Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
THE MOST IMPORTANT LESSON YOU CAN LEARN FROM WINNING IS THAT YOU CAN...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sufiahadnan74
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13717

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
Kenangan semasa konvo bapa saudara di UTM

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 16 jam, 20 minit yang lalu


Muslimah Kerjaya
Topik: KPLI 2005


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Kerjaya
    »» KPLI 2005

Please Mendaftar To Post


Oleh KPLI 2005

UmmiLuqman
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.05.2004
Ahli No: 3810
Posting: 54
Dari: Parit Buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 09:15




Tentu ramai di antara penforum di sini yang memohon KPLI 2005 kan?Saya nak beritahu, bagi yang belum tahu lah...dapatkan panduan MTEST dan TEMUDUGA KPLI dari laman web http://temuduga.com/kpli. Cikgu Azriy Abdullah akan membantu anda mengenai tatacara menjawab MTEST dan persediaan temuduga.

Kepada calon2 semoga berjaya!


Bookmark and Share




  Member Information For UmmiLuqmanProfil   Hantar PM kepada UmmiLuqman   Quote dan BalasQuote

nurraudhah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.06.2004
Ahli No: 3938
Posting: 23
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 09:48




shukran jazilan yer UmmiLuqman..
raudhah pun salah seorang yg bkl mgmbil mtest sabtu ni, tgh tercari cari juga tips untuk mtest ni..
TQ




Bookmark and Share




  Member Information For nurraudhahProfil   Hantar PM kepada nurraudhah   Quote dan BalasQuote

safi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 3926
Posting: 39
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 14:08


saya pun akan ambik mtest sabtu ni...semoga kita sama2 dpt menjwb soalan dgn baik..InsyaALLAH.


Bookmark and Share




  Member Information For safiProfil   Hantar PM kepada safi   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 16:02




fiza ucapkan semoga berjaya kepada semua calon KPLI 2005.. maat taufiq wan najah.. makcik fiza ambil KPLI last year.. alhamdulillah dia dpt.. dia ckp selalunya soalan nak tgk sejauh mana kita ckp benar, kepekaan kita terhadap isu semasa dan dunia pendidikkan... wish u all.. best of luck...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

nurkamar
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 479
Posting: 92
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 21:21





semoga semua yang pergi akan berjaya ye... saya alhamdulillah dah dapat kpli thn ni.. tanpa mtest.. sebab guru sandaran..

jangan risau. yakin sentiasa.

-----------------
-cheras-


Bookmark and Share




  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-08-04 22:28


Good Luck juga untuk calon2 KPLI


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 544
Posting: 28
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-08-04 09:30


semoga berjaya semuanya

-----------------
ku biarkan kalam berbicara..meluahkan hasrat di jiwa..agar terubat segala keresahan di jiwa..bibir tidak perlu berkata...bila hati sudah mula berbicara...&l


Bookmark and Share




  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

UmmiLuqman
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.05.2004
Ahli No: 3810
Posting: 54
Dari: Parit Buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 09:02




MACAM MANA MTEST??


Bookmark and Share




  Member Information For UmmiLuqmanProfil   Hantar PM kepada UmmiLuqman   Quote dan BalasQuote

safi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 3926
Posting: 39
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-04 11:45


TAHNIAH diucapkan kepada yg dapat panggilan interview KPLI 2005.


Bookmark and Share




  Member Information For safiProfil   Hantar PM kepada safi   Quote dan BalasQuote

mashunah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 4435
Posting: 29
Dari: Kajang, Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-01-05 16:05


,

Tahniah kepada semua yang berjaya memasuki kerjaya perguruan.

Saya ni dah 3 kali mohon KPLI tapi gagal. Temuduga pun tak dapat. Sekarang saya bekerja sbg IT Officer di salah sebuah IPTA.

B/bagaimana pun, saya mmg minta sangat nak cikgu. Mmg cita2 dari kecik...

Kalau sesapa yg ada maklumat ttg keperluan guru sandaran di sekitar lembah kilang, harap dapatlah maklumkan pada saya atau tolong rekomen ke... kalau boleh lah...

Anyway, tahniah kpd semua bakal2 guru dan semoga anda berjaya menjadi guru2 cemerlang.

Wassalam.


Bookmark and Share




  Member Information For mashunahProfil   Hantar PM kepada mashunah   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 4188
Posting: 18
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-01-05 22:27


Good Luck buat semua.
Selamat belajar buat para pelajar KPLI yang sudah memulakan sesi pembelajaran di maktab2 seluruh Malaysia dan IPBA khasnya


Bookmark and Share




  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.073554 saat. Lajunya....