Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang bijak akan sentiasa ingat bahawa kejayaan atau kegagalan bukan pengakhiran

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Dari Galeri
para peserta sedang menyiapkan tugasan yang diberikan...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 jam, 18 minit yang lalu
nishazainal: 8 hari yang lalu
sarahhanee: 13 hari yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: Warna stokin dan sarung untuk lengan ...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» Warna stokin dan sarung untuk lengan ...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Warna stokin dan sarung untuk lengan ...

honnney_mk
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 2916
Posting: 23
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-06-04 01:11




em.. klu stokin lengan tu.. biasa saya pakai kaler hitam.. tp btul gak kan.. nmpk gak btk tgn... sblm ni x terfikir pun..

klu cam tu lps ni kena tukar kaler lain la...

bg ana la.. ana lbh suka pakai stokin lengan ...drpd baju yg ade cangkuk tu... bkn ape.. kadang2 tu baju yg bercekak tu masih blh menampakkan sdkt bahagian tangan ... tp.. pd yg dah biasa.... .. mesti pandai cover. .. kan... klu cam tu x pe la...

stokin... ana rasa klu pakai skin colour pun.. x pe.. asalkan x jarang... x nmpk gak kaki kan .... kena hati2 gak bila nk beli stokin tu...

ha.. stokin yg colourful tu... yg ade br katun tu ... kat tpt ana 2 ringgit je... sape nk order...



-----------------
"medan bercakap lebih besar daripada medan amal, medan amal pulak lebih besar daripada medan jihad"...

[ Posting ini telah di edit oleh: honnney_mk pada 2004-06-08 01:12 ]


Bookmark and Share




  Member Information For honnney_mkProfil   Hantar PM kepada honnney_mk   Quote dan BalasQuote

daquayza
WARGA RASMI
Menyertai: 07.01.2004
Ahli No: 3045
Posting: 16
Dari: sp

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-06-04 03:11



Ana suka pakai colour black dan blue black... Hitam kan menawan


Bookmark and Share




  Member Information For daquayzaProfil   Hantar PM kepada daquayza   Quote dan BalasQuote

ummul
WARGA RASMI
Menyertai: 28.09.2005
Ahli No: 5745
Posting: 15
Dari: uk

ireland  


posticon Posting pada: 12-03-06 17:09


ana prefer pakai warna hitam untuk lengan dan warna coklat untuk sarung kaki!tapi mum ana suruh pakai handsock ikut warna baju daa...entahlah,tak over sangat ke?!


Bookmark and Share




  Member Information For ummulProfil   Hantar PM kepada ummul   Quote dan BalasQuote

jannah_nur
WARGA RASMI
Menyertai: 01.01.2006
Ahli No: 6160
Posting: 12
Dari: Shah Alam

micronesia   avatar


posticon Posting pada: 12-03-06 18:43


saya lagi suka warna itam...Kulit saya gelap...


Bookmark and Share




  Member Information For jannah_nurProfil   Hantar PM kepada jannah_nur   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.03.2006
Ahli No: 6411
Posting: 31
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 16:45


saya suka pakai stokin warna cokelet..
stokin tangan ikut warna baju dan tudung..
stokin tangan ada 2 warna saja, hitam dan putih, so saya pilih salah satu yang sesuai dengan baju saya on that day...
tapi betullah sahabat sekalian cakap,pakai stokin tangan warna hitam menyerlahkan kulit yang putih...cantik pulak bila tengok tangan sendiri....


Bookmark and Share




  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» Warna stokin dan sarung untuk lengan ...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.058576 saat. Lajunya....