Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Zuhud yang terbaik ialah zuhud yang disembunyikan
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Dari Galeri
muslimah yg hadir pd Majlis Hari Lahir Kelab Ogos...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 13 minit yang lalu
rainerjons: 20 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: hanan.com.my berwajah baru


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» hanan.com.my berwajah baru

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh hanan.com.my berwajah baru

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 10:30


salam...

alhamdulillah, masuk2 tadi, terlihat hanan semakin ceria, menarik, berbanding dahulu

tahniah kepada ADMIN yang mengupdatekan wajah terkini.

semoga dengan ini akan menarik lebih ramai menyertai hanan.com.my secara aktif

alhamdulillah. tahniah sekali lagi :welcome:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 11:02


aah..sangat cantik terutamanya banner atas tu..sukenyerr....cuma ada pelik sikit sebab side bar tepi tu berwarna hijau..erm.. maybe only me lah yang feel that color not match... even if ada weeding guna color pink hijau pun i rasa macam weird saja...hehe... however memang cute lah... perasan jugak hari-hari qing masuk sini nengok memula logo-logo srikandi bertukar then logo2 kat frontpage untuk link tazkirah bertukar...


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

ummi_solehah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.02.2009
Ahli No: 9783
Posting: 57
Dari: JayBee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 11:18


ye lah nampak ceria dan tenang saja


-----------------
@@Permulaan sabar adalah pahit tapi Manis [email protected]@


Bookmark and Share




  Member Information For ummi_solehahProfil   Hantar PM kepada ummi_solehah   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 11:37


Assalamualaikum

suka lah combinasi color kat banner itu.. cantik sangat-sangat :welcome: :kelip:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 17:22


Pada 14-03-09 11:37 , suterakasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka lah combinasi color kat banner itu.. cantik sangat-sangat :welcome: :kelip:



betul betul betul :welcome:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

nadiah_abdllah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.06.2008
Ahli No: 8632
Posting: 17
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 22:08


terkejut masa mula-mula masuk.
saya ingatkan salah taip.
rupa-rupanya dah bertukar wajah.
lawa sangat..
terasa enjoy pulak.
hihi..
:D


-----------------
~UkHwaH fILLaH aBaDaN aBaDa....~


Bookmark and Share




  Member Information For nadiah_abdllahProfil   Hantar PM kepada nadiah_abdllah   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 23:04


hehe..saya pun rasa terkejut..perasaan 'ceria' muncul bila tengok laman hanan.com ni.. comel warnanya.. lembut.. sesuai lah dengan sasaran ahli dalam laman ni..

keep it up..! kakak2 ku..


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

silverwings
WARGA RASMI
Menyertai: 01.03.2009
Ahli No: 9918
Posting: 16
Dari: Tumpat

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-09 00:04


ok lah dah upgrade kan...mementingkan nilai seni seiring dengan pemodenan...


-----------------
...silverwings...


Bookmark and Share




  Member Information For silverwingsProfil   Hantar PM kepada silverwings   Quote dan BalasQuote

nuur_kasih511
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.03.2009
Ahli No: 9934
Posting: 32
Dari: maRang_TeReNGgANu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 09:41


salam..
wah...cantiknnya page ni..sejuk mata memandang..tahniah ye..memang exited sangat bila tengok..


Bookmark and Share




  Member Information For nuur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nuur_kasih511   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 10:32


so colourful.ceria.
menarik perhatian.
make me more hyperact..hihi..that's good.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 10:50


:kelip: :kelip: :kelip:

Selamat berposting.. :bunga: :bunga:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 12:12


ehehee.. mabruk pada admin.
wah.. baru nampak ceria..
lepas ni kena lebih dekat di hati.. ehehe..
jom kita sama-sama ceriakan portal muslimah ni.

harap lebih ramai muslimah lagi masuk dftr..
bukan muslimin yang menyamar masuk..huhu..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nurzuhayra
WARGA RASMI
Menyertai: 03.03.2009
Ahli No: 9935
Posting: 3

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 13:19


salam...nampak menarik... :)


Bookmark and Share




  Member Information For nurzuhayraProfil   Hantar PM kepada nurzuhayra   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 544
Posting: 28
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-03-09 13:33


alhamdulillah cantik sangat hanan.com
dengan wajah baru sekarang ni..:bunga:


Bookmark and Share




  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

srikandijilbab
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1341
Posting: 19
Dari: Kelantan+Kuala Lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 13:44


Wah,

ada muslimin yang menyamar masuk ke simple_shida? hehe:D


-----------------
Mari Susuri Jalan Ke Syurga


Bookmark and Share




  Member Information For srikandijilbabProfil   Hantar PM kepada srikandijilbab   Pergi ke srikandijilbab's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 13:55


untungnya muslimah... kita ada komuniti muslimah.. kita ada usrah online untuk muslimah (walaupun selalu saja kena jangkitan pedih2 mata bersama-sama cik bulan sampai tertidur time usroh) ...

Alhamdulillah.. mesti muslimin2 tengah kepanasan sebab tak dapat ber'ukhwah.com ... hehe... nampaknya kenalah tingkatkan securitry komuniti berkasih sayang ni... tapi muslimin2 ukhwah.com ni baik-baik.. dia tak jadi muslimah secara tiba-tiba... kecuali spesis mengkarung... :P


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

asue
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 06.11.2003
Ahli No: 2777
Posting: 40
Dari: Tawau

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 13:07


alhamdulillah, lama dah nak tengok hanan berwajah baru. tahniah buat warga admin yang telah menceriakan hanan.com. tahniah. suka sangat.


Bookmark and Share




  Member Information For asueProfil   Hantar PM kepada asue   Pergi ke asue's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 14:10


Alhamdulillah, bestnya tengok portal berwajah baru..

tapi malu tengok muka sendiri..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 17:56


Pada 17-03-09 14:10 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!



tapi malu tengok muka sendiri..


ye betul tu kak....

dah tak ada chances lah nak low profil lepas itu ni... :-(


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

e-zah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9176
Posting: 137
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-03-09 08:29


tahniah 2 admin hanan.com very nice frontpage...green is my fvrate color...peacefull dan sesuai dengan motif muslimah...selepas ini mesti rami kaum hawa dan muslimah yang berminat...semga 2009 ni kita dapat mnmbhkn blgn ahli hanan...e-zah pun boleh dapat rami kawan...hehehe...thank you hanan.com


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» hanan.com.my berwajah baru

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.080861 saat. Lajunya....