Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Barangsiapa mengambil serakah sebagai kebiasaan, ia menurunkan harga dirinya sendiri, barangsiapa membeberkan kesukaran –kesukarannya, ia menyetujui penghinaan, dan barangsiapa memperkenankan lidahnya menguasai jiwa, ia akan mengaibkan jiwanya
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
Ni la gamba saya...:)
Salam ukhuwah dari bumi UK

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 hari yang lalu


Belas Kasihan
Topik: pinjaman kewangan untuk pelajar ipt


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Belas Kasihan
    »» pinjaman kewangan untuk pelajar ipt

Please Mendaftar To Post


Oleh pinjaman kewangan untuk pelajar ipt

fArA
WARGA RASMI
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 4741
Posting: 4
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 16:15


Assalamualaikum..

saya nak bertanya, ada sesiapa tahu tak mana-mana yang pinjaman yang terbuka untuk pelajar ipt?

harap sangat sebab dah nak masuk tahun akhir, tapi scholarship xmasuk pula..huhu


Bookmark and Share




  Member Information For fArAProfil   Hantar PM kepada fArA   Quote dan BalasQuote

alin1605
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 24.07.2003
Ahli No: 2072
Posting: 190
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 16:02


assalamualaikum wbt...

alin cadangkan fara try apply loan under yayasan negeri perak dengan syarat ibu bapa fara dan fara lahir di negeri perak.


Bookmark and Share




  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 12:31


em..fara try juga p pejbt agama.. di ipoh tu..
dekat dengan bank islam @ pejbt pos besar..
dolu.. ana masuk uum.. dapat juga sikit $$ dari zakat..
dalam rm 500.. kira dapat juga nak byr yuran..

em.. betul kata alin.. at least kena ayah lahir di perak..
macam ana.. mak lahir di melaka.. tapi ayah orang perak..

tapi.. alin cerita pasal loan ek..
fara try nak ask biasiswa..
em..em.. tengok dalam paper ada sebelum ni..
tapi.. apapun.. try lagi pencarian enti ye..

ana tak pandai sangat nak talk about ni.. sebab tak ada info yet..
ok.. all di best.. =)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 08-02-06 12:35 ]


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049363 saat. Lajunya....