Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Salam dr Keukenhof :)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 1 jam, 39 minit yang lalu
anahusuhana: 7 hari yang lalu
Swarig123: 14 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Administrator


posticon Posting pada: 03-04-09 11:29




6 tahun telah berlalu dan bersama, semoga kekal hingga 60 tahun lagi...


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 11:35


Assalamualaikum

Selamat menyambut ulang tahun portal komuniti hanan.com.my ke 6..
moga portal hanan.com.my kekal sehingga ke usia ke 60 tahun dan seterusnya.. :bunga:

wah,sudah 6tahun ye..
sekejapnya masa berlalu..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 11:43


Assalamualaikum wbt

Tahniah dan selamat menyambut ulangtahun yang ke 6.... alhamdulillah portal ini masih terus bertahan dan setulus ikhlasnya dari hati agar ianya terus bertahan sampai bila bila.

Terima kasih jua kepada team Hanan yang telah bersusah payah kerana telah berjaya memberi wadah bagi muslimah untuk berinteraksi secara islamik... banyak info yang bermanafaat dikutip disini..moga usaha kalian dirahmati oleh Allah.Amin


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 11:50


Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6..
:kelip:
dah 6tahun ye? macam tak percaya pula.. :-o
InsyaAllah.. semoga terus menjadi ruang infomasi untuk muslimah..menjadi muslimah solehah ..InsyaAllah.. :welcome: :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

aish
WARGA RASMI
Menyertai: 03.02.2008
Ahli No: 8263
Posting: 9
Dari: uum

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 11:54


Assalamualaikum

selamat ulang tahun hanan.com.my yang keenam.... :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :-D


Bookmark and Share




  Member Information For aishProfil   Hantar PM kepada aish   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 12:35


dah 6 tahun...terlalu banyak kenangan pahit dan manis yang dilalui..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

LIZAtshirt
WARGA RASMI
Menyertai: 02.04.2009
Ahli No: 10321
Posting: 4
Dari: Petaling jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 14:20


Selamat Ulang tahun.Moga menjadi laman web yang disegani dan tempat pertemuan muslimah seluruh Dunia...amin
http://islamtshirt.blogspot.com/


-----------------
Pembekal Tshirt Muslimah
http://islamtshirt.blogspot.com/
Jika Berminat sila layari laman web diatas


Bookmark and Share




  Member Information For LIZAtshirtProfil   Hantar PM kepada LIZAtshirt   Pergi ke LIZAtshirt's Website   Quote dan BalasQuote

umaira_afifah
WARGA RASMI
Menyertai: 31.03.2009
Ahli No: 10302
Posting: 6
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 14:21


Selamat Ulang Tahun ke 6 ya.. ;;)


Bookmark and Share




  Member Information For umaira_afifahProfil   Hantar PM kepada umaira_afifah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 14:22


Salam ulangtahun yang ke enam portal muslimah..

syukur alhamdulillah kerana masih terus bertahan walaupun berbagai-bagai dugaan menimpa, portal ini masih teguh berdiri memberikan pengetahuan dan tempat berbincang khusus untuk muslimah sahaja..

Semoga warga portal akan terus matang dalam mengharungi dugaan hidup dan menjadi muslimah unggul..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 14:33


wah2. hanan.com bakal menyambut birthday nya tak lama lagi.
17 April kan. selamat ulang tahun. semoga portal 6tahun ni masih mampu bertahan hingga 60 tahun lagi dan seterusnya.insyaAllah.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 14:48


salamualaikum..
saya baru saja menyertai hanan ni..nampaknya ad hikmah jugaklah portal ukhwah tak boleh masuk..hehe..bukan ap tak minat sangat nak join forum banyak-banyak ni..tapi bila ukhwah dah tak boleh buka rasa rindu sangat..alhmdulillah hanan ad..saya harap banyak info yang akan saya perolehi di sini..erm by the way..tahniah dan selamat ulangtahun hanan yang ke enam..dah pergi tadika lah ni ye..hehe..


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

sejati_muslimah
WARGA RASMI
Menyertai: 04.03.2009
Ahli No: 9944
Posting: 8
Dari: Kepala Batas

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 15:43


assalamualaikum...
sekejap saja masa berlalu portal komuniti muslimah dah masuk 6 tahun..walaupun saya masih baru dalam portal ni ia memberi manfaat yang banyak kepada saya dan juga warga muslimah..
saya akan terus menyokong portal ini..

SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KE-6 PORTAL KOMUNITI
MUSLIMAH Hanan.com.my
semoga terus cemerlang,gemilang dan terbilang..


Bookmark and Share




  Member Information For sejati_muslimahProfil   Hantar PM kepada sejati_muslimah   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 22:11


selamat ulangtahun ke enam...

Kalau budak kecik.. dah masuk tadika dah ni... ;) Kalau 60 tahun.. dah bercucu cicit pulak nanti :P

**semoga kekal, insya allah


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

ctmariani
WARGA RASMI
Menyertai: 04.02.2009
Ahli No: 9789
Posting: 1
Dari: sintok

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-04-09 10:21


happy balated birthday.....:bunga: :bunga: :bunga:
Cl_l_ll selamat kan kamu...
cl_l_ll selamat kan kamu...
cl_ll_ll selamat kan portal HANAN....
CLl_ll selamat kan kamu.............

semoga portal hanan terus kekal hingga akhirnya........

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


Bookmark and Share




  Member Information For ctmarianiProfil   Hantar PM kepada ctmariani   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-04-09 22:42


Selamat hari lahir pada komuniti kasih sayang ini.. qing lebih banyak masuk ke hanan.com.my berbanding ukhwah.com... cuma tak login saja... cuma banyak ilmu dapat dari catatan-catatan dan tazkirah kawan-kawan sini... thanks ya!!


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-04-09 16:47


Terima kasih atas doa dan sokongan semua. Moga Portal ini akan terus maju dan mantap berkat sokongan dan keikhlasan sahabat-sahabat muslimah...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Suzanna_mal
WARGA RASMI
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10256
Posting: 18

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-04-09 23:44


ana pun ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat ulang tahun Hanan.com yang ke 6..


Bookmark and Share




  Member Information For Suzanna_malProfil   Hantar PM kepada Suzanna_mal   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 14:26


hehe saya nak tujukan lagu Selamat Hari Lahir dari kumpulan Saujana khas buat portal hanan.com.my dan juga sahabat-sahabat yang menyambut hari lahir pada April ini.. :welcome:

Awan Berarak Ceria
Tiada Titisan Hujan
Pohon Melambai
Tanda Sokongan

Kususuri Perjalanan
Bertemankan Senyuman
Di Hari Lahirmu
Sahabatku

Dedaun Berguguran
Membuktikan Kedewasaan
Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku
Sekadar Ucapan

Selamat Hari Lahir
Iringi Doa Kuhulur
Bersyukur KepadaNya
Atas Nikmat Usia

Sahabatku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi

:bunga: :bunga: :bunga:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Efendy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10076
Posting: 25
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 14:33


:bunga: :bunga: :bunga:SELAMAT ULANG TAHUN KE 6 :bunga: :bunga: :bunga:


Bookmark and Share




  Member Information For Jue_EfendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Efendy   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2772
Posting: 38
Dari: bangi bandar ilmu

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 14:47


TAHNIAH BUAT HANAN.COM..
TAHNIAH JUGA buat OWNER nya KAK HANAN..


Bookmark and Share




  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Pergi ke ardani's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.066813 saat. Lajunya....