Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Dari Galeri
My beloved Sisters!!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 11 minit yang lalu
rainerjons: 20 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: Apa perkara yang memalukan yang pernah anda lalui dan bagaimana anda meng'cover'nya??


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» Apa perkara yang memalukan yang pernah anda lalui dan bagaimana anda meng'cover'nya??

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa perkara yang memalukan yang pernah anda lalui dan bagaimana anda meng'cover'nya??

ada_nur183
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2008
Ahli No: 8978
Posting: 16
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 17:52


Assalamualaikum :malu:

     Ana saja nak berkongsi di sini, kadang-kadang perkara memalukan yang kita alami akan menjadi kenangan yang manis untuk diingati.

     Baru-baru ni, ana pergike pasar malam bersama kakak ana dengan moto, kebetulan sandal ana tercabut tapak jadi ana pnjm kasut serlung mak ana.
     Riak muka ana dengan lelaki memang berbeza berbanding apbila ana berjmp perempuan.Depan lelaki, secara automatik muka ana akan jadi serius dan kelihatan sungguh angkuh dan sombong tapi kalau dengan perempuan reaksi ana biasa saja.
     nak dijdkn cerita ana turun dr moto dan tiba-tiba kasut yang ana pakai di kaki kanan terlucut dan terpelanting jauh betul-betul di depan sekumpulan lelaki yang sedang berjalan ke psr mlm 2.
     Ana rasa malu yang teramat sangat sebab bukan saja kumpulan lelaki 2 yang nampak malah peniaga2 serta pasangan suami isteri yang sedang parking motor pun nampak kejadian 2.
     Ana menyorokkan muka ana di belakang kakak ana sebab rasa malu sangat. Bila ana rasa kumpulan lelaki 2 dah pergi, ana cari kasut ana yang terpelanting jauh, mujur budak-budak lelaki 2 dah tendang kasut ana dekat dengan motor kakak ana.
     bila terserempak dengan kumpulan lelaki 2, ana buat lagi muka serius ana 2. Nak cover malu lah katakan.
    apa-apa pun, ana teringin nak dengar kisah sesiapa saja yang ada pengalaman yang melucukan ke?? Marilah kat berkongsi. :kelip:


Bookmark and Share




  Member Information For ada_nur183Profil   Hantar PM kepada ada_nur183   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-02-09 23:54


salam alaik...

ahlan wasahlan ya ada_nur183..
wah.panjang betul tajuk enti.
enti boleh saja make it short..hehee..
:kelip:

ok.. peristiwa tak boleh lupa..
yang memalukan...em.. cover.

rasa-rasa macam tak ada agaknya..
apa ye.. :berfikir:

setakat ni....ingtn kurang ingat.
andai ana ingat..ana jawab semula..hehe

:-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 10:39


hehe.. kak shida.. ada tu pengalamannya.. cuba check bebaik....uhuk :sopan:

saya ni kan.. ish ish.. susah nak kabo..
memang selalu berdepan dengan keadaan yang sebegitu..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

anshu
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.01.2009
Ahli No: 9759
Posting: 21
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 09-02-09 22:19


hm..kelakar juga cerita ada_nur183..saya ada juga cerita..hehe

masa belajar dulu..fakulti saya kat menare..so lif memang da jadi asam garam hidup kami..ada lah satu petang tu...kami ada kelas kat tingkat 8...dalam 10 minit before kelas saya baru teringat tak beli asam nak buat ngunyap masa kuliah nanti(selalu ngantuk...huhu)..lepas itu saya pun turun lah pergi tingkatan 2 nak beli asam...tutup pulak kedai tu..dengan kecewenye pergi lah balik kat lif..masa kat tge ada nampak satu lif tebukak...saya pun tanpa be-fikir panjang cepat kan langkah kaki ngeja lif...(takut nak berebut nanti)...dengan tak semena-mena..tiba-tiba tejatuh macam nangke busuk kat depan lif tu...da lah student dengan ramai nak pergi kafe lah..nak pergi kelas lah...masa tu Tuhan saja yang tau betape malunya hambe..org dalam lif pun nampak...da kaget sampai tak ada idea...terus bangun and lari masuk juga kat dalam lif..hak2...apa punya decision da...memalukan sguh..kat dalam lif senyap saja...padahal da tekekeh seorang tu...bila sampai saja tingkatan 8 terus keluar dan buat dono...huh rasa macam nak balik hostel saja tukar baju...malunya!!!

tu lah pengalaman memalukan masa belajar dulu...huhu


Bookmark and Share




  Member Information For anshuProfil   Hantar PM kepada anshu   Quote dan BalasQuote

abadaa
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.06.2006
Ahli No: 6619
Posting: 42
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-02-09 16:46


haha..kelakanye baca cerita kawan-kawan semua..

saya banyak lah cerita memalukan..haha..tapi tak teringat pulak sekarang,..


selalu saya cover dengan hanya senyum..=) {^('')}


Bookmark and Share




  Member Information For abadaaProfil   Hantar PM kepada abadaa   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-09 11:38


rasanya banyak jugak.. tapi lupa lah..
hihi bak kata org lani.. kes 'terkantoi' hihi
malu2..dengan sahabat-sahabat sendiri banyak juga cerita memalukan...
Kalau dah malu terus darah naik ke muka... adehh...


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.072915 saat. Lajunya....