Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
nila gambar jejak kasih kidot,amie dan qing er  di seremban...sory gambar tak terangla..tapi yg tgh tu kidot..yg ungu tu qing er or julia ashila dan yang comei tu amie yg cun...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 hari yang lalu


Belas Kasihan
Topik: doakan muslimah sejati yg buntu ni.......


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Belas Kasihan
    »» doakan muslimah sejati yg buntu ni.......

Please Mendaftar To Post


Oleh doakan muslimah sejati yg buntu ni.......

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 22:41


...ana nak masuk SAMER,tapi masalah nye tak banyak peluang.sekarang nih ana kena belajar sementara kat SMK Sungai Pusu.Ana berminat ngan sekolah asrama tuh.tolonglah ana yg buntu nih.....tlg doakan ana dapat masuk SAMER....


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-04 19:12



ana sambung skit lagih, tak sempat.... kini sudah berkali-kali pergi memohon kat sekolah-sekolah yg ana berminat.ade yg penuh,ade yg tak balas lagi.ana nak sahabiah semua tolong doakan muslimah ini.


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 272
Posting: 30
Dari: pahang,kelantan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-01-04 09:11


Insya Allah kami akan doakan anti... erm, anti f3 yerh?... selain SAMER.. anti mintak mana lagi?

< sekuntum bunga merah utk anti.. insya Allah apa yg nti impikan tu akan tercapai.. tp, andainya tidak.. jgn putus asa mungkin ada hikmah disebaliknya

V(^o^) pEaCe sIstA

-----------------
UkHuwWaH FIllAh nEvEr eNds~


Bookmark and Share




  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-01-04 11:02




ana doakan anti mendapat apa yg anti ingini... tapi kalau tak... ingat.. mungkin ni adalah dugaan... wish you best of luck



-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 10-01-04 20:17


terima kasih aniisa,syaheda.Doamu amat berharga bagiku.Ibu adik kata kalau tak dapat SAMER adik terus masuk sungai pusu.cuma kena belajar sungguh-sungguhlah.nak jadik pengawas.itulah impian adik sejak sek. ren. lagi.itu bukan cita-cita lah.....cita-cita kalau bernasib baik nak jadi kartunis kartun MANGA.
P/s:adik f1.nak masuk sek. men. lah nih.


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

GhaizahNorazra
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 5328
Posting: 46

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 30-05-05 10:02




SAMER??? Tak tahu..singkatan perkataan ke?


Bookmark and Share




  Member Information For GhaizahNorazraProfil   Hantar PM kepada GhaizahNorazra   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.059701 saat. Lajunya....