Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang hebat ialah orang yang sederhana dalam kata-katanya tetapi hebat dalam tindakannya

-- Confucius

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
walimah 26/03/2005...:)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 1 jam, 35 minit yang lalu
anahusuhana: 7 hari yang lalu
Swarig123: 14 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 6

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 5 · 6  
Jump To Page:

Oleh JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 15:12


salamun alaik..

ana boleh tengok dari jauh saja..huhu..ana doakan semua berjalan lncr dan semua happy2 ye..insyaAllah..allahumma ameenn.. (^_^)


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 19:22


Pada 06-10-09 15:12 , nurzatul posting:

!!! QUOTE !!!

salamun alaik..

ana boleh tengok dari jauh saja..huhu..ana doakan semua berjalan lncr dan semua happy2 ye..insyaAllah..allahumma ameenn.. (^_^)


bila balik Malaysia join tau..berapa lama lagi kat sana.. :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Izzar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 3
Posting: 18

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 19:50


Bagaimana kalau kita buat JK Aidilfitri Hanan.com.my di rumah kak limah?

Setujukah tuan rumah?


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For IzzarProfil   Hantar PM kepada Izzar   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 22:09


Pada 06-10-09 10:31 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!


Jomla myway.. :kelip:
next time tu bila? tunggu nasi minyak myway ke? hehe
memang nak pergi sangat. mesti seronok punya ni. kalau myway kat sana, tak ada halnya.belum panggil, myway dah datang.hihi.
nasi minyak?nanti myway buat.
nasik + minyak = sedap.hihi.

ruginya tak dapat pergi.uwaaaa.... :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 07:09


salam myway alah2 siannya adik akak ni. beginilah myway....apakata pergi alamat nanti akak courierkan kat myway saki baki yang tinggal pas tu semasa geng muslimah datang akak ambil video. bila myway dapat courier tu myway pasang cd tu sambil makan makanan yang akak kirimkan imagin kan yang my way sedang bersama2 maraikan open house rumah kak limah. heheheh :lol: jangan mrah ya. akak suka gurau.

sian dia tak apa bila myway dah balik kat sini dan kita ada rezeki nak jumpa insyallah akak akan buat lagi. ok myway ....dah lah adik-adik akak yang lain jangan lah usik myway lagi.

pasal nasi minyak tu ....kan myway kalau dah habis kalau dah habis belajar pergi tau akak. myway jadi menantu akak saja lah....hahahaha. (anak lelaki baru umur 4 tahun)
:lucu:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 11:32


Pada 06-10-09 19:22 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-09 15:12 , nurzatul posting:

!!! QUOTE !!!

salamun alaik..

ana boleh tengok dari jauh saja..huhu..ana doakan semua berjalan lncr dan semua happy2 ye..insyaAllah..allahumma ameenn.. (^_^)


bila balik Malaysia join tau..berapa lama lagi kat sana.. :kelip:



insyaAllah..
lagi 2thn baru habis..huhu..
tapi raya tahun depan blkla Malaysia..hehe..


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 11:34


ok nanti tahun deepan kalau panjang umur
murah rezeki kita jumpa. yeyyeee :terliur:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 21:14


Pada 06-10-09 15:09 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-09 12:43 , suterakasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bestnya open house..
tapi jauh.. hantar wakil saja lah :-D

semoga dipermudahkan segala nya InsyaAllah :bunga:



suterakasih kat nilai ke kat ganu?



kat ganu dah... :kelip:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 22:00


lah k limah..ingat nak kirim betul-betul.huhu.
tak mengapa.
ok my mother-in-law, bertindak mengikut arahan.hihi.
gurau2 saja.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-09 09:46


salam....sutera tak dapat datang kenapa?kat oversea juga ke?
adoi ramai juga kat muslimah ni belajar di oversea ya.cemburu akak. akak pun nak pergi belajar juga lah tapi over river saja. :lol:

myway...jangan sebelum jadi menantu ikut arahan tapi pas jadi menantu tukar jadi hantu. anyway kita jumpa lain tahun insyallah ok.belajar rajin akak doakan semoga myway berjaya dalam pelajaran, kerjaya dan semoga dapat bertemu jodoh orang yang suka makan buah dan sayur2an.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-09 13:11


ooo...tu menantu hantu namanya k limah.
hihi.
saya dah kerja k limah.
anyway, thanks 4 the advice..cari yang suka makan buah2an dan sayur2an.hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-09 14:35


myway dah kerja? kerja apa kat indon tu? wei myway jadi bibik pula ke?hehehehe myway ok ke kerja kat indon. mesti gaji lumayan ya. juta2. wah OKB lah myway ya.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-10-09 12:35


myway kerja kat sarawak lah kak Limah.. Bukan kat Indon.. :D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-09 13:11


salam. alamak soleha dah silap lah antara myway dan nazatul. anyway timakasih. :-o terasa sangat dah tua.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-10-09 13:13


Pada 09-10-09 13:11 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

salam. alamak soleha dah silap lah antara myway dan nazatul. anyway timakasih. :-o terasa sangat dah tua.


tua tak mengapa Kak Limah..janji meletup.. hehe..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-09 15:37


Alhamdulillah semoga rumah terbuka berjalan lancar. Umi minta maaflah kerana kena jaga kedai setiap hujung minggu sebab pekerja nak cuti jadi cashier tak ada orang ganti. Semoga antum bergembira di rumah limah ya. Sayang semua.

Maaf zahir dan batin.

Wallahuta'ala a'lam bissawab


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-09 14:25


assalamualaikum semua adik-adik,kakak dan anak-anak....jadike datang rumah kak limah hari ahad yang akan datang ni. bukan apa akak nak prepare lah juadah yang ada. umi amboi jaga kedai..kat mana umi? selamat menjaga kedai ya ummi. yang lain tolong confirm berapa orang nak mai. bukan apa akak takut nanti anda sesat pula.hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-09 14:53


InsyaAllah kak limah.. setakat ni memang tak ada halangan untuk ke rumah kak limah..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-09 15:51


ok terima kasih soleha...berseri wajah lepas raya.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-09 19:50


saya confirm k limah.
saya confirm tak dapat datang.
selamat menjamu selera cik hales.hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 6

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 5 · 6  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.075521 saat. Lajunya....