Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
WANITA DICIPTAKAN BUKAN DARIPADA TULANG RUSUK ATAS UTK MEMERINTAH, BKN DARIPADA RUSUK BAWAH UTK DIPIJAK, TETAPI TERLETAKNYA RUSUK ITU DI BHGN DADA & BERDEKATAN DGN TGN BERMAKNA TGN YG MEMBELAI & HATI YG MEMPUNYAI PERASAAN & KASIH SYG.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Dari Galeri
Assalamualaikum semua

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 5 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: RAPAT dengan MAK KE AYAH??


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» RAPAT dengan MAK KE AYAH??

Please Mendaftar To Post


Oleh RAPAT dengan MAK KE AYAH??

aufaAisyaH
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 3109
Posting: 21
Dari: kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 12:51


ASSALAMUALAIKUM...WBT

survay²...kawan² dan akak² ini anak ayah ke anak mak..mesti lah anak kedua² sekali kan??? :-)
TAPIII...yang mana paling rapat??tempat kngsi masalah ke..gurau ke..

macam ana..ana rapat dengan mak..ayah??ana tkut sikit..bukan garang..tapi tegas...h'ever pun..ana sayang dua² mereka...MUAZZZ
:lol:


Bookmark and Share




  Member Information For aufaAisyaHProfil   Hantar PM kepada aufaAisyaH   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-06 11:16


Ayah tak ada sejak usia 2 tahun.. pastinya rapat dengan mak yang tersayang, dah la anak bongsu perempuan pula, tak ada kakak kecuali abang 3 orang.. mak jua lah tempat mengadu nasib..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-06-06 23:10


Assalamualaikum...

ana rapat dengan kedua²nya...
:-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 14-06-06 12:02


bagi zura pula...eheh masa zaman kecik2 rapat dengan abah...

kalau tak tidur celah tiak abah tak boleh nak tidur ihihi...
pas tu dah masuk alam remaja abah tak kasi daa :( ...sebab malu aa dah beso2 duk bawah tiak abah lagi..ihihiks...pas tu tebalkan muka...last2 manja dengan mak..sampai nak kwen still tidur dengan mak..zura rapat dengan mak aa lpas itu..tempat manja,meluahkan masalah semua mak...tapi sekarang mak..sakit,kalau zura tak ada saja di samping mak..mesti mak cari..sekarang mak pula manja dengan zura ihihiks(kami sama-sama manja)kalau dengan abah zura suka cari gaduh dan gurau2 aa...untuk appykan suasana...


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

ygriang
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.06.2006
Ahli No: 6639
Posting: 21
Dari: tengah rumah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-06-06 14:40


cerita sikit..

sedih pula bila baca cerita kawan-kawan semua..ada tempat nak bermanja.saya pulak jarang2 ada peluang bermanja.bukan sebab mak ayah dah tak ada tapi kalau dengan ayah,dia garang sikit.mak pulak memang tak manjakan sangat anak2..lagipun adik saya suka menyibuk time nak manja dengan mak.

dulu pernah rasa tertekan,jeles pun ada kat adik..apa taknya,semua benda yang dia buat mak ayah tak pernah marah..sampaikan kalau dia fail dalam plajaran pun, ayah cuma gelak saja...tapi kalau saya...alamak..tunjuk report card sambil menyorok laa

tapi tu semua kisah lama...sekarang ni bila lihat mereka makin tua,rasa kasihan bertambah...lebih2 lagi ayah..kalau dulu saya tak berani pun walau nak bercakap dengan dia,sekarang saya dah boleh bergurau...bila fikir balik,sememangnya kekuasaan Allah tu amat nyata...dan ada banyak hikmah di sebalik takdir yang diaturNya...

so,semoga kita semua berjaya melaksanakan "birrul waalidain" yang amat dituntut itu...

p/s:ada hikmah di sebalik peristiwa,ada hikmah di sebalik kesakitan dan kegembiraan...doakan kesihatan ayah saya yang sudah 2 tahun terbaring di katil..kena stroke (tu yang dah berani bergurau tu)


Bookmark and Share




  Member Information For ygriangProfil   Hantar PM kepada ygriang   Pergi ke ygriang's Website   Quote dan BalasQuote

aufaAisyaH
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 3109
Posting: 21
Dari: kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 12:28


tu lah..setegas mana pun mak ayah..minta² last² rapat jua akhirnya...
kita sbgai anak akur selagi betul... :->
i love mummy and daddy...


Bookmark and Share




  Member Information For aufaAisyaHProfil   Hantar PM kepada aufaAisyaH   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 19:16


em..
masa dulu.. dua-dua ana tak berapa rapat..
entah.. ana suka cerita dengan adik-adik saja..
apa-apa hal.. pasal kawan.. masalah.. suka cerita dengan adik saja..
:-di :-di :-di

tapi.. lepas dah msuk U... mula agak rapat sikit dengan mak..
em.. mula nak cerita pasal kampus..dll..

dolu.. memang jarang nak sembang dengan mak..
adik-adik saja.. cuke cerita pasal asrama..dll kat mak..
ana duk rumah.. so.. memang tak banyak cakap...
hehe.. as simple as simple-shida.. :lol: :lol: :lol:

dengan ayah.. lagi la..
tapi bila jalan dengan ayah.. naik kereta..
ada juga ayah sembang..
kat rumah pun kekadang saja laa..
tu pun bila rasa nak cerita..
dan ayah tanya soalan..
so.. jwblaa.. Kalau tak.. senyap saja laa..hehhe..

:lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 07:45


ibu..ibu..ibu..ayah...love you so much.. ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061397 saat. Lajunya....