Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Dari Galeri
assalamualaikum buat semuanya, Salam ukhuwah dan take care.

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 jam, 54 minit yang lalu
Swarig123: 9 jam, 58 minit yang lalu
FilchWard135: 11 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 17 hari yang lalu
azan84: 24 hari yang lalu
LeerMoto22: 27 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: OPEN DIARY versi muslimah HANAN.COM.MY


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» OPEN DIARY versi muslimah HANAN.COM.MY

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 7 Of 7

Go To Page: 1 · 2 ... 6 · 7  
Jump To Page:

Oleh OPEN DIARY versi muslimah HANAN.COM.MY

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-06-10 21:58


alhamdulillah

beberapa jam lagi, akan berganjak usia perkahwinanku ke angka seterusnya. semoga ikatan yang terjalin ini akan dirahmati olehNYA selamanya.

tapi dalam hati kecil, terasa sunyi, sesunyi rumahku ini. errr.. takpeeeeee... DIA beri chance suruh honeymun lagi... MANFAATkan weh.... ehehehehe!~~~ ;)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2010
Ahli No: 12233
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-06-10 22:34


~Kami akan pulang ke kampung (nenek) untuk menghadiri kenduri dan beraya awal....ini kerana, kakak saya akan beraya di rumah mentua (nenek) masing-masing..dan parent saya beraya di Mekah.

~Bila memikirkan, saya tinggal berseorangan (actually ada abang, tapi dia bekerja secara shif, selang 3 hari dia akan menampkkan mukanya)...selama 40hari..sedih pulak..Hal ini tidak pernah diwar2 kan kepada org lain..Saya tak mahu parent saya rasa bersalah meninggalkan saya..

~Saya berpendapat, kahwin dalam masa terdekat adalah penyelesaiian permasalahan ini....dan saya tiada calon...bagaimana?


Bookmark and Share




  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-06-10 14:44


Salam

tinggal sepurnama lebih lagi untuk mengabadikan kenangan di sini.. apapun daku bakal merindui tanah arab ini.. mudah-mudahan ada rezeki kembali bertandang ke sini lagi..


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

husna02
WARGA RASMI
Menyertai: 18.06.2009
Ahli No: 10794
Posting: 18

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-10-10 16:33


Alhamdulillah berjumpa lagi ditopik ini..
Aku ingin mengucapkan rasa syukur kehadrat Allah swt kerana dipanjangkan usia hinggake hari ini..Aku berdoa agar Allah memberkati usia yang ada dengan amalan2 baik buat bekalan akhirat nanti..Begitu juga dengan keluargaku..

Ya Allah tambahkanlah imanku..


Bookmark and Share




  Member Information For husna02Profil   Hantar PM kepada husna02   Quote dan BalasQuote

mazidah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 27.11.2008
Ahli No: 9456
Posting: 148
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-10-10 18:54


Hari ini 3 orang anakku demam panas..tapi Alhamdulillah ada bekalan ubat di rumah..minta2 cepatlah sembuh..

Pada 18 Okt 2010 telah berlaku satu :berfikir: :berfikir: kejadian yang tak dapat dilupakan.. Walau apapun aku berdoa semoga hidup kami sekeluarga dalam keredaan Allah selalu..

Pada 11HB.Ogos 2010 (1 ramadhan. Aku telah selamat melahirkan anakku yang ke-11 di Hospital Pakar An-Nur Bandar Baru Bangi..Alhamdulillah sekarang dah 2 bulan lebih..Aku bersyukur kepadaMu YaAllah kerana dikurniai anak yang baik dan sihat..Semoga anak-anakku menjadi anak yang soleh dan solehah..umi sayang keluarga kita semua..



Bookmark and Share




  Member Information For mazidahProfil   Hantar PM kepada mazidah   Pergi ke mazidah's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-10-10 11:50


Assalamualaikum
dah lama tak kunjung ke laman ni.. rindu lah sahabat2x kat sini..
mana pergi mnghilang ye? :berfikir:
harap semuanya dalam keadaan baik2x sokmo :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-10-10 11:59


Pada 22-10-10 18:54 , mazidah posting:

!!! QUOTE !!!

Hari ini 3 orang anakku demam panas..tapi Alhamdulillah ada bekalan ubat di rumah..minta2 cepatlah sembuh..

Pada 18 Okt 2010 telah berlaku satu :berfikir: :berfikir: kejadian yang tak dapat dilupakan.. Walau apapun aku berdoa semoga hidup kami sekeluarga dalam keredaan Allah selalu..

Pada 11HB.Ogos 2010 (1 ramadhan. Aku telah selamat melahirkan anakku yang ke-11 di Hospital Pakar An-Nur Bandar Baru Bangi..Alhamdulillah sekarang dah 2 bulan lebih..Aku bersyukur kepadaMu YaAllah kerana dikurniai anak yang baik dan sihat..Semoga anak-anakku menjadi anak yang soleh dan solehah..umi sayang keluarga kita semua..




Kak Mazidah dah bersalin. patutlah lama menyepi. Semoga akak dan anak-anak sihat2 saja ye..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mazidah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 27.11.2008
Ahli No: 9456
Posting: 148
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-10-10 19:27


Salam Cik Presiden..maaf sebab dah lama menyepi...bukannya tak sudi.computer kena attack viruus tak boleh buat apa lah...

Akak dah bersalin pada 1 ramadhan lepas ..lepas azan suboh..1 bulan xpuasa..hu hu..

dah lama masuk kat sini tak gheti-gheti nak insert foto..kalau sudi boleh tunjuk caranya..



Bookmark and Share




  Member Information For mazidahProfil   Hantar PM kepada mazidah   Pergi ke mazidah's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-11 11:25


Assalamualaikum
Dengan Basmallah mulakan post baru dr saya...untuk tahun baru ini 2011...Salam Ukhwah untuk semua
harap tahun baru Allah memberi sejuta makna buat ku dan semua nya... InsyaAllah :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

husna02
WARGA RASMI
Menyertai: 18.06.2009
Ahli No: 10794
Posting: 18

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-01-11 17:03


Salam..dah lama tak menjenguk portal ini..Alhamdulillah Allah telah mengeluarkan aku dari kesulitan yang ku hadapi..semoga aku terus tabah mengharungi hidup ini...


-----------------
Milford Sound in New Zealand


Bookmark and Share




  Member Information For husna02Profil   Hantar PM kepada husna02   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-11 10:23


rasa rindu dengan geng-geng portal ni tapi sibuk sangat untuk beraktiviti di luar sana. Harap dapat jumpa beraktiviti dengan kamu semua.

InsyaAllah


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» OPEN DIARY versi muslimah HANAN.COM.MY

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 7 Of 7

Go To Page: 1 · 2 ... 6 · 7  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.070657 saat. Lajunya....