Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-04-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tak kiralah berapa kali anda jatuh; yang penting ialah berapa kali anda boleh bangun kembali selepas jatuh.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: hennryka
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13700

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Dari Galeri
assolehah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 15 jam, 19 minit yang lalu
adisiionde: 7 hari yang lalu
hennryka: 7 hari yang lalu
kasttra: 15 hari yang lalu
ambitionde1024: 22 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 14

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 13 · 14  
Jump To Page:

Oleh apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

benevolent_girl
WARGA RASMI
Menyertai: 12.04.2009
Ahli No: 10367
Posting: 6
Dari: alostaq

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-05-09 02:25


rasa confused. tak faham Kenapa dia perlu tipu


Bookmark and Share




  Member Information For benevolent_girlProfil   Hantar PM kepada benevolent_girl   Quote dan BalasQuote

Jue_Efendy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10076
Posting: 25
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-05-09 09:13


rasa nak nangis saja kena tipu.... :cry:
kenapa lah sanggup buat aku macam ini.... :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For Jue_EfendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Efendy   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-09 14:31


Pada 14-05-09 02:25 , benevolent_girl posting:

!!! QUOTE !!!

rasa confused. tak faham Kenapa dia perlu tipu
rasa nak nangis saja kena tipu....
Kenapa lah sanggup buat aku macam ini....


siapa tipu anda ini,, gitau saya... bia saya cepuk org tu..

saya rasa kenyang sangat-sangat.... makan bubur caca tadi.... nyam2


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

ummi_solehah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.02.2009
Ahli No: 9783
Posting: 57
Dari: JayBee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-09 15:46


hmmm..
boringnya banyak kerja kat opis ni


-----------------
@@Permulaan sabar adalah pahit tapi Manis [email protected]@


Bookmark and Share




  Member Information For ummi_solehahProfil   Hantar PM kepada ummi_solehah   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-05-09 22:04


rasa letih pula hari ini. kerja sikit tapi kerja sampingan yang banyak.tak mengapalah.. asalkan gajiku nanti bersih,insya ALLAH.

**kesiannya ditipu.... tak mengapa.. sampai bila sangat nak ditutup kisah sebenar....lambat laun kan terbuka jua. abaikan sahaja jika tiada berkepentingan kat diri kita. tamau tensi2 key ;)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2772
Posting: 38
Dari: bangi bandar ilmu

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-05-09 11:44


boring lah dok buat kerja yang sama saja hari-hari...try lah bagi somethings new pula...nak tak nak kena ngadap juga lah...


-----------------
wahai muslimah
di wajahmu yang jernih pancarkan lah nur iman
buat mengukir sebuah ketenangan


Bookmark and Share




  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Pergi ke ardani's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-05-09 20:54


Pada 12-05-09 20:51 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

salam....

kali ni rasa.... nak tergelak(tapi dah gelak dah ni with hubby ;) )

aduhai.... HANAN....

siapa lah yang buat cerita tu.. mari sini akak nak cekik mari :P

memang tengah tunggu due ni... sibuk menghitung hari...

**tak mengapa.. mana tau doa tu mustajab. AMINNNN ya robb!! :welcome: :welcome:



Tersalah baca ke. Tataulah posting akak yang mana, terasa macam akak tengah pregnant.. Hehe.. sorry salah info.. mudah-mudahan jadi doalah ye. :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-05-09 20:56


Pada 15-05-09 11:44 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!

boring lah dok buat kerja yang sama saja hari-hari...try lah bagi somethings new pula...nak tak nak kena ngadap juga lah...



dah tangggungjawab cik ardani..
kalau bosan kena cari kerja lain lah.. hehehe
tapi terima kasih ye atas emel berterusan untuk info itu..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-05-09 01:03


ALHAMDULILLAH....

penantian berakhir...

adik ipar selamat melahirkan baby pada 10.30 malam tadi....

serentak dengan makngah,maklong dia sambut hari guru, maklang dia sambut hari jururawat & nak berangkat tunai umrah minggu depan & nenek dia sambut hari ibu ;)

TAPI

apa entah jantina dia..... ayah dia tak nak pulak kasitau. tersenyum happy saja muka dok menyepraiskan orang tak abih2.eiiiii adik den nan seorang ni..... kompem dah anak dia ni ikut style pak dengan mak dia nanti. dok melawak saja tak habis~~


-----------------

[ Telah diedit oleh: nur_kamar pada 17-05-09 01:03 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-05-09 13:56


Assalamualaikum,.

hari ni saya rasa busan sikit kat tempat kerja.. customer tak ramai yang masuk beli buku dan t-shirt..hari ahad lah katakan..sesambil jaga kedai,saya buka hanan.com.my dan web2 lain untuk hilangkan kebusanan ini..

hari ni saya dah abihkan satu buku kanak-kanak yang mengisahkan tentang akhlak dan teladan zaman Rasulullah saw.. Walaupun buku kanak-kanak tapi bagus juga sebenarnya sebab kadang-kadang kita yang dewasa ni pun selalu buat salah dan leka.. Biar kita selalu ingat.. :-)

yeeyy!! pukul 3 ni nak balik.. tak penat pun kerja tapi buhsan..huhu :-P

wasalam..


-----------------



[ Telah diedit oleh: halesolurun_84 pada 17-05-09 14:00 ]


Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 3118
Posting: 74
Dari: bumi allah

senegal   avatar


posticon Posting pada: 17-05-09 23:21


salam wbt....

gembira sangat... hmmm... tak ada lah sangat.. oklah tahap kegembiraannya...
ismi dah ada broadband....
boleh lah online internet... yeeaaahhaaaa.....

alhamdulillah, masih ada kesempatan merasainya...


-----------------
ya ALLAH, hamba-Mu ini memohon pandangan rahmat dari-Mu


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-09 07:39


keramatnya ukhwah
melangkaui hubungan darah
kasih sayang kerana ALLAH
tonggak kekuatan dalam jemaah
digubah dengan acuan aqidah
tak seorang dibiar gundah
andai ditakdir rebah
seribu membahu gagah
moga hatimu tabah menempuh segala mehnah
andai ingin diluah, diri ini sedia bersama
menanggung resah..


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA RASMI
Menyertai: 12.02.2006
Ahli No: 6293
Posting: 13
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-09 12:53


bosan sangat time ni...entah lah....may be kena keluar makan kejap...


Bookmark and Share




  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-05-09 20:42


Pada 17-05-09 23:21 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam wbt....

gembira sangat... hmmm... tak ada lah sangat.. oklah tahap kegembiraannya...
ismi dah ada broadband....
boleh lah online internet... yeeaaahhaaaa.....

alhamdulillah, masih ada kesempatan merasainya...


lama tak nampak cik ismi
dah kerja mana sekarang.. :kelip: :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 20-05-09 00:10


Ya Allah..sempitnya dada aku ...
apa patut aku lakukan?


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-09 13:33


Assalamualaikum

usah dikesali apa yang berlaku wahai diriku....


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-05-09 13:36


satu perasaan yang dah berakhir dan pastinya saya takkan ingat dan kenang balik..
yang berlalu..biarkan berlalu..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-09 17:20


alangkah indahnya dunia ini… jika aku dapat menjadi muslimah sejati.. tidak gugur di medan nafsu..
Yang selalu merengut ku dari jalan jalan cahaya…
Alangkah bahagianya hari-hari ku.. andai bangun ku dengan kuntum senyum.. mensyukuri nikmat hari yang diberi… dan ku sambut dengan 2 rakaat fajar yang dingin…. Bertasbih kan nama MU… agar hari itu dan hari2 mendatang diiringi rahmat yang merendang…


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-05-09 00:43


Assalamualaikum

-nak balik Malaysia..huhu..-
-minggu depan da start exam..huhu..takutnyerr-
:cry: :cry: :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-05-09 00:46


Assalamualaikum

-nak balik Malaysia..huhu..-
-minggu depan da start exam..huhu..takutnyerr-
:cry: :cry: :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 14

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 13 · 14  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.094324 saat. Lajunya....