom..jom.. jom kita serang.. hehe :sopan:
jeles ni...hihi.
cik hales, lama rasanya kita tak chat.rindu dengan cik hales.
tapi sekarang tengah sibuk sangat. ni pun online waktu mlm.curi2 masa.

cik hales (jawab): errr, bukan hari tu baru chat ke?.
hihi.


jangan jeles myway.. lain kali kita jumpa myway pulak..hehe..

rindu?? sekarang dah jarang on ym..
tapi boleh kata sokmo buka portal muslimah ni..
baca myway nya posting.. :sopan:


kak yati,heret saja kak nurkamar masuk kereta.. hehe


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 6

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.083903 saat. Lajunya....