Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sedekah adalah ubat mujarab, dan amal perbuatan manusia dalam kehidupan ini akan berada di hadapan matanya di waktu ajaln
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Dari Galeri
Inilah saya bersama suami tersayang.Nick saya tu guna nama pendek suami.Kalau ke Batu Pahat Johor dtg lah kerumah saya.Paling mudah dtg ke Batu Pahat cari Masjid Sultan Ismail di bandar Batu Pahat sbb suami saya bertugas sbgi imam di masjid tersebut.ok

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu
nishazainal: 5 hari yang lalu
sarahhanee: 10 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: gambar berdua


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» gambar berdua

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh gambar berdua

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 03-06-03 00:25


Berhati2lah kite semua dalam melakukan sesuatu perkara itu...

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidahsolihah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 02.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 29
Dari: kelate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-03 11:16


ana rasa baik x yah amik gambar ngan laki berduaan....erm..kot timbul fitnah..bahaya.. baik elakkan...kang org lain nampak gambar tu...dah buruk namer kiter..baik x yah..elakkan...

-----------------
ReMaJa Du'At PeMBeLa MaRtAbAt UmMaH


Bookmark and Share




  Member Information For mujahidahsolihahProfil   Hantar PM kepada mujahidahsolihah   mujahidahsolihah's MSNM Number Is niksolihahmujahidah   Quote dan BalasQuote

Fatimah_azZahra
WARGA RASMI
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 604
Posting: 3
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 17:21


assalamualaikum..

ana pun rasa baik dielakkan perkara ni...
sebab kalau perkara tu boleh menjadi bahan atau sumber fitnah orang...
kita tak tahu apa yg ada dalam fikiran setiap orang...
dalam tak sedar kita dah buat satu dosa walaupun kita tak sengaja
memangla ia bergantung pd niat...tp, kalau boleh elakkanlah..
biasala, yg terlarang itu godaan.....

wallahualam!


Bookmark and Share




  Member Information For Fatimah_azZahraProfil   Hantar PM kepada Fatimah_azZahra   Quote dan BalasQuote

suterakasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 1300
Posting: 40
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 23:09


tapi...
camne plak yea kalu kaum adam yang inginkan kite bergambar dengannya...untuk dibuat kenangan...dia plak kawan baik kite sendiri...

bila kite taknak dikatenye sombong...camne plak yea...

-----------------
mengharap cinta sejati...
mendamba kasih Ilahi...


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasihProfil   Hantar PM kepada suterakasih   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1646
Posting: 110
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 00:40


erm..nampaknyer topik ni hangat laa...saya??? ntah laa..saya pun slalu gak tangkap gmbr dgn laki..tp bila pikir btul2..rasa insaf tu ada gak...kdg2 tu cuba jugk nak elak tp bila si laki tu mintak...xtau mcmana nak tolak...bg saya..asalkan xde pegang2...xpe kot...ntah laa...senang cakap..no komen...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..


Bookmark and Share




  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Quote dan BalasQuote

sakinah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1624
Posting: 42
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 00:40


eh...tak takut ker kalo dia apa² gamba tu...? lagi pon manala yg pompan ni tahu apa laki buat kat gama pompan yg dah ayu. Masya Allah...

tak takut ker..?


Bookmark and Share




  Member Information For sakinahProfil   Hantar PM kepada sakinah   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 11:55


a'kum,
sweet_darling pon sependapat dgn sakinah dan suterakasih.macam maner ye?


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 12:51


assalamualaikum......

ana dulu pon slalu gak ambik gam ngan budak laki...tp just kawan jelah........skrang ni tak lg.....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

nurkamar
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 479
Posting: 92
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 14:25


assalamua'laikum.

nak cerita, ada satu hari tu.. kawan mama saya buka album.. terkejuttttt!!! ni.. apahal gambo ngan lelaki ni.. soalnya. saya pun kata, bukan gambar saya seorang.. kan ramai ramai tu... dia pun jawab.. kami orang tua ni.. kalau tengok sesuatu.. berdasarkan pada mata kita.. bukan tanya dulu...dia ni sape.. sape.. dan seterusnya.. jadi kesimpulannya.. hm.. tak pe kot.. tak bergambar tu.. lagi lagi berdua. betul juga posting sbl ni, takut nanti masa depan ada kenangan 'sedih'.. ter'clash' ke.. takut fitnah juga..

-----------------
-cheras-


Bookmark and Share




  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Quote dan BalasQuote

alluring_lady
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 807
Posting: 75

singapore   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 21:26


salam alaik...
syukran atas nasihat sis semua...
insaf juga ana...


Bookmark and Share




  Member Information For alluring_ladyProfil   Hantar PM kepada alluring_lady   Quote dan BalasQuote

suterakasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 1300
Posting: 40
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 23:19


Quote:
takut nanti masa depan ada kenangan 'sedih'.. ter'clash' ke..



mmm...betuii gak tu...tapi tu kalu ngan 'seseorang' laa...

tapi kalu ngan member rapat...camne yea...

Quote:
saya..asalkan xde pegang2...xpe kot...ntah laa...senang cakap..no komen...



sependapat laa...no komen

-----------------
mengharap cinta sejati...
mendamba kasih Ilahi...


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasihProfil   Hantar PM kepada suterakasih   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» gambar berdua

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.065759 saat. Lajunya....