Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Manusia lahir ke dunia disambut dgn azan, manusia meninggalkan dunia diiringi solat, Alangkah singkatnya hidup ini hanya diantara azan dan solat.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Dari Galeri
Gambar kenang -kenangan di Pantai Matrouh

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 jam, 6 minit yang lalu
nadiah_abdllah: 27 hari yang lalu


Kesihatan
Topik: Petua Dapat Zuriat


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Petua Dapat Zuriat

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Petua Dapat Zuriat

ainzulaika
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.03.2009
Ahli No: 10054
Posting: 42
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-03-09 13:36


Tahniah, balqis ,tak lama lagi nak jadi umi,saya nak tanya balqis produk makanan untuk mendapatkan anak yang balqis pernah cuba tu.boleh bagitahu produk apa.


Bookmark and Share




  Member Information For ainzulaikaProfil   Hantar PM kepada ainzulaika   Quote dan BalasQuote

miasara309
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.12.2010
Ahli No: 12609
Posting: 23
Dari: seri kembangan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-02-11 23:07


Pada 17-02-08 12:30 , kotaktisu posting:

!!! QUOTE !!!

rahim terbalik

jadi patut kena tanya dr cara-cara untuk 'berhubungan' untuk dapat anak.

kalau ikut dr, kena buat operation untuk perbetul kedudukan rahim.

ataupun, maaf nak kata,

buat hubungan dengan cara membelakangkan suami (dalam erti kata mudah, doggie's style)

maaf ayat tak elok


assalamualaikum semua

mia just nak sare pengalaman mia..sendiri..mia masuk tahun ke-2 tu baru dapat anak..6 bulan pertama kawin..it's oklaaa..just wait dan see then bila dah masuk 1 year tak ada tanda-tanda nak peknen..mia terus jumpa dr. nasib baik suami mia very2 sporing&memahami..maka kami pun dapatkan rawatan daripada dr...mia jumap Dr.hamid arshad...menurut dr rahim mia terbalik...macam-macam prosedur kita org buat dr.hamid very nice dia bagi kita cuba satu-satu step..kalau tak berkesan baru ambil last choice operet..
nanti mia sambung lagi yaaa..cerita nyaa...


Bookmark and Share




  Member Information For miasara309Profil   Hantar PM kepada miasara309   Pergi ke miasara309's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 19:16


salam.. tak sabar lah pula nak dengar cerita mia ini...


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

nazdayah
WARGA RASMI
Menyertai: 11.05.2011
Ahli No: 12956
Posting: 1
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-11 10:43


Pada 17-02-08 12:30 , kotaktisu posting:

!!! QUOTE !!!

rahim terbalik

jadi patut kena tanya dr cara-cara untuk 'berhubungan' untuk dapat anak.

kalau ikut dr, kena buat operation untuk perbetul kedudukan rahim.

ataupun, maaf nak kata,

buat hubungan dengan cara membelakangkan suami (dalam erti kata mudah, doggie's style)

maaf ayat tak elok


kotaktisu,saya pernah try buat cara ni..tapi bila buat cara doggie's style..saya rasa nak terbuang air kecil..memang normal ke keadaan begitu?


Bookmark and Share




  Member Information For nazdayahProfil   Hantar PM kepada nazdayah   Quote dan BalasQuote

pelangi82
WARGA RASMI
Menyertai: 23.08.2011
Ahli No: 13109
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-08-11 18:36


Pada 11-03-08 15:13 , arda posting:

!!! QUOTE !!!

Salam..sekadar ingin membantu...kepada pasangan yang dah lama berkahwin tapi masih belum daripada zuriat...saya syorkan pakai Pad Herba susen...ini berdasarkan pengalaman pada pengalaman jiran kawan Saya..dia dah 3 tahun mendirikan rumahtangga dan masih belum mendapat zuriat..dan kawan saya syorkan pakai PAD HERBA SUSEN ni..alhamdulillah lepas 2 bulan pakai...atas izin Allah swt..dia mengandung...sesiapa yang berminat bolehlah lawat blog ini...http://widad2u.blogspot.com/ atau ym saya: [email protected]... USAHA PLUS TAWAKAL..INSYAALLAH JIKA DIIZINKAN ALLAH SWT...pasti anda juga akan dapat zuriat....wasalam


salam..saya pernah guna pad herba ni dengan harapan perjalanan haid kembali normal slepas keguguran sebelum ni.. tetapi setelah 4 bulan guna pad ni.. makin banyak masalah timbul..saya pun tak pasti.. jadi tak guna dah lepas itu..


Bookmark and Share




  Member Information For pelangi82Profil   Hantar PM kepada pelangi82   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Petua Dapat Zuriat

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061852 saat. Lajunya....