Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan biarkan apa yang tidak boleh anda lakukan mempengaruhi apa yang boleh anda lakukan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
Salam kasih sayang dan salam perkenalan dari saya...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 hari yang lalu


Belas Kasihan
Topik: tEsIs????????


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Belas Kasihan
    »» tEsIs????????

Please Mendaftar To Post


Oleh tEsIs????????

ifti_hanan
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.01.2005
Ahli No: 4866
Posting: 30
Dari: 'sintok' indah permai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-02-05 15:51


nak tanya pendapat antuna laa..semester depan ana akan menyiapkan tesis...kiranya buat masa sekarang ana masih pening ttg tajuk ataupun perkara yang hendak dbuat penyelidikan nie..manalah tahu ada diantara antuna yg ada ideal..sebenarnya ana agak berminat dengan masalah kesihatan mental dikalangan siswa siswi...
mental health ni means rasa tension time study,nk buat a'ment,masalah dgn rakan2 atau buah hati..
tp rasa mcm tak comfident je..


Bookmark and Share




  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-05 19:57



aiwah..ifti_hanan....
nk buat tesis psl mental health.. ok tajuk tu...
bagus bile buat research.. sekaligus dpt improve ourself..to make better...

kena rajin explore lib uum tu laa... n find book..
laa ni kan ade pesta buku kat uum tu.. ade juge shida nmpak buku mental health tu..

well.. wish u all d bestt... caiyo'''caiyo'....
ilalliqa'.. wsslm...

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-05 10:21


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah sekiranya memilih tajuk mental health untuk tesis maka kena baca banyak kes studi yang berkaitan. Anakanda jumpalah dengan kaunselor di sekolah menengah dan tanyakan pasal kes studi tertentu. Selain itu kenalah semak dari Kementerian Kesihatan untuk dapatkan carta kes mental health di kalangan remaja sebagai panduan tesis tersebut. sekedar cadangan.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - Give people more than they expect and do it cheerfully.


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.01.2005
Ahli No: 4866
Posting: 30
Dari: 'sintok' indah permai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-03-05 20:38


alhamdullilah hanan dah dapat tajuk tesis untuk disiapkan semester depan..pikir punya pikir dan buat research sikit..hanan pilih tajuk ttg 'masalah disiplin di kalangan pelajar sekolah agama di sebuah sekolah di kelantan'..
harap2 tajuk ni o.klah..
lepas bincang dgn penyelia,dapt kelulusan ..
insayaallah bermulalah buat penyelidikan..


Bookmark and Share




  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.048538 saat. Lajunya....