Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
BE STRONG ENOUGH TO CONTROL YOUR ANGER INSTEAD OF LETTING IT CONTROL YOU...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Dari Galeri
bersama suami...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 1 jam, 35 minit yang lalu
anahusuhana: 7 hari yang lalu
Swarig123: 14 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Undangan Majlis Perkahwinan


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Undangan Majlis Perkahwinan

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Undangan Majlis Perkahwinan

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-08-09 13:19


Pada 26-08-09 12:25 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih kak hanan... saya nak upload gambar kawin kat hanan.com.my tapi tak tahu macam mana? akak boleh ajar tak?



Masukkan kat Galeri Muslimah.. Klik saja kat sana dan ikut arahan di situ. Pastikan gambar jangan besar sangat ye..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-08-09 10:41


salam kak, saya dah try tapi tak ada pula ayat suruh upload gambar.. huhuhu...
macam mana nak upload.. :cry:


-----------------

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-10-09 15:04


nak masukn gambar kat galeri tapi tak ada pula upload gambar.. macam ni lah, sesiapa yang nak tengok gambar hari perkahwinan saya boleh lah ke blog saya kat http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com ye.. :-D


-----------------

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-09 15:18


SELAMAT PENGANTIN BARU.SEMOGA BERKEKALAN HENDAKNYA.



null



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

Sejadah_Usang
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.09.2009
Ahli No: 11304
Posting: 54
Dari: Subang Jaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 09:16


Salam

Hanan atau mana-mana mod, saya nak letak juga gambar kat galeri...hehehe tapi macam mas ayu cakap tak ada pun untuk upload gambar...boleh ajar tak?


Bookmark and Share




  Member Information For Sejadah_UsangProfil   Hantar PM kepada Sejadah_Usang   Quote dan BalasQuote

Sejadah_Usang
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.09.2009
Ahli No: 11304
Posting: 54
Dari: Subang Jaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 09:18


Salam

Selamat pengantin baru kepada mas_ayu.sedikit pesanan dari pengantin lama...heheeee....dalam rumahtanga kena sabar, sabar dan sabar :)


Bookmark and Share




  Member Information For Sejadah_UsangProfil   Hantar PM kepada Sejadah_Usang   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 11:57


eh2... tiba-tiba buka, terkejut pula.. hehe... terima kasih ye wafahafiz sebab tolong upload.. hehe... dah puas saya nak buat tapi tak lepas-lepas juga... terima kasih juga sejadah_usang... insyaallah semua nasihat saya ikut... saya pun dah jadi pengantin lama, dah 3 bulan kawin ini... :-D


-----------------

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Sejadah_Usang
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.09.2009
Ahli No: 11304
Posting: 54
Dari: Subang Jaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-09 12:03


Pada 28-10-09 11:57 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

eh2... tiba-tiba buka, terkejut pula.. hehe... terima kasih ye wafahafiz sebab tolong upload.. hehe... dah puas saya nak buat tapi tak lepas-lepas juga... terima kasih juga sejadah_usang... insyaallah semua nasihat saya ikut... saya pun dah jadi pengantin lama, dah 3 bulan kawin ini... :-D



Salam

Mas_ayu, tu masih penganti baru tu :kelip: mood tengah happy manjang :-P


Bookmark and Share




  Member Information For Sejadah_UsangProfil   Hantar PM kepada Sejadah_Usang   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-10-09 12:11


hehe.. happy sebab esok abang nak balik... rinduu dah... :-D


-----------------

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-09 12:21


selamat pengantin baru mas ayu..terlewat baru dapat wish..


-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ


Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Undangan Majlis Perkahwinan

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.06807 saat. Lajunya....