Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan

-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Dari Galeri
Salam Haruman Syurgawi...senyum2 selalu ya antunna!!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 20 jam, 31 minit yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?

kakngah78
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.03.2006
Ahli No: 6432
Posting: 37
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 16:02


Assalamualaikum....
ada tak sesiapa yang pernah guna produk kecantikan Natasya?..
Kakngah dengar produk ni bagus..tambahan ianya diperbuat dpd herba serta tiada pengelupasan..tu yang kakngah nak tahu tu..rasa macam nak cuba tapi takut pula kalau tak sesuai dengan kulit..pada sesiapa yang pernah cuba produk ini bolehlah bagi testimonial masing-masing ye...ok...shukran...wassalam.. :-?


Bookmark and Share




  Member Information For kakngah78Profil   Hantar PM kepada kakngah78   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 16:16


Assalamualaikum kak ngah..

kak ngah boleh buka topik ni kerana ada serba sedikit pasal produk natasya ni..

cara mencerahkan kulit muka

kak ngah boleh tanya pada pakar, cik azura anak mami sebab dia pengguna setia produk natasya.. ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 19-06-06 18:46


alahai kak su ..malu zura cakap begitu..ihiks
tapi bukan cik tau...dah puan azura ..

alhamdulillah la...setakat zura guna produk natasya memang bagus la..sebab tak ada pengelupasan kulit..tak tau la..pula bagi penguna yang lain..:)


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 19-06-06 19:36


huhu...ana pun nak guna tapi tak ada budget dan takut ckitlah..


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

kakngah78
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.03.2006
Ahli No: 6432
Posting: 37
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 10:35


kakngah ada juga survey kat laman web dia..nampak macam bagus produk ini..
harga pun tak lah mahal sangat..cuma takut nak cuba kat kulit kakngah maklumlah pengalaman lepas banyak mengajar kakngah spy berhati2 memilih produk takut pisang berbuah 2 pula...dengar hanny pun pengguna produk ni ye..? nak tunggu hanny online tak tahu bila maklumlah baru bergelar mama mesti sibuk dengan baby...
tak apa..tak apa...sabar tu sparuh dpd iman...tak mahu terburu2 pergi guna produk ini..
nak ikutkan hati petang ni juga nak pergi beli..hehehhe


Bookmark and Share




  Member Information For kakngah78Profil   Hantar PM kepada kakngah78   Quote dan BalasQuote

syirah_07
WARGA RASMI
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 6664
Posting: 18
Dari: Gannu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-06-06 11:40


assalamualaikum ok.ngah....hihi...saya ni ahli baru...tapi bila ok.ngah tanya pasal natasya ni suka saya nak bagtau....Kalau ok.ngah nak tahu...kbykn perempuan lam family saya guna natasya...termasukla saya....kitorang guna memang bagus ok.ngah....nampak la effect dia tu...terutamanya nak hilangkn masalah jeragat...Kalau ok.ngah nak cuba tu..ok la....selamat mencuba


Bookmark and Share




  Member Information For syirah_07Profil   Hantar PM kepada syirah_07   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-06-06 11:57


syirah... selamat datang ke portal muslimah.. mesti syirah ni pun comel juga orangnya..

hampir kebanyakan yang menggunakan produk ini mengakui akan keberkesanannya.. teringin nak cuba tapi belum berkemampuan lagi untuk beli satu set tu.. kepada yang lain, apa lagi, selamat mencuba..

p/s : memang dah lumrah setiap wanita, inginkan kecantikan.. :)


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

syirah_07
WARGA RASMI
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 6664
Posting: 18
Dari: Gannu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-06-06 17:06


syukran akak tapi.....seronok rasanya dapat join portal nii...
alah....akak boleh saja guna produk ni...tak lah mahal sangat....akak hanya beli sabun dengan krim malam saja...dua2 tu cuma rm28 saja....dalam family saya totally pakai produk ni....kitorang kongsi2 saja akak....senang sebab pakai produk yang sama....gilir2 beli...pakai pun berjemaah...hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For syirah_07Profil   Hantar PM kepada syirah_07   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-06-06 17:13


syira, seronok pula dengar bila ramai-ramai pakai, jimat tuu.. bukan ke produk natasya tu harganya 240++ satu set, kalau tak pakai satu set pun tak apa ye??


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

syirah_07
WARGA RASMI
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 6664
Posting: 18
Dari: Gannu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-06-06 10:45


betul tu akak....Kalau ramai2 pakai memang jimat....yang terbaru ni mahal Kalau satu set kak...Kalau akak nak beli cakap kat dia nak sabun dengan krim malam saja...pakai yang dua tu pun dah cukup kak....dua tu hrga dia rm30-28 gitula...Kalau kat tempat saya rm28 saja...akak try la...


Bookmark and Share




  Member Information For syirah_07Profil   Hantar PM kepada syirah_07   Quote dan BalasQuote

kakngah78
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.03.2006
Ahli No: 6432
Posting: 37
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 10:56


kakngah dah beli dah....beli yang pek kecik tu ada 2 brg, sabun dengan krim malam..hrga rm35.90..dah pakai 2 hari dah..kalau kak istisafa nak try belilah
yang pek kecik tu dulu..kalau ok lepas itu baru beli pek yang hrga rm238 punya..
dalam masa 2 hari pakai ni ok saja..alhamdulillah..hubby pun tumpang sekaki.."harum bau sabun tu" katanya....hehehhehe
harga yang syirah dapat tu maybe harga ahli agaknya sebab tu murah ye...


Bookmark and Share




  Member Information For kakngah78Profil   Hantar PM kepada kakngah78   Quote dan BalasQuote

syirah_07
WARGA RASMI
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 6664
Posting: 18
Dari: Gannu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-06-06 11:06


ermmm...ok la tu kakngah kan....ishh..tak ada la kakngah...syirah bukan ahli...lagipun syirah selalu sangat beli produk tu...tu yang dapat murah sikit tu...mula2 harga dia rm30...lepas itu lama2 jadi rm28....syirah harap kakngah enjoy pakai produk tu ye....nanti lepas ni kak istisafa pula yang beli...hihi :)


Bookmark and Share




  Member Information For syirah_07Profil   Hantar PM kepada syirah_07   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-07-07 10:24


kakngah78,miss u so much...actually maybe akak dah sedia maklum kan tentang produk natasya ini telah diberitahu krim malam dia mengandungi bahan beracun...hanny memang dah ramai dah dengar pasal natasya ini....arituh kat sini ada seminar tentang produk2 yang diharamkan di malaysia...:(


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-07-07 11:21


...nak juga tanya muslimah2 di luar sana...antunna semua pakai produk penjagaan muka apa?? ada sesiapa tak pernah @ guna produk mary ok??


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

Zarin
WARGA RASMI
Menyertai: 04.01.2009
Ahli No: 9655
Posting: 11

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 00:30


saya pakai safi rania.cuma baru-baru ni pakai mustika ratu hadiah dari bakal mertua..doakan saya akan bakal zaujah & jadi bakal menantu solehah d dunia &d akhirat,amin.


Bookmark and Share




  Member Information For ZarinProfil   Hantar PM kepada Zarin   Quote dan BalasQuote

drwauwa
WARGA RASMI
Menyertai: 10.02.2009
Ahli No: 9832
Posting: 14
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-09 13:48


Assalamualaikum

Akak nak cadangkan gunalah produk kosmetik hpa....set centella hpa bagus juga....gerenti halal dan bersih serta selamat, guna bahan semulajadi saja....keberkesanan pun ok. Boleh beli online saja dari website Dari Wanita Untuk Wanita.


_______


DARI WANITA UNTUK WANITA



Bookmark and Share




  Member Information For drwauwaProfil   Hantar PM kepada drwauwa   Pergi ke drwauwa's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 10:13


Assalamualaikum

Dulu kulit muka saya agak kusam.. kering..
Pening saya memikirkan produk apa yang sesuai..
Kawan saya cadangkan guna bengkuang white mustika ratu..
Dah 3tahun saya gunakan produk ni..
Alhamdulillah,sampai sekarang saya tetap berpuas hati gunakan produk ni..
Tapi tak semua saya gunakan produk ni.. hanya pencuci muka,masker,pelembap,krim mlm dan siang dan alas bedak saja..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Ummi_Iza
WARGA RASMI
Menyertai: 21.11.2007
Ahli No: 8065
Posting: 20
Dari: SABAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 20:20


salam,
ana guna Alaisyah, yang dutanya fara adeeba tu..
setakat ini ok jak...
pernah guna natasya,tapi tak sesuai dengan kulit muka,,merah macam udang kena bakar...


Bookmark and Share




  Member Information For Ummi_IzaProfil   Hantar PM kepada Ummi_Iza   Quote dan BalasQuote

indah09
WARGA RASMI
Menyertai: 16.02.2009
Ahli No: 9864
Posting: 2
Dari: AMPANG

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 14:31


saya ada produk berasaskan cekur dan roselle kalau puan /cik berminat shower gel boleh buat pencuci muka sekali minum dengan kopi colagen bagi kulit tegang semula..insyaallah..

kalau berminat hubungi saya - linda 019-6019910


Bookmark and Share




  Member Information For indah09Profil   Hantar PM kepada indah09   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 27-02-09 17:28


hurmm
natasya?tapi mengikut pengalaman saya..dia memang elok..tapi tak boleh pakai lam tempoh yang lama..sebab dia akan menipiskan kulit muka.once dah stop..maka jadi gelap balik..memang lah cerah muka..tapi Kalau pakai tempoh yang begitu lama..kulit boleh menipis...tapi tak tahu lah..depend pada org agaknya


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.08509 saat. Lajunya....