Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
THE MOST IMPORTANT LESSON YOU CAN LEARN FROM WINNING IS THAT YOU CAN...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
Assalamualaikum muslimah semua...:)...Sahabat kakyong ni dah tunaikan niatnya....muslimah yg lain bila lagi?...heheheh...kakyong yg baju merah.

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu
nishazainal: 5 hari yang lalu
sarahhanee: 10 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: Hmm tak selesa lah......


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» Hmm tak selesa lah......

Please Mendaftar To Post


Oleh Hmm tak selesa lah......

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 22:55


bukan tak selesa kerana aper.sebab komuniti nih pon namernyer KOMUNITI MUSLIMAH.jadi sepatutnyer muslimin tak leh la masuk.sebab ida nak luah segala-galanya tapi bile ader muslimin yg masuk segan pulak.hmmm.


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 23:31


qaulah pun sokong kak ida cakap tue..


wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

Pengurusan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.04.2003
Ahli No: 4
Posting: 56

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 00:11


Itulah masalahnya... bukan salah kita. Dah tahu komuniti Muslimah, dah kak hanan bagi warning... pun masih masuk lagi.

Yang lucunya... yang kirim gambar pun ada. Nak kata buta huruf tak jugak... tapi pelik sangatlah...

Bagaimanapun, adik2, teruskanlah... Luahkan apa yang patut diluahkan. Muslimin kjrang dari 10 orang dan mereka tak suka berforum... cuma suka tengok gambar (tapi tak berani komen).

Kalau mereka mengganggu ketenteraman awam... sila buat aduan kat ruang disediakan. Nama mereka akan didelete.


Bookmark and Share




  Member Information For PengurusanProfil   Hantar PM kepada Pengurusan   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 03:31


hmm ada yang kirim gambo ke? ihik..kelako lah.. hmm tul tu..aritu, ada syabab ni email kat ana katanya dia pi cc, tetiba laman komuniti ni da terbuka depan mata, jadi dia jenguk lah..dia tanya leh join ke tak..ana jawablah tak leh..komuniti ni untuk muslimah je.. ana sokong kata ida, seganlah nak ketengahkan perasaan ke kemusykilan ke..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 15:55


hmm tuh la lorr ader gak yg bagi gambar ke?hmm susah la cam nih kami sebagai muslimah.


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 16:05


hehehe... kelako betullah muslimin ni...
mcm2 perangai...
sian kat adik2 akak...
takde privasi plak...
anyway, kalo ada gangguan, sila buat laporan, okay...
ignore aje derang tu...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 16:45


betul kata kak engku tuh.. jangan layan muslimin yang kacau tuh..
kalau akak tau ada muslimah yg layan, akak takut ter'delete' nama adek skali.. hehhe

lama2 senyapla tuh...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 29-04-03 20:52


Assalamualaikum wrwb...

ginilah wahai saudari-saudari adik2 ku sekelian(sbb saya rasa tak de di kalangan anda yg berusia 30 thn)

saya secara peribadi tertarik pd web nie yg pada saya boleh menyatukan kumniti muslimah di mesia nie dlm alam maya.

dan tujuan saya join komuniti nie bukanlah untuk mengorat ke atau aper2 tujuan lain(saya nie dah terlalu tua untuk ngorat anda semua) tp untuk berkongsi dengan anda pengalaman dan skit sbyk informasi dan pandangan saya dgn kalian.

kalau nampak ada je yg nak ngorat lain macam tu kasi warning je kat dia sbyk dua kali, kenakan kad hijau(kali pertama),kad kuning(kali kedua - ban untuk satu jangka masa tertentu) dan kad merah(kali ketiga - ban daiman abada dari komuniti)

sebenarnya minat kaum muslimin dlm web nie menunjukkan betapa web nie sgt diminati oleh pencinta laman web islam.dan saya harap jgnlah anda sekelian bersikap terlalu feminis hingga kami satu masa terpaksa buat laman web komuniti muslimin pulak...nanti kot tak larat korang nak baca kitorang citer bab bola ke bab game PS ke...ha....

buat salina...seribu kemaafan kupinta dari mu...bukan niat di hatiku ingin mempermainkan mu tp semata2 kerana ikhlas ingin mendekatimu tp apakan daya telah ku tahu siapa dirimu....maka biarlah ku mengundur diri....namun untuk berundur dari perjuangan tidak sekali....biar nyawa bercerai dari diri namun untuk menyerah tidak sekali....

TAKBIR!!!!ALLAHU AKBAR!!!REFORMASI!!!!!


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 29-04-03 20:59


assalamualaikum...

inilah dia ape yg saya rasa sbg muslimin veteran...

1.muslimin nie minat kat web ini dan bersedia jadi ahli bersekutu web nie...

2.ada jugak yg nak masukkan gambar diorang dlm galeri tp tak dibenarkan...4 me it's ok....

3.mungkin diorang nie nak cari pasangan...adatlah tu remaja lelaki mmg nak cari pasangan(teringat nostalgia muda2 dulu...) cuma sbg pengurus, saudara hanan,salina dan kaei boleh memantau jgn sampai over2 lak...kalau nak over2 jugak sendiri mau ingat laaaaa....

apepun saya scara peribadi menyokong web nie yg saya sifatkan sbg web komuniti muslimah terbaik setakat nie...

sekalung bunga buat hanan,salina dan kaei...

---{----{@

wa allahu a'la wa a'lam bis sawab


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 29-04-03 21:10


Assalamualaikum...

bertuah laa korang yg dpt manfaatkan tek. IT dalam internet tak macam kami dulu...hanya bergantung pd surat-menyurat sahaja...

apepun tahniah buat hanan,salina dan kaei


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

Izzar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 3
Posting: 18

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-04-03 14:41


Takyahlah join Komuniti Muslimah ini... banyak lagi Komuniti lain yang terbuka untuk umum. Kat sini kami nak meluahkan perasaan jadi segan.

Sdr Ajie tak payahlah susah payah login masuk ke dalam komuniti ini. Melainkan tak ada komuniti lain tak apalah. Kalau saya... mesti saya malu sesangat masuk di celah-celah muslimah...

Kami akan meminta pihak Pengurusan supaya delete saja nama-nama muslimin yang mendaftar di sini.


Bookmark and Share




  Member Information For IzzarProfil   Hantar PM kepada Izzar   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-05-03 23:58


betul tu...muslimin kalau boleh sabar2 lah. kak hanan dah cakap nanti ada komuniti yang best untuk diorang...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.070426 saat. Lajunya....