Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk berfikir adalah mudah. Bertindak agak susah. Yang lebih susah ialah bertindak mengikut apa yang anda fikirkan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Dari Galeri
Assalamualaikum..salam ukhuwwah dari ana..nie gambar ana mase konvo First Degree kat UTM Skudai..very sweet memory..20 Julai 2002..:-)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 21 jam, 39 minit yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: what kind of shoes that u like to wear?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» what kind of shoes that u like to wear?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh what kind of shoes that u like to wear?

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 14:55


hihi.
saja buka topic santai begini.
nak survey sikit.

for me,
my preference is woman's sport shoes.
selesa nak kemana2. terutama nak pergi jalan-jalan.
tapi kat tempat kerja, tak dapat nak pakai. ikutkn hati, nak saja pakai baju kurung dengan sport shoes.hikhik.

baru-baru ni ada rezeki lebih sikit, i bought the new design of adidas sport shoes.best.design pun cantik.comfort.


apa kata kawan-kawan lain. what kind of shoes that u like to wear?


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 15:26


salam...

suka kasut... kadang-kadang pening bila masuk kedai kasut..tak tahu nak pilih yang mana satu..suka kasut yang bercirikan feminin... huhu kalau dapat yang bertali2 tu lagi suka.. tapi tak berapa suka yang tied kat belakang tumit..susah nak buka...leceh..


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 15:43


Assalamualaikum

saya suka pakai sandle..
tak minat kasut..
pergi kerja pun pakai sandle saja..
pergi jalan pun sandle juga..

saya suka sandle yang lembut buatannya..
tahan air dan tahan lasak...


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 22:28


salam...

suka kasut bertutup yang tapak rata. mudah dan selesa untuk dipakai. tumit pun tak letih.

cuma bila kerja kena juga pakai bertumit tinggi.waktu berjalan2 pun begitu.memandangkan encik hubby pun tinggi, maka nak tak nak terpaksalah juga diri yang rendang ni ditinggikan sedikit bawah tapak kaki tu supaya tak nampak macam bonsai bergerak. hikhikhik~~~


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-04-09 09:58


ye..suka sandle or kasut yang bertumit rata.. boleh lah berjalan cepat sikit.. hihi
pakai kasut bertumit tinggi selalu jalan lambat dan tumit sakit lah cepat lenguh...
iyalah hari-hari duduk kejar sana sini.. tak sesuai lah pakai kasut tinggi..hihi Kalau jatuh bagaimana? malunyeee... :P


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-09 14:04


i love heels..:)
bila pakai heels rasa confident berjalan..
paling tinggi heels pernah imni pakai 3 inci..
huhu..:)
erm imni rasa bila pakai heels formal sikit..
kalau pakai sandle untuk jalan-jalan or pergi shopping..
kalau dah biasa tak ada masalah..


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-04-09 22:38


qing suka pakai kasut especially yang macam kasut kungfu tu...sebab soft dan rasa macam jalan kaki ayam.. lagi satu sebab kekadang pemalas pakai stokin... kalau pakai sandle nak kena take care dengan stokin..takut stokin kotor lelagi lah kalau ujan... sebab tu kekawan akan selalu nampak qing pakai kasut saja... sebab stokin tak lah kotor...

kasut heels pun banyak juga tapi guna untuk hal formal saja...


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

silverwings
WARGA RASMI
Menyertai: 01.03.2009
Ahli No: 9918
Posting: 16
Dari: Tumpat

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-04-09 07:36


kasut tapak rata, warna putih atau hitam..
tak best heels, boleh sebabkan sakit belakang

tapi saya memang teringin sangat-sangat nak pakai boots..hehe
nanti suatu hari mesti try jugak...


-----------------
...silverwings...


Bookmark and Share




  Member Information For silverwingsProfil   Hantar PM kepada silverwings   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 13:49


thanks for everyone's feedback.

hihi.macam-macam jenis kasut ada kan.
dari yang flat hingga ke heel.

saya lebih prefer flat rather than heel.
tapi akan pakai jugak yang heel

untuk perempuan, high heel adalah tak elok untuk kaki dan tulang belakang.
kawan saya da buat operate beberapa kali dibhgn tumit. kesan dari pemakaian heel katanya.
tapi saya masih pakai heel untuk formal events/activity.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 14:04


wah.. dasyat juga ek penangan pakai kasut tumit tinggi ini.. :sopan: tapi saya tabik spring sapa yang pakai kasut berheel2 ni.. bukan mudah nak stabilkan badan bila pakai yang tinggi-tinggi ni.. mahu terpelecok juga silap gayanya..

apa-apa pun saya suka yang simple.. sandle sudah lah..asal bukan kaki ayam..tapi kalau pergi majlis formal,memang kena sarung kasut lah..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

ummi_maryam
WARGA RASMI
Menyertai: 28.01.2009
Ahli No: 9745
Posting: 4
Dari: KL

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 21:32


saya lebih gemar kasut bertumit rata dan tutup habis kaki.
Sesuai untuk apa jua ocassion, kat ofis dan juga sebagai casual.

saya pulak jenis setia pada yang satu. Selagi tak koyak dan elok dipakai, itu shjlah pujaan hati ku..huhu

Tapi awasla..tak sampai setahun dah kena cari yang baru. Dah itu saja habuannya ke sana ke mari.


Bookmark and Share




  Member Information For ummi_maryamProfil   Hantar PM kepada ummi_maryam   Pergi ke ummi_maryam's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2772
Posting: 38
Dari: bangi bandar ilmu

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 15:04


entah..banyak koleksi sandal saja..simple dan santai..senang nak start motor agaknya..takkan lah nak pakai high heel pula kan??


Bookmark and Share




  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Pergi ke ardani's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 16:36


huhu.. cik ardani pakai sandle sebab mudah nak start motor..saya kaki ayam saja nak drive kereta.. tak reti pakai kasut or sandle.. :lol:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

minnie
WARGA RASMI
Menyertai: 04.05.2009
Ahli No: 10452
Posting: 4
Dari: penanti, penang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-05-09 23:24


salam..saya pun suka pakai sandle..tapi bla kat maktb ni,nak kena pakai kasut tumit..jadi kenala ikut peraturan..huhu..masa miggu taaruf hari-hari,melecet belakg tumit tu..tapi sekarang dah ok..dah lama pakai agaknya..hehe..:sopan:


Bookmark and Share




  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

ibti
WARGA RASMI
Menyertai: 03.05.2009
Ahli No: 10437
Posting: 2
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 15:33


salam...saya suka pakai kasut tutup
best..selesa dan tak mudah tertanggal


Bookmark and Share




  Member Information For ibtiProfil   Hantar PM kepada ibti   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 16:12


saya suka pakai sandal... tapi sekarang saya tengah mengidam kasut kulit yang tapak rata tu.. macam kasut santai tapi tau lah nama nya apa.. hehe.. kalau pergi kerja i pakai heels tapi 2 inci saja lah... tu pun dah rasa lenguh da.. kalau jalan suka pakai sandal, atau kasut rata.. cepat sikit boleh jalan...


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 21:30


Kalau ikut suka, memanglah nampak yang tinggi-tinggi itu yang cantik, design pelbagai-bagai. Tapi kalau beli pun tak pakai sebab menyakitkan kaki dan badan-badan. Jalan pun slow saja.

Kalau untuk ke kerja suka pakai kasut Comfit BATA saja, lembut dan senang bergerak.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lily_mawar
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 8035
Posting: 44
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 23:50


Bergantung kepada tempat dan pakaian yang saya pakai ...

Saya ni tak berapa tinggi jadi saya suka pakai kasut yang bertumit tinggi ..


Bookmark and Share




  Member Information For lily_mawarProfil   Hantar PM kepada lily_mawar   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 18-08-09 19:02


saya suka kasut sekolah perempuan... tapi warna itam... senang nak berjalan... selesa... jadi kaki susah sakit kalau jalan lama


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

guidance
WARGA RASMI
Menyertai: 27.07.2009
Ahli No: 11027
Posting: 20

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-08-09 11:14


tengah cari kasut warna putih..tak pernah ad pun..


Bookmark and Share




  Member Information For guidanceProfil   Hantar PM kepada guidance   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» what kind of shoes that u like to wear?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.080579 saat. Lajunya....