Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Zuhud yang terbaik ialah zuhud yang disembunyikan
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Dari Galeri
Assalamualaikum.saya lah ida01.saper yg kenai tuh alhamdulillah.dan saper yang tak kenai tuh.salam ukhuwahfillah.

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 hari yang lalu


Kesihatan
Topik: Usaha membetulkan kitaran haid


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Usaha membetulkan kitaran haid

Please Mendaftar To Post


Oleh Usaha membetulkan kitaran haid

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-06 14:30


Salam...

pada sahabat semua, ana nak share dengan antum tentang nak betulkan kitaran haid. InsyaAllah, boleh amalkan untuk guna pad herba SUSEN. hari-hari biasa boleh pakai pantyliner ang hari period boleh pakai pad. InsyaAllah jika kita consistent guna, kita akan dapat negok hasilnya. apa yang perlu kita buat, just tukar brand pantyliner and pad yang biasa kita guna ke jenama SUSEN saja. Ana dah alami and ana dah dengar banyak berita gembira. Alhamdulillah, dengan izin Allah... Kalau ada yang berminat untuk cuba boleh bagitau ana.

KEBAIKAN & KELEBIHAN PAD SUSEN:

Mencegah kanser dan fibroid.
Menghalang pembiakan bakteria di tempat sulit.
Memulihkan senggugut.
Merawat Keputihan.
Merawat Kitaran haid yang tidak teratur.
Mengetatkan faraj & kecutkan rahim.
Menghindari penyakit dan fungus.
Menyedut kotoran yang tersekat (INI ANTARA sebab KITA SUKAR MENGANDONG)
Berita baik bagi pasangan yang sukar mendapat kan anak....

DI HASILKAN daripada KAPAS ASLI LEMBUT & TIADA BAHAN KIMIA.
DAYA SERAPAN yang TINGGI (27.6 tak GANDA)....TIADA KEBOCORAN.
SELESA DI PAKAI TERASA DINGIN seperti .
MENGANDUNGI BAHAN ANTI BAKTERIA.
DI PERBUAT daripada 9 JENIS HERBA.

Selamat mencuba...

Wallahu'alam

[email protected]


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

kasihsayang
WARGA RASMI
Menyertai: 12.04.2006
Ahli No: 6525
Posting: 19
Dari: Kangar, Perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 12:17


Salam ukhwah..

Emm nampak macam best dan rasa nak trylah..
tapi kat mana ana boleh dapatkan?
kat pasaraya tak pernah nampak pun.


Bookmark and Share




  Member Information For kasihsayangProfil   Hantar PM kepada kasihsayang   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-06 12:20


maaf lambat reply. dah lama tak bukak. agak sibuk... hmm... susen memang tak ada jual kat pasar raya. dia konsep malam. jangan salah faham pula. ana tak ada sebarang kepentingan perniagaan. anapun bukan ahli. tapi ana boleh tolong belikan and pos. anapun dapat harga diskaun. sebab selalu beli agaknya. bagi add. nanti ana poskan.. insyaallah


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 09:35


ada satu lagi cara. makan jamu. 100% herba, buatan bumiputera dari kedah. sesiapa berminat bagitau lah. ramai yang dah cuba dan alhamdulillah dengan izin Allah berjaya.


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 12:48


PRODUK KHASIAT BUMI
from kedah; homemade

UBAT SENGGUGUT - RM10

- 1 botol ubat 'Senggugut' (50 biji)
- amat mujarab untuk wanita yang menghadapi masalah senggugut atau haid tak menentu setiap bulan sehingga mengganggu tugas dan kerja harian.


-----------------
“Layakkah kita untuk mengasihi manusia sekiranya kasih dan cinta kita pada Pencipta manusia itu masih belum mantap. Tepuklah dada tanyalah iman.”
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 17-01-07 22:54 ]


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

baldu_biru
WARGA RASMI
Menyertai: 13.09.2006
Ahli No: 6881
Posting: 6
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-11-06 15:17


macam mana cara kalau saya nak dapatkn susen? dan harganya macam mana?


Bookmark and Share




  Member Information For baldu_biruProfil   Hantar PM kepada baldu_biru   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-06 12:59


susen sekarang dah banyak jual kat farmasi. berminat????


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
WARGA RASMI
Menyertai: 01.12.2006
Ahli No: 7087
Posting: 3
Dari: shah alam

Johor  


posticon Posting pada: 01-12-06 10:43


ana pun pakai susen.walupun tak ada masalah sangat, tapi..it's good. bila kita pakai, kita boleh tahu apa bezanya.


Bookmark and Share




  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Pergi ke nur_ashikin's Website   Quote dan BalasQuote

fatinah_huda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 3281
Posting: 30
Dari: Jepun

japan   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 23:51


Assalamualaikum,

Boleh ceritakan lagi pengalaman memakai produk ni? Pad ni macam agak mahal walaupun untuk standard antarabangsa.

tapi untuk invest kesihatan diri sebagai wanita, tak salah keluarkan duit. Cuma nak dengar testimoni dari warga di sini selain testimoni dari website yang menjual pad herba ni.


Bookmark and Share




  Member Information For fatinah_hudaProfil   Hantar PM kepada fatinah_huda   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.076022 saat. Lajunya....