Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya dengar, saya terlupa; saya lihat, saya ingat; saya melakukan, barulah saya faham

-- Confucius

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
maser kat matrik dulu..ok x gamba ni? ade ke -saper-ntah- ckp sayer tgh

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 6 jam, 43 minit yang lalu
nishazainal: 8 hari yang lalu
sarahhanee: 13 hari yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: Toiletries yang antunna gunakan.


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» Toiletries yang antunna gunakan.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Toiletries yang antunna gunakan.

MuSaFiR_SaYYaFF
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 31.05.2003
Ahli No: 1547
Posting: 125
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 02:01


Assalamualaikum..

Ana cuma nak tahu syampoo, body shower, dan barang2 seperti bedak, deodorant dll yang anda gunakan.

Sebenarnya, ana tak tahu syampoo apa yang sesuai untuk rambut ana ni. Daru dulu sampai sekarang ana masih tak dapat jumpa syampoo yang betul2 baik. Kalau adapun lepas beberapa ketika, akan datang masalah. Terbaru, rambut ana menunjukkan ciri2 nak bercabang dan berbuah walaupun musim buah dah lama lepas.. ( mengada rambut ni! )

Kiranya, tolonglah respon supaya kita semua yang terberada dalam satu kondisi dapat tips dan panduan mengikut kesesuaian barang yang kita nak beli dan guna.

Syukran, Wassalam.

-----------------
FRieNDSHiP iS aLL aBouT
CaRiNG, TRuSTiNG aND LoViNG
No DiaMoNDS oR PeaRLS
CouLD eVeR RePLaCe
WHaT FRieNDSHiP MeaNS To uS


Bookmark and Share




  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 09:05


Kalau sue, sue gunakan bedak talkum bayi, biasanya Do Re Mi (ada bau aromaterapi), Johnson & johnson bauan Lavender atau pun Pureen.
Deodorant pula sue pakai Nivea whitening, kalau pakai jenis yang biasa - biasa, su tak serasi, kadang - kadang letak pun ada bau gak.. pastu orang kata bubuh deodorant ni ketiak lama - lama jadi gelap..
kalau body shower, su suka tukar - tukar jarang lekat pada satu, tapi bauannya mestilah segar dan jangan terlalu wangi sangat.. sakit hidung.. kalau time suami kerja malam, sue akan bubuh bedak sejuk.. orang kata kalu bubuh selalu bedak sejuk asli tu muka semulajadi jadi cerah, ia ke tidak tak pulak tahunya..
tapi untuk rambut, kalau dapat yang serasi, jangan selalu tukar - tukar syampu, sebab utama rambut berbuah (petikla, pastu jual....) ialah tidak mengeringkan rambut dengan sempurna selepas mencuci. kedua, kita wanita muslimah, rambut paling penting sekali kan? sebab kita bertudung, pastikan bila rambut tak ingin disyampu, jangan kita basahkan rambut, ini akan meningkatkan lagi pengeluaran minyak di kulit kepala. seeloknya basuhlah rambut 2 atau 3 kali seminggu. Oleh itu gunakan syampu yang tidak terlalu 'kuat', pilih syampu yang khusus untuk penjagaan kulit kepala.. bila dah rambut disyampu dan dikeringkan, bubuh sedikit minyak zaitun untuk melembutkan...



-----------------


[ Posting ini telah di edit oleh: istisafa pada 2003-10-22 09:07 ]


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 09:31


waalaikumussalam wbt...

akak pakai syampoo dove... suka sbb rambut jadi lembut bak sutera... sebenarnya penggunaan syampoo mengikut kesesuaian jenis rambut kita... body shower, akak suka tukar2... biasa pakai shokubutsu... palmolive (yg santan tu)... sekarang ni pakai impulse... akak suka pakai bedak baby... carrie, johnson & johnson, pureen... bedak sejuk pakai gak sekali sekala... jarang pakai sbb malas... deodorant akak suka keluaran Amway... dah habis tapi tak jumpa dealer Amway... so, pakai nivea white... pencuci muka pon pakai nivea gak... yg kaler hijau tu, oily control... sbb suka kaler hijau...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 11:06


Kak engku, su dah try shampoo dove tapi tak gak bersinar - sinar dan lembut? siap pakai perapinya lagi.. agaknya tak sesuai untuk sue kot, laa ni pakai syampoo sunsilk urang aring.. dua bulan lps pakai syampoo sunsilk limau purut.. pun ok gak..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

nor21
WARGA RASMI
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 2689
Posting: 14
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 11:34


asslaamualaikum...bagi setiap orang ada menggunakan pelbagai barang....bagi saya penggunaan syampoo sunksilk urang arik dan perapi,deorant nivea,mandian pula susu kambing dan jonhson,pencuci muka pula saya mengunakan ivy cleen yg mana baru saya mencubanya dan masalah muka saya yg bnyk jerawat berkurangan....klu dulu saya menggunakan nivea.....bedak pula carrie dan avon.......


Bookmark and Share




  Member Information For nor21Profil   Hantar PM kepada nor21   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 56
Posting: 52
Dari: MCIIUM

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 12:29


syampu...banyak kali tukar...latest one tak taulah apa jenama dia tapi untuk merawat kelumumur...teruk sangat sampai luka kulit kepala...mandian susu kambing (pun tak ingat jenama dia )...pencuci muka pulak, dari dulu sampai sekarang apricot nutrimetic; kalau muka gatal cm nak naik jerawat, basuh muka pakai yang tu jerawat tak jadi naik...ape lagi? saya tak pakai bedak, deodorant dll...perfume pun ikut ummi bagi je...bau sedap ambil...tapi pakai kat bilik je...room mates aje lah yang tahu...

-----------------
[email protected]@~


Bookmark and Share




  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Maryam's MSNM Number Is maryamira   Quote dan BalasQuote

white_cotton
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 31.05.2003
Ahli No: 1550
Posting: 85
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 21:41


Waalaikumsalam...

Assalamualaikum..

Toiletries yang ana guner..
syampoo - Pantene,Dove,Rejoice rich (tukor2 slalu, tp
ni yang paling best arr sb rambut tak
kering sangat)

body shower- shokubutsu orange (sbb buih die senang
nak bersihkan & bau die tahan lamer)

bedak- baby johnson (lavander) & maybelline (pure
stay-bedak ni best, ringan & tak terasa sgt bile
pakai)

deodorant- Rexona(cotton dry-yg jenis sembur punyer
turh..pun best sbb tak rase melekit2 and
tahan lama)

hair oil- baby johnson hair oil with olive (yang ni selain
disapu kat rambut ana jadikan losyen gak sbb
boleh elakkan kulit daripada jadi kering dan
mengelupas)

Ana nak tanye, saper tau cam ner nak kurangkan @ elakkan jerawat kat kepala? Ana ni alah sket, biler pakai anak tudung seharian jer mulerlah keluar jerawat2 kecik kat sekitar kepala. Sakitnyer tak terkata. ader tak sesaper yang ader petua utk atasi masalah ni..


-----------------
Try To Give You Warning
But Everyone Ignores Me
[Told You Everything Loud & Clear]
But Nobody's Listening


Bookmark and Share




  Member Information For white_cottonProfil   Hantar PM kepada white_cotton   Quote dan BalasQuote

fi_amaanillah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 627
Posting: 114
Dari: JB

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-03 12:13


assalamualaikum...

fi plak...syampu biase gune sunsilk warne biru...wangi la bau die...

body shower - lux warna putih...blh tahan bau die...sabun-kao warna putih...suke la bau sabun tu...

bedak - biase gune bedak baby utk muka..johnson n johnson la pilihanku.. losyen n minyak rambut pun sama jenis gak..

deodorant- biase gune avon punye...

tu je kot...

-----------------
" berfikir berdasarkan wahyu,berakhlak dgn Al-Quran,bertindak berpandukan Sunnah"


Bookmark and Share




  Member Information For fi_amaanillahProfil   Hantar PM kepada fi_amaanillah   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2794
Posting: 108
Dari: Usains Malaysia

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 04:12


Syampoo.... Tracia Salon Treatment
Body shower .... J&J Baby Milk Bath
Cleanser .... Neutrogena Deep Clean
Bedak... tukar2 ikut mood
Deodoren ... allergic.. tak leh pakai...

Suma yang ana pilih.. is the best setelah mencari yang sesuai semenjak beberapa tahun dahulu.. ana takkan berubah dari semua di atas...


Bookmark and Share




  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 15:23



ana gunakan Good Look aroma therapy shampoo.Bunga jenis Rosemary ngan Lavender.


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

Ibnatul_Khazini
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 1443
Posting: 36
Dari: Ulu Klang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 14:38


assalamualaikum
saya lak..

shampoo : shampoo gamat + cengkih
sabun : susu kambing
facial cleanser & penjagaan muka lain : body shop
deodorant : seba-med
bedak : safi(hijau) & johnson&johnson(blossom)



mak ana kata deodorant jgn beli yg anti-perspirant. sbb dia ada baca artikel, anti-perspirant ni elakkan peluh keluar, so toksik2 yg sepatutnya keluar bersama peluh terkumpul je dalam badan tuh. lama2 boleh lead kepada penyakit kanser- terutamanya kanser payudara.

wallahua'lam.

-----------------
CiNTa ILaHi iTu aBaDi..RiNDuNYa MeMBaWa MaTi..DaRi SiTu KaSiH KiTa BeRseMI..


Bookmark and Share




  Member Information For Ibnatul_KhaziniProfil   Hantar PM kepada Ibnatul_Khazini   Ibnatul_Khazini's MSNM Number Is friendofyours85   Quote dan BalasQuote

aysha
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 456
Posting: 62
Dari: seremban,ng 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 15:53



hm....kalu saya lak...macam ni...
body shower....suke tukar2.the latest pakai johnson ph 5.5 with almond
pencuci muka....pakai avon solution utk kulit berminyak...
krim muka....pakai anew luminosity brigthener n brg za
deodoran...pakai avon gak.tapi...sokmo tukar2 baunyer.
bedak....kau badan,pakai avon haiku (wangi n lembut giter) . kalu muka pakai bedak baby johnson,takpun pakai avon punyer.
eh....banyak yg avon lak.ape nak buat...dah jadi dealer ni, kene la pakai brg nyer...
tapi...kalu syampoo ni problem skit.la ni pakai jenama sanden brook.kawan dok suggest kan.mahal skit tapi... hasilnyer...insya Allah...boleh la mengatasi masalah rambut ni. pada musafir sayyaf...boleh ler try yer...


-----------------
ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah


Bookmark and Share




  Member Information For ayshaProfil   Hantar PM kepada aysha   Quote dan BalasQuote

bakteria_yang_cute
WARGA RASMI
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 2757
Posting: 4
Dari: Cyberjaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-05-04 14:19


....

Produk yg ana gunakan pulak adalah:

syampoo[/B]
Rejoice Rich untuk basuhan biasa
Carina Rina untuk basuhan seminggu sekali (syampoo ni ana gunakan untuk rawatan kulit kepala sebab kulit kepala ana pun punyai masalah cam white_cotton tuh. Salon yg syorkan guna syampoo ni. Alhamdulillah nampak berkesan.)

body shower [/B]
Dettol, Protec, Sebamed
Kulit ana agak kering dan sensitif... jadi ana gunakan produk yg memelihara kulit. Kalau duit tengah banyak tuh.. leh laa beli sebamed sebab mahal... kalau time sengkek.. beli dettol or protec jer laa... heheheh

bedak[/B]
Baby Johnson, Dee Dee
Untuk bedak badan... ana sukakan bedak baby sebab lembut dan wangi. Kengkadang ana pakai gak bedak wangi yg lain. TApi yg paling ana suka bedak bau apricot keluaran nutrimetic. Bau dia lasting dan wangi.

deodorant[/B]
Sanex, Nivea White
Ana suka 2 product ni sebab dia takde campuran alkohol. Bau dia wangi dan tahan lama. Pastu dia dlm bentuk cream dan kering. Yg best.. ia tak menghitamkan ketiak.

penjagaan muka[/B]
apricot nutrimetic (pencuci), temulawak (cream), toner temulawak, temulawak two way cake (bedak muka)
antara banyak2 product... nutrimetic jer laa yg nampaknya sesuai ngan kulit ana. yg lain tu tak bape sesuai sangat. pastu kulit ana agak serasi ngan produk temulawak. dulu kulit muka ana agak teruk jugak.. tapi alhamdulillah.. sejak guna temulawak nih, kulit muka beransur elok dan dalam masa yg sama bertambah cerah. kengkawan masa sekolah dulu.. kalau jumpa ngan ana sekarang ni.. sure tegur ngan perubahan kulit muka ana sekarang.

penjagaan dalaman[/B]
untuk penjagaan dalaman... ana lebih suka buat sendiri kerana yakin ngan bahan2 semulajadi. mudah jer. rebuskan daun sireh dan gunakan air rebusan tuh untuk mencuci alat sulit. Insya-Allah masalah keputihan... gatal2 kat alat sulit tuh tak kan ada. Lagi satu.. memandangkan ana dah berumahtangga... ana campurkan manjakani dalam air rebusan tuh. Dan alhamdulillah memang berkesan. Cuba lah

Itu aje rasanya untuk dikongsi bersama.

Ada sesapa ada petua untuk hilangkan jerawat badan tak?


Bookmark and Share




  Member Information For bakteria_yang_cuteProfil   Hantar PM kepada bakteria_yang_cute   Quote dan BalasQuote

puteri_BULAN
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.03.2004
Ahli No: 3471
Posting: 135
Dari: bumi_ALLAH

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-05-04 15:17



nak elak jerawat kat badan...haa....mandi air beras...
insya~Allah...




Bookmark and Share




  Member Information For puteri_BULANProfil   Hantar PM kepada puteri_BULAN   Pergi ke puteri_BULAN's Website   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 05-05-04 15:40


nk elak jerawat kat badan.. jgn bubuh bedak serbuk kat badan... petua dr cikgu saya. Satu lagi jaga pemakanan.


Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 05-05-04 15:53





Macam2 ye jenama yg teman2 pakai.. saya pakai yg simple je...


Syampoo : Sunsilk anti kelemumur / perawatan kulit kepala , Pantene, Clarol dan Rejoice .

Rambut saya takleh pakai tetap satu syampoo.. mesti something wrong. Dah abis satu, beli yg lain antara yg disenaraikan di atas.

Shower Foam : Gervene Fantasy / Obsessed , kalau takde beli Shokubutsu .

Jarang guna sabun,, kalau terdesak guna sabun Lux .

Deodorant : Rexona Cotton Fresh / Cool White .

Bau sedap, tahan dan tak melekit pun.

Powder : Compact Powder je.. (Revlon) / Sekarang guna jenama Martha Tilaar dan Caring.

Losyen : Avon Far Away / kalau kulit mengelupas pakai homeopati atau Vaseline.

Minyak Rambut : tak pakai.. tapi kalau minyak tu adele beli Johnson Baby Oil yg Aloe Vera & Vitamin E utk sapu kat badan lepas mandi.. segarrrrr..

Feminin Hygine : Sireh Emas atau Avon

Moisture : Dulu pakai jenama Biokos keluaran Martha Tilaar sekarang malas nak beradun pakai Avon Daily Vitamin Moisturising. Malam tak pakai ape2 ...free kan muke..

Cleanser : Avon - Multi Vitamin Cleanser. / dulu pakai Biokos jugak. Tapi dah abis dan takde jual kat mesia.

Penjagaan Bibir : Lip Theraphy - Vaseline Cherry .


Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 05-05-04 15:53





Macam2 ye jenama yg teman2 pakai.. saya pakai yg simple je...


Syampoo : Sunsilk anti kelemumur / perawatan kulit kepala , Pantene, Clarol dan Rejoice .

Rambut saya takleh pakai tetap satu syampoo.. mesti something wrong. Dah abis satu, beli yg lain antara yg disenaraikan di atas.

Shower Foam : Gervene Fantasy / Obsessed , kalau takde beli Shokubutsu .

Jarang guna sabun,, kalau terdesak guna sabun Lux .

Deodorant : Rexona Cotton Fresh / Cool White .

Bau sedap, tahan dan tak melekit pun.

Powder : Compact Powder je.. (Revlon) / Sekarang guna jenama Martha Tilaar dan Caring.

Losyen : Avon Far Away / kalau kulit mengelupas pakai homeopati atau Vaseline.

Minyak Rambut : tak pakai.. tapi kalau minyak tu adele beli Johnson Baby Oil yg Aloe Vera & Vitamin E utk sapu kat badan lepas mandi.. segarrrrr..

Feminin Hygine : Sireh Emas atau Avon

Moisture : Dulu pakai jenama Biokos keluaran Martha Tilaar sekarang malas nak beradun pakai Avon Daily Vitamin Moisturising. Malam tak pakai ape2 ...free kan muke..

Cleanser : Avon - Multi Vitamin Cleanser. / dulu pakai Biokos jugak. Tapi dah abis dan takde jual kat mesia.

Penjagaan Bibir : Lip Theraphy - Vaseline Cherry .


Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-05-04 16:43



aiwah.. complete.. ukhtie nuarii bg..
em.. here ana juge nak listkan..tapi.. ana taip mane yg igt laa ye..
sympoo.. sunsilk..hijau..krim..safi..
p'cuci muka.. nivea..bedak johnson..
tu je la.. * bam hilal ( serai wangi..) .. he..he..

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 00:05




wow complete nyeee....

saye pakai ikut ske jeh..ape yg ade..

time mandi pakai le sabun ape2 yg ade kat umah tu...skang ni guna shokubutsu kez buihnye senang nak rinse tak de cam licin2 lepas mandi...

kllu kepala lak...mmm pantene boleh, sunsilk, johnson2...klu tak de amik yg otel punye heheh

muka...sampai skang ni tak tau ape yg seswai....lebih elok cuci guna air bese..cam air smeyang ke...dolu2 pakai liquid neutrogena skang ni pakai skin clearing neutrogena...lambat sgt nak abih sebab saye cuci muka dalam seminggu mebbe skali [itu pun klu rase nak cuci] nak tanye sesape yg pakai neutrogena deep clean ok tak?

klu toner ngan mosturizer tu lagi la malas nak pakai..penah pakai mende tu seme neutrogena...

deoderan..mmm skang ni pakai hibka [ala yg jual kat mydin tu] klu..pastu tukau2 pakai rexona silk...dulu pakai simple...eh nak tanye cemana ketiak bleh jadik putih cam licin gitu? derang pakai ape ek? pelek laaa...

bedak..tak de..tak ske pakai..

mende pewangi...pakai yg kat tangan ...purse concntre...blue, women of earth,...tp besenye tak pakai jugek...ingat bukak sem ni nak cari minyak wangi yg generic punye kat jln tar hehehe...

ape lagi? tu aje...minyak rambut ikut dan je la...

life's so simple jgn complicatedkan ia heheheh



-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 07-05-04 11:31


Neutrogena.. penah pakai masa dulu2 sekali je la. masa tu tatau nak pakai ape sgt cleanser. pakai cleanser neutrogena. tp sekali tu jela. lps tu tak pakai dah. beli yg lain.


Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» Toiletries yang antunna gunakan.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.110213 saat. Lajunya....