Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-01-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sedekah adalah ubat mujarab, dan amal perbuatan manusia dalam kehidupan ini akan berada di hadapan matanya di waktu ajaln
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Ummimq & Chief Librarians of UKM, UiTM di Dubai

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 7 jam, 6 minit yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 14

Go To Page: 1 · 2 ... 13 · 14  
Jump To Page:

Oleh apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 13:34


assalamualaikum.

kita nak taulah apa yang awak semua tengah rasa sekarang.
ada org yang rasa nak marah
ada pula yang rasa nak makan
ada pula yang rasa hiba
ada pula yang rasa ntahapehapentah

apa yang saya rasa sekarang adalah
.
.
.
saya rasa nak tebang tiang letrik tepi jalan.hihi.

so, kepada semua, bolehlah memberi respon secara spontaneous kepada topik ni..apa yang awak semua sedang rasa sekarang..
tak kisahlah respon tu pelik or tak.
enjoy the topic.
[ Telah diedit oleh: myway pada 15-04-09 13:40 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 544
Posting: 28
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-04-09 13:44


rasa ngantuk nak balik tidur...
sejukk ujan lebat kat luar.. :sopan:


Bookmark and Share




  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 13:46


Waalaikumsalam

saya rasa nak tidur saja sekarang ini..
dengan cuaca yang mendung-mendung..
kerja yang dah siap..
boring duduk seorang-seorang..
bertambah-tambah lagi lah kuyu mata ni.. :berfikir:

wajar ke tak wajar? hehe..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 13:57


tak wajar.
saya bantah yang arif.hihi.

iye, saya pun rasa ngantok juga.tapi perasaan nak tebang tiang letrik menyebabkn rasa ngantok tu hilang sikit demi sedikit.

hihi.ntahapehapentah.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 14:07


hihi.. tak wajar ye..tak apa tak apa..
tapi nak tebang tiang lektik lagi tak wajar :-P
baik batalkan saja terus niat nak tebang tu..
kalau tak nanti... satu sarawak tak ada lektik.. :-D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Efendy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10076
Posting: 25
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 14:25


sekarang aku bosan betul...
apa nak buat ye :berfikir:
mengantuk sangat tapi tak boleh tidur...
boss marah nanti :-D


Bookmark and Share




  Member Information For Jue_EfendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Efendy   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 19:07


cik hales, kira ok apa tebang tiang letrik tu.earth hour.hihi.
satu selangor tak ada letrik nanti.

cik Jue & kasih kekasih,
kalau ngantok, tidor saja.
cakap kat bos, 'saya ngantok, saya nak tidor'.hihi


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 07:52


rasa teruja..

minggu depan nak peperiksaan, minggu depan juga nak interview..

namun begitu syukur yang tak terhingga.. alhamdulillah..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 10:36


rasa nak masak macam-macam... tapi bila fikir siapa pulak yang nak makan dan mengabehkannyerrrrr!!!!... huhu tak jadilah....


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.01.2005
Ahli No: 4866
Posting: 30
Dari: 'sintok' indah permai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 10:47


erm..lama sungguh tak buka ukhwah ini..tup2 dah lain sangat dah..
tahniah..
erm..tengah berdebar menanti cahaya mata yang pertama.
insyallah..4 minggu lagi...


-----------------
'Dalam Kerendahan Diri
Ada Ketinggian Budi
Dalam Kemiskinan Harta
Ada Kekayaan Jiwa....'


Bookmark and Share




  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 12:48


macam-macam perasaan ada..
happy main dengan anak buah
gementar nak mula kerja baru
sedih sebab esok nak tambah usia lagi..
kecewa pun ada... huhuhu


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2772
Posting: 38
Dari: bangi bandar ilmu

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 14:46


tahniah k.hanan..
sama lah macam saya, makin btambah usia..
sedih, gembira, kecewa semua
bcampur jadi 1..
yang bestnya, da ada permata hati..
hari-hari macam tak sabar-sabar nak balik dr office, nak main-main
dengan budak kck 2..
dia dah pandai meniarap sekarang ni..


Bookmark and Share




  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Pergi ke ardani's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 10:23


macam-macam rasa adakn.
semua rasa itulah yang telah Allah kurniakan kepada kita.
Allah menguji kita dengan sedikit rasa susah, rasa gelisah dan bermacam2 rasa lagi.
semuanya adalah kerana Allah inginkan kita sentiasa mengingatiNya.
juga tanda sayang Allah pada kita.
tak kisah banyak mana rasa yang kita rasa, sentiasalah kita ingat padaNya.
tak kira susah atau senang.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 11:20


sekarang rasa gembira sebab dapat online kat hanan.com.my ini
then, xsabo nak siapkan semua kerja yang ada ini...
lepas itu xsabo nak balik kg..huhu...
seronok sebab bebanan exam sudah berakhir juga...Alhamdulillah =)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 11:44


saya rasa sama dengan suterakasih rasa sekarang..
sama-samalah kita rasa ya.hihi.
saya rasa rindu dengan portal ukhwah & hanan.com


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.09.2003
Ahli No: 2520
Posting: 13
Dari: Kuantan/ KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-05-09 09:55


rasa boring sangat ni...waktu ni tak ada pun orang online kat sini.ana corang2 saja ni...mana warga hanan yang lain ni...


Bookmark and Share




  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

haselyna
WARGA RASMI
Menyertai: 03.05.2009
Ahli No: 10442
Posting: 1
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-05-09 23:53


rasa seperti tak dipedulikan, dipinggirkan dan rasa macam-macam... prasangka kan semua tu.. bagaimana nak hindarinye


Bookmark and Share




  Member Information For haselynaProfil   Hantar PM kepada haselyna   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-05-09 10:29


Pada 03-05-09 23:53 , haselyna posting:

!!! QUOTE !!!

rasa seperti tak dipedulikan, dipinggirkan dan rasa macam-macam... prasangka kan semua tu.. bagaimana nak hindarinye


Kenapa perlu berasa begitu...
walaupun orang tak pedulikan kita..dipinggirkan.tapi Allah amat menyayangi hamba2Nya...
serah diri pada Allah..insyaAllah hati akan tenang... :welcome:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-05-09 01:35


sekarang?

jam menunjukkan 1.53 pagi waktu Malaysia

saya rasa.....































nak tidur ;)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-09 09:32


Assalamualaikum

Saya rasa macam nak lepuk orang sahaja.. Adess busannya.. Lapar lah pulak..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 14

Go To Page: 1 · 2 ... 13 · 14  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.080016 saat. Lajunya....