Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kemarahan manusia bermacam-macam. Sesetengahnya lekas marah, lekas tenang dan lekas hilang. Sesetengahnya lambat marah, lambat pula redanya. Sesetengahnya lambat akan marahnya dan lekas pula hilangnya. Yang akhir inilah yg terpuji."
-- Imam Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Dari Galeri
Time tengah study java kat library... ;-di

Salam ukhwah buat semua

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 jam, 57 minit yang lalu
Swarig123: 10 jam, 1 minit yang lalu
FilchWard135: 11 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 17 hari yang lalu
azan84: 24 hari yang lalu
LeerMoto22: 27 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 14

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 13 · 14  
Jump To Page:

Oleh apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-05-09 13:11


saya rasa nak makan.
memang tengah makan pun.
haa..makan sambil online portal hanan.ish3.hihi.

saya rasa excited,nervous,boring & lain-lain.sebab nak marking exam paper student.
bukan apa, masa test hari tu, 2,3 org saja yang lulus.huhu.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-05-09 13:17


Pada 03-05-09 23:53 , haselyna posting:

!!! QUOTE !!!

rasa seperti tak dipedulikan, dipinggirkan dan rasa macam-macam... prasangka kan semua tu.. bagaimana nak hindarinye
jangan begitu ukht.
kalau kita rasa dipinggirkn, tapi Allah sentiasa ada untuk kita.
Allah sentiasa mengetahui isi hati kita.
rindunya dengan Allah.

biar dipinggir org, jangan dipinggir Allah.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 16:06


saya ngah risau ini....
tadi kat company saya kerja semua pekerja kena buat temperature check up.. cos nak ambil lgkh berjaga2 H1N1.. yang uat saya risau suhu badan saya teramat rendah dan kira tak normal lah.. 34.1 saja.. org lain semua 37.. ada sikit 36 somthing... so 5 kali mereka ambil suhu badan saya masih same.. mereka tanya saya ni tak sihat ke... saya rasa saya sihat.. tapi saya ini ada masalah tekanan darah.. bp saya low.. masa saya masuk wad bulan 12 tahun lepas bp saya 40/90.. cos darah merah saya very low...macam mana nak atasi masalah saya ini.. adakah sebab saya kurng darah temperature badan saya rendah?...


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

Nurul_Haina
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2009
Ahli No: 10487
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-05-09 09:54


Salam...
hm... insyaAllah jangan risau lah ye... cuma seelum H!dan! ni suhu badan awak pun rendah juga ye? Jangan lah fikir yang bukan-bukan ye... Doa banyak-banyak... :bye:


Bookmark and Share




  Member Information For Nurul_HainaProfil   Hantar PM kepada Nurul_Haina   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-05-09 14:51


hargai bila didepan mata,
bila berjauhan cuma doa dipanjatkan untuk merawat kerinduan dihati..itulah adat pertemuan dan perpisahan.
pertemuan menghadiahkan kita kasih sayang,
perpisahan menyuburkan rindu berpanjangan meskipun agak berat untuk menerima hakikat..
itulah anugerah ILAHI..
semoga ada pertemuan buat kesekian kalinya..
INSYAALLAH. :bye: :bye:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-05-09 18:50


rasa gembira

pertama kali menjejak kaki ke MIHAS.

puas hati & bersyukur sebab dah lama nak makan dimsum. dapatttttttttttttttttttttttttttttttttttttt akhirnya


ehehhee :P


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-05-09 19:00


Pada 08-05-09 18:50 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

rasa gembira

pertama kali menjejak kaki ke MIHAS.

puas hati & bersyukur sebab dah lama nak makan dimsum. dapatttttttttttttttttttttttttttttttttttttt akhirnya


ehehhee :P



apa ye rasa dimsum
hanan pun teringin juga
almaklum selalu sangat mendengarnya
tapi tak pernah rasa
tahun ni macam tak ada peluang nak ke MIHAS..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

afiza_ahmad
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 584
Posting: 199
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 08-05-09 22:26


rasa kelakar..bila ingat kisah-kisah dan sahabat-sahabat lama di Ukhwah dan Hanan.com


-----------------
.:.Life Will Never Be The Same.:.


Bookmark and Share




  Member Information For afiza_ahmadProfil   Hantar PM kepada afiza_ahmad   Send ICQ Meesage To afiza_ahmad   afiza_ahmad's MSNM Number Is afiza969@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

zuriani
WARGA RASMI
Menyertai: 02.01.2004
Ahli No: 3018
Posting: 14
Dari: sabah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-05-09 22:37


rasa panas lah..cuaca sekarang ni agaknya kan..pe2pon syukur masih boleh sedut oksigen kat bumi Allah ni.alhamdulillah..


-----------------
i`m searching...


Bookmark and Share




  Member Information For zurianiProfil   Hantar PM kepada zuriani   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-05-09 14:13


Assalamualaikum

berasa sangat sayu.... :cry:
Hembusan bayu lembut bertiup
Deru ombak yang memukul pantai
Sayu hati bila terkenangkan
Memori indah bersama
Dengarkanlah lagu kuciptakan
Tanda ingatan tulus buatmu
Moga abadi di sanubari
Bersemi buat selamanya

Segala yang manis pasti ada pahitnya
Begitulah jua hidup bersama
Segala yang indah jadikan hiasan
Segala yang buruk jadikan sempadan

Masih segar di ingatan ku sentiasa
Kenangan menggamit rasa
Tempuhi onak dan duri
Itulah yang diharungi
Janji yang telah kita bina
Tetap kekal abadi

Seandainya dugaan datang menerpa
Hingga dirimu terluka
Usah ditangis hibanya
Kerna aku bersamamu
Mengubat hati yang duka
Demi janji kita

Marilah suburkan kembali
Hubungan dengan kejujuran
Leraikan segala impian
Buktikan dengan keikhlasan
Moga persahabatan ini
Mengajar erti kehidupan
Dalam rahmat Tuhan yang Esa
Bahagia selamanya...


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-05-09 20:30


Pada 08-05-09 19:00 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!


apa ye rasa dimsum
hanan pun teringin juga
almaklum selalu sangat mendengarnya
tapi tak pernah rasa
tahun ni macam tak ada peluang nak ke MIHAS..



alhamdulillah
rasa macam bebola /filet ikan yang kita letak dalam yong tau foo. ok lah rasa....alhamdulillah :D

**rasa syukur sebab berpeluang lagi nak peluk cium mama...

TAPI

kena cepuk sedas dengan mama sebab terrsyasyul ucap "mama.....SELAMAT HARI GURU ek...." dengan penuh rasa tacing nya.

sekali salah ucap lah.....siap mama bebel lagi-nko tu nak hadiah saja. :malu: :malu: tu lah overexcited lagi. kan dah kena :malu: :-P


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-05-09 10:10


Pada 09-05-09 20:30 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-05-09 19:00 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!


apa ye rasa dimsum
hanan pun teringin juga
almaklum selalu sangat mendengarnya
tapi tak pernah rasa
tahun ni macam tak ada peluang nak ke MIHAS..



alhamdulillah
rasa macam bebola /filet ikan yang kita letak dalam yong tau foo. ok lah rasa....alhamdulillah :D

**rasa syukur sebab berpeluang lagi nak peluk cium mama...

TAPI

kena cepuk sedas dengan mama sebab terrsyasyul ucap "mama.....SELAMAT HARI GURU ek...." dengan penuh rasa tacing nya.

sekali salah ucap lah.....siap mama bebel lagi-nko tu nak hadiah saja. :malu: :malu: tu lah overexcited lagi. kan dah kena :malu: :-P



Selamat Hari Guru.. :lol: :lol: :lol: itu ucapan untuk diri sendiri itu.. hehe..

Ok ah selamat hari ibu kepada semua ibu2.. Kak nora pun bakal ibu kan. Bila due nya.. :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-05-09 12:07


apa yang saya rasa sekarang. macam tak ada rasa apa-apa. tak ada perasaan ke agaknya.
tapi saya masih rasa terkejut bila tau student saya masuk islam.nothing 2 say.semuanya kerana Allah the Benevolent. if Allah will, He will.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-09 16:40


salamun alaik..
lamanya ana da tak posting..
tmbah2 pula sejak ukhwah tak boleh buka..
ana terasa dengan adik ana..
semalam ana kol dia..
lepas itu dia cerita kat ana yang bf dia kutuk ana..then dia pun trut gelakkn ana..so ana rasa macam terhina sangat..
patutnya dia backupla..geram pun ada..haih..
da lah ana susah payah kol jauh2..mhl pula 2..dia nak mesej ana pun berkira..iyalah kalau mesej ke ana 1 sms caj 20sen..kalau ke bf dia da boleh mesej 20x..
huhu...sedih2..


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-09 15:15


Assalamualaikum

apa yang saya rasa sekarang adalah.. rasa lapar..hehe..
rasa panas cuaca hari ini..
asik nak minum air sejuk saja.. :terliur:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-05-09 18:37


Gembira - IR Nizar kembali menjadi MB Perak... :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-05-09 08:44


Alhamdulillah...yang sememangnya layak akan kembali kepada yang berhak..Tahniah YB NIZAR. Takbir...


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

saidatul_aisyah
WARGA RASMI
Menyertai: 28.09.2008
Ahli No: 9118
Posting: 18
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-09 17:06


hari ini rasa touching lah...anak-anak murid reka sajak untuk teacher tersayang...:sopan: rasa sayang pada anak-anak murid bertambah2 pula... :kelip: tapi geram dengan stdt thing 4...makin menjadi2 sikap malas, memonteng and kuat tidur...riso dengan masa depan mike... :-(


Bookmark and Share




  Member Information For saidatul_aisyahProfil   Hantar PM kepada saidatul_aisyah   Pergi ke saidatul_aisyah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-05-09 20:51


salam....

kali ni rasa.... nak tergelak(tapi dah gelak dah ni with hubby ;) )

aduhai.... HANAN....

siapa lah yang buat cerita tu.. mari sini akak nak cekik mari :P

memang tengah tunggu due ni... sibuk menghitung hari.....




























adik ipar akak bersalin bila-bila masa dari sekarang ni.

kuikuikui :sopan:

**tak mengapa.. mana tau doa tu mustajab. AMINNNN ya robb!! :welcome: :welcome:


-----------------

[ Telah diedit oleh: nur_kamar pada 12-05-09 20:52 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-09 17:49


..rasa apa ya.
rasa penat sangatlah for few days ni.
rasa lelah.
apapun Allah sentiasa bersama org yang sabar.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 14

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 13 · 14  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.091746 saat. Lajunya....