Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
BE STRONG ENOUGH TO CONTROL YOUR ANGER INSTEAD OF LETTING IT CONTROL YOU...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
a'kum...

salam perkenalan dr saya.

-asma-

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 hari yang lalu


Belas Kasihan
Topik: Rumah sewa-urgent-


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Belas Kasihan
    »» Rumah sewa-urgent-

Please Mendaftar To Post


Oleh Rumah sewa-urgent-

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-03-09 08:21


Assalamualaikum

maaf lah.. saya tak tahu betul tak tindakan saya ni..
menulis kat ruangan belas kasihan..huhu

macam ni..
saya memerlukan rumah sewa untuk bulan 4 ni..
memang urgent juga lah..
kalau sahabat-sahabat mana yang duduk berdekatan dengan area shah alam ke subang ke..
bagitahu lah..
saya kerja di seksyen 27 shah alam.. kat situ berdekatan juga dengan subang jaya..
mana-mana yang bolehlah..

erk.. sebenarnya.. tak kisah lah bilik ke apa.. janji dapat tempat untuk berlindung..transport tak apa.. sebab saya dah ada kenderaan sendiri..

pada sahabat semua.. kalau nampak iklan kat mana-mana tolong bagitahu saya k..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

ainanursafiya
WARGA RASMI
Menyertai: 06.03.2009
Ahli No: 9961
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-03-09 09:10


assalamualaikum
kawan saya sedang mencari teman serumah sekarang..lokasi di bukit raja,berdekatan jusco bukit raja..sekiranya berminat,sila PM saya..thank you


Bookmark and Share




  Member Information For ainanursafiyaProfil   Hantar PM kepada ainanursafiya   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-03-09 10:09


terima kasih..
dekat tak dengan kawasan sek 27 tu?
maaf lah.. saya tak berapa tahu area shah alam..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

ainanursafiya
WARGA RASMI
Menyertai: 06.03.2009
Ahli No: 9961
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-03-09 12:26


nanti try tanya kat kawan saya tu ye..saya dah bls PM awak tadi..saya pun tak reti sangat jalan-jalan kat sh alam ni even dah lama duduk sini..huhu


Bookmark and Share




  Member Information For ainanursafiyaProfil   Hantar PM kepada ainanursafiya   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-03-09 15:39


awak.. terima kasih..
saya dah tengok map..
jauhnya..bukit raja dengan seksyen 27 tu..huhu
apa-apa pun nanti saya try call kawan awak tu..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-09 10:53


Salam, jauh juga bukit raja dengan seksyen 27 ni, apa kata cuba dalam sehari pergi ke area sana dan cari kedai tujuh sebelas. Selalunya bilik atau rumah sewa selalu dipamerkan disana. Ataupun di surat khabar. Kalau rumah dekat dengan ofis lebih mudah dan menjimatkan duit dan masa.


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 10:10


Pada 13-03-09 10:53 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Salam, jauh juga bukit raja dengan seksyen 27 ni, apa kata cuba dalam sehari pergi ke area sana dan cari kedai tujuh sebelas. Selalunya bilik atau rumah sewa selalu dipamerkan disana. Ataupun di surat khabar. Kalau rumah dekat dengan ofis lebih mudah dan menjimatkan duit dan masa.


Ye kak.. saya dah berjalan2 di area sekitar tu..
banyak yang nak jual rumah bukan untuk disewa..
uhuk.. :berfikir:
kat 7eleven dah tengok tapi kat sini tak ada iklannya..
eheh saya try tengok kat pondok bas ke.. batang pokok ke..
kat supermarket ke..
ada juga kekadang di tampal iklan..
apa-apa pun thanks.. ;-) :bunga:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 16:46


Salam, alamak minta maaf ye, petua tak menjadi lah gamaknya.. susah juga ye nak cari rumah.. insya Allah nanti kak su try tanya-tanya kawan ye..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 20:20


SUBANG GOODYEAR, APT.
2 balik untuk sewa. sekuriti, kemudahan. RM300/bulan. pun Safiah 012-3290442.

try cari kat:

http://1k.com.my/

atau kat the star online
[ Telah diedit oleh: qing_er pada 17-03-09 20:21 ]


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

mia_amora
WARGA RASMI
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10091
Posting: 1
Dari: SELANGOR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 23:10


salam ...http://www.caribilik.my/room/rent/shah_alam....cuba awak pergi link ini...saya dapat bilik sewa pun dari sini...insyaAllah..


Bookmark and Share




  Member Information For mia_amoraProfil   Hantar PM kepada mia_amora   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 01.09.2007
Ahli No: 7840
Posting: 22

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-03-09 12:58


assalamualaikum..

dekat tak dengan seksyen 13?

kawan serumah saya tengah cari orang..
tak tahulah setakat ni dah dapat ke belum lagi

berkongsi bilik lah
satu bilik 2 orang..
rumah tu ada 3 bilik, salah satunya saya tinggal


-----------------
jagalah hati


Bookmark and Share




  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-03-09 13:03


Saya bila di tanya bab-bab seksyen ni..
kena tengok maps dulu..
dan nak kena ingat jalan..
seksyen 13 ni macam jauh juga..

terima kasih ye sahabat..
sudi bantu saya.. :bunga:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-03-09 14:42


saya secara tiba-tiba suka pulak nengok iklan2 rumah sewa ni... hehe... tiba-tiba saja terjumpa ada rumah kosong kat seksyen 27, tapi rumah lah.. sewa sebulan rm500 ada 3 bilik ..gambar boleh nengok kat link bawah dan maybe kak boleh nengok kat taman bunga raya tu agaknya-agaknya ada bilik sewa available memandangkan saya ada jumpa rumah sewa seperti yang saya copy kat bawah ni... mana tau jalan depan sikit jumpa bilik..

:D

Apartment to Let in convenience location of Taman Bunga Negara Sek 27 Shah Alam. Nearby FoodCourt, Shoplot and in Gated Guarded Area. INTERESTED? Please Call Kamarazaman At 012-3659262 (Owner)




http://www.mudah.my/taman-bunga-negara-apartment-sec-27-shah-alam-selangor-1796419.htm?ca=8_sumah
[ Telah diedit oleh: qing_er pada 18-03-09 14:45 ]


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.070512 saat. Lajunya....