Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya...

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
maser kat matrik dulu..ok x gamba ni? ade ke -saper-ntah- ckp sayer tgh

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 1 jam, 41 minit yang lalu
anahusuhana: 7 hari yang lalu
Swarig123: 14 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 5 · 6  
Jump To Page:

Oleh JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 08:22


salam untuk semua....rakan muslimah. maaf terlebih dahulu kena tukar tarikh. ya. akak menjemput semua rakan muslimah ke rumah akak pada 17hb September 2009 jam 12.00 tengah hari hingga mlm....rakan muslimah yang sudi boleh calling2 akak ok. hehehe malulah nak bagi no talipong atau sms ya. bukan apa nak tau berapa ramai yang nak datang nanti hdiangan sikit org ramai mati lah akak.ok

012-2696487


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 13:47


dah tukar ke kak. ooo...xdptlah den nak datang.hihi.
tapi tak apa. kepada yang lain-lain, enjoy k limah's open house ya.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 21:42


Waalaikumsalam

Wah ada open house... roger roger muslimah2 semua.. siapa nak pergi sama-sama.. kaksu .. soleha.. yati .. and lelain.. jom serbu rumah kak limah.. myway kenapa tak dapat datang..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 22:17


myway tak dapat datang sebab myway akan berada diawan yang biru.hihi.
teringin juga nak pergi, tapi tak apa, next time maybe.

huhu..hanan..siap roger2 lagi tu.:)


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 08:57


Kak Limah.. silap tarikh tu.. September dah pun berlalu.. hehe


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 09:15


YA ALLAH...TERIMA KASIH LAH HANAN. TAK PERASAN LANGSUNG. MAAF YA SEMUA BUKAN SEPT TAPI OKTOBER. KALAU BETUL HANAN AND THE GENG NAK DATANG MERIAH LAH OPEN HOUSE AKAK KALI NI. SERONON SANGAT. AIN DAN UJEE MANA YA SENYAP saja. AMBOI KERJA SAKAN anda YA. DATANG TAK OPEN HOUSE AKAK NI. HANAN UMMI IKUT TAK?


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 09:26


Siapa yang nak join sama-sama ke rumah kak limah boleh PM Hanan. Ummimq kat Johor kak limah..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 10:46


Pada 03-10-09 21:42 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumsalam

Wah ada open house... roger roger muslimah2 semua.. siapa nak pergi sama-sama.. kaksu .. soleha.. yati .. and lelain.. jom serbu rumah kak limah.. myway Kenapa tak dapat datang..



roger..roger.. :-D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 11:24


Pada 03-10-09 21:42 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumsalam

Wah ada open house... roger roger muslimah2 semua.. siapa nak pergi sama-sama.. kaksu .. soleha.. yati .. and lelain.. jom serbu rumah kak limah.. myway Kenapa tak dapat datang..



ok set, kita pergi sama-sama.. 17 oktober tu hari deepavali.. tak ada kelas punya..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 12:34


istisafa walaupun akak buat pada hari deepvali tapi tu open house untuk raya tau bukan deepavali.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 15:02


ye kak limah, saya hari2 ada kelas, 17hb tu konfirm tak ada sebab cuti am.. teringin juga nak jumpa kak limah dan sahabat-sahabat yang lain..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 15:34


salam untuk semua.....akak nak minta maaf juta2 dengan rakan muslimah semua. adoi...akak kena tukar tarikh open house akak dari 17hb ke 18hb . akak lupa pada 17hb tu sekolah akak adakan perjumpaan so akak kena pergi. adoi...akak minta maaf sangat2lah . istisafa ok tak hari ahad. hanan jangan lah tak dapat datang. tolonglah...akak pun sangat-sangat nak jumpa u all. please----please.... sebab seronok sangat berkenalan dengan rakan muslimah. tolong ya.....akak minta jutaan maaf dari adik-adik, kakak, rakan semua. betul-betul terlupa.

maklumlah dah tua.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 16:29


Pada 05-10-09 15:34 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

salam untuk semua.....akak nak minta maaf juta2 dengan rakan muslimah semua. adoi...akak kena tukar tarikh open house akak dari 17hb ke 18hb . akak lupa pada 17hb tu sekolah akak adakan perjumpaan so akak kena pergi. adoi...akak minta maaf sangat2lah . istisafa ok tak hari ahad. hanan jangan lah tak dapat datang. tolonglah...akak pun sangat-sangat nak jumpa u all. please----please.... sebab seronok sangat berkenalan dengan rakan muslimah. tolong ya.....akak minta jutaan maaf dari adik-adik, kakak, rakan semua. betul-betul terlupa.

maklumlah dah tua.


saya boleh saja kak limah.. :-D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 21:13


ini tidak adil. semua org pergi. tinggallah saya keseorangan.hihi.
tak mengapa..kali ni tak dapat pergi. next time ada lagi.
bestnya korangkn


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

zahrahpermata
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.09.2009
Ahli No: 11347
Posting: 39
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 09:05


assalamualaikum

kak limah bagi lah alamat rumah akak..boleh pergi ramai-ramai


Bookmark and Share




  Member Information For zahrahpermataProfil   Hantar PM kepada zahrahpermata   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 10:31


Pada 05-10-09 21:13 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

ini tidak adil. semua org pergi. tinggallah saya keseorangan.hihi.
tak mengapa..kali ni tak dapat pergi. next time ada lagi.
bestnya korangkn


Jomla myway.. :kelip:

next time tu bila? tunggu nasi minyak myway ke? hehe


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 12:38


eh serononoknya dapat jumpa u all. mesti open house
akak kali ni best. itulah harapan akak. ok ini alamat rumah
ya .

no. 18, jalan bukit jati 6A,
taman bukit jati, kg. jawa klang.

bagi mereka yang tau kolej islam klang atau sekolah menengah tinggi hishamudin. dah baik lah tu. tuju saja kesitu pas tu call akak. insyallah akak datgn membantu. hehehehe.

tapi kalau jumpa akak jangan lah terperanjat ya sebab akak ni biasa-biasa saja. tapi mulut memang lah over friendly kata orang.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 12:43


Assalamualaikum
bestnya open house..
tapi jauh.. hantar wakil saja lah :-D

semoga dipermudahkan segala nya InsyaAllah :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 15:07


Pada 06-10-09 12:38 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

eh serononoknya dapat jumpa u all. mesti open house
akak kali ni best. itulah harapan akak. ok ini alamat rumah
ya .

no. 18, jalan bukit jati 6A,
taman bukit jati, kg. jawa klang.

bagi mereka yang tau kolej islam klang atau sekolah menengah tinggi hishamudin. dah baik lah tu. tuju saja kesitu pas tu call akak. insyallah akak datgn membantu. hehehehe.

tapi kalau jumpa akak jangan lah terperanjat ya sebab akak ni biasa-biasa saja. tapi mulut memang lah over friendly kata orang.


friendly2 lah yang best.. :kelip:
InsyaAllah kak limah,ada kesempatan dan tak ada aral saya sampailah ke rumah kak limah tu..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 15:09


Pada 06-10-09 12:43 , suterakasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bestnya open house..
tapi jauh.. hantar wakil saja lah :-D

semoga dipermudahkan segala nya InsyaAllah :bunga:



suterakasih kat nilai ke kat ganu?


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 5 · 6  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.06525 saat. Lajunya....