Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Dari Galeri
nila gambar jejak kasih kidot,amie dan qing er  di seremban...sory gambar tak terangla..tapi yg tgh tu kidot..yg ungu tu qing er or julia ashila dan yang comei tu amie yg cun...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 jam, 58 minit yang lalu
nishazainal: 8 hari yang lalu
sarahhanee: 13 hari yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: please...tolong tabahkan hati..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» please...tolong tabahkan hati..

Please Mendaftar To Post


Oleh please...tolong tabahkan hati..

safiya
WARGA RASMI
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 6696
Posting: 5
Dari: dan.9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-06 13:16


assalamualaikum.....

baru-baru ni fiya dapat tau bekas kekasih akan bertunang hjg tahun ini..fiya dah berpisah dengan dia 8bln lepas..belum setahun pun..tu yang fiya rasa kecewa sangat sebab fiya belum dapat lupakan dia..puas fiya fikirkan keburukan dia supaya mudah lupakan dia tapi tak boleh juga...fiya putus dengan dia pas dapat tau dia ada someone selain fiya....please...bantu fiya.fiya nak lupakan dia tapi fiya tak mampu...... :-(


Bookmark and Share




  Member Information For safiyaProfil   Hantar PM kepada safiya   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-06 14:40


pastinya ada hikmah dengan apa yang berlaku pada Fiya.. percayalah.. Akak pun pernah alami apa yang Fiya hadapi, putus bulan 6, bulan 9 dah bertunang.. mujur masa tu ada sahabat yang menenangkan diri ini.. dan alhamdulillah penggantinya jauh lebih baik dari dia.. walaupun menunggu lebih dari 5 tahun.


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.054747 saat. Lajunya....