Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan

-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Dari Galeri
erm.. perkenalkan... ni lah ana.. ismi_atikah.. :)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 hari yang lalu


Belas Kasihan
Topik: tolong asap:::tayangan video or artikel


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Belas Kasihan
    »» tolong asap:::tayangan video or artikel

Please Mendaftar To Post


Oleh tolong asap:::tayangan video or artikel

sokmo_penyu
WARGA RASMI
Menyertai: 31.12.2003
Ahli No: 3014
Posting: 14
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 17:58


assalamualaikum..ana nak tanye kat antunna semua,ade tak kat u korang ade buat talk ke or tayangan video pasa isu rogol n kes bunuh??ana amat berminat nak dapatkan bende2 tu..ana nak wat pertunjukan tayanganvideo kat siswi tempat ana..kalu bole secepat mungkinla kalu ade..memandangkan isu ini amat kritikal,ana nak bawa view nak tunjukla kesan or cara terbaik nak jage diri..n ana nak selitkan la penjagaan aurat dikalangan siswi..n kalu bole sape nak bagi panfangan ke amat2 dialukan..arap sape2 yang ade tu email kat ana bole??arap sgt..tq


Bookmark and Share




  Member Information For sokmo_penyuProfil   Hantar PM kepada sokmo_penyu   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 16:08




la tak de la...try search kat google ke atau guna kazaa..

pasal org syahid ade la...sori

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.054149 saat. Lajunya....