Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
THE MOST IMPORTANT LESSON YOU CAN LEARN FROM WINNING IS THAT YOU CAN...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Dari Galeri
Majlis makan malam...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 4 hari yang lalu
Laurenjoy: 33 hari yang lalu
jackurban: 34 hari yang lalu
porkalwais: 34 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: JK Kedah...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» JK Kedah...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh JK Kedah...

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-03 12:53


assalamualaikum...

kat sini ismi nak beritahu bahawa ismi nak tanya kalau2 ada muslimat hanan yg nak join JK kat Kedah nie..terbuka pada semua ahli komuniti. Tarikhnya akan diberitahu setelah mendapat maklum balas daripada ahli komuniti yang berminat utk join program nie. Kalau boleh penyertaan antara 30-45 org, kalau ramai pun boleh dan dialu-alukan. Ana akan meminta kerjasama ahli komuniti muslimat lain yg ingin menyumbangkan tenaga dan buah fikiran ttg JK Kedah nie...
Sila nyatakan :

Nama:
Alamat:
No. telefon hs @ Umah:

sebarang pertanyaan bolehlah hubungi ismi

0125621826 @ 0195442776

maklumat selanjutnya selepas mendapat fed back daripada muslimah semua...

bersama eratkan ukhwah...

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_mataku
WARGA RASMI
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2082
Posting: 20
Dari: baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-03 16:17


erm.menarik tu. ana pun teingin gak nak join jk ni.tapi..tengok lah dulu kalau tak ada aral melintang.nak tau gak kat mana nak buat jk tu & tarikhnya?

-----------------
semakin jauhku dariMu...semakin dekat pula Kau menghampiri daku...oh tuhan..yg maha pengasih..siapalah diriku di pandanganMu......


Bookmark and Share




  Member Information For cahaya_matakuProfil   Hantar PM kepada cahaya_mataku   Pergi ke cahaya_mataku's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-03 20:41


assalamualaikum...

ana nak mintak pendapat semua ahli komuniti nak buat kat mana? kalau ada sebarang cadangan tue jgn malu2 sila kemukakan yer...kalau ada sebarang cadangan aktiviti, silalah beri maklum balas...ana juga nak vcari AJK untuk JK Kedah nie, sesiapa yg dok kat area utara nie yg sanggup membantu..yer lah, JK Kelantan, Tganu pun dah jalan..bila laa pulak JK Kedah nie nak berlangsung..

teringin sangat nak berkumpul semua ahli komuniti Kedah nie...yang ptg merapatkan lagi ukhwah ni..

ok..
wasalam..

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 15:42


Assalamualaikum wb...

wah nampak nya makin ralit sahabat-sahabat saya buat JK nie.. sedih laaa saya langsung tak dapat nak join.....! dah beberapa kali dah muslimah ngan ukhwha buat JK namun masih belum ada rezeki lagik... sedih!!!!.....

apa-apa pun moga JK kedah kali nie jadik kenyataan....

wallahualam..

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 16:47


assalamualaikum...
insyaAllah..tapi..komitmen daripada semua muslimah diperlukan...

wasalam...
*mungkin akan dilaksanakan JK Kedah selepas semua bercuti kat kg...
*lagipun, pada sesiapa yg ada kelapangan silakan..

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-03 11:05


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam mawaddah buat semua warga komuniti muslimah
moga semuanya sihat selalu..insyaALLAH

JK KEDAH..
bagus cadangan dr ukht ismi_safiza
ana menyokong yg terbaik utk warga komuniti muslimah ni

kalau nak diikutkan...skarang ni komuniti kita dah mula bergerak dgn JK-Jk dan sebagainya..alhamdulillah..bagusla..
inilah yg kita mahukan..semua ahli bersatu dan bekerjasama membangunkan dan mencorakkan komuniti..
sekarang ni kita dah ada perancangan utk melaksanakan :

1.sambutan anak2 Oktober
2.MEGA JK 2004 (gabungan JK ukhwah.com dan Hanan.com.my pd Mac 2004
3.JK Kelantan (selepas Raya)
4.JK Kedah (tarikh belum tahu)


ana rasa utk JK Kedah ni apa kata andainya kita buat tahun depan..mungkin dlm bulan 5 camtu..sbb melihatkan kita dah ada aktiviti utk bulan 10 ni dan cadangan utk Jk kelantan selewat2nya akhir tahun ni nampaknya..dan awal tahun depan dah ada MEGA Jk.jadinya..kita susuli pula dgn Jk kedah nanti.mcm mana? sbb kalau nak diikutkan hati ni..insyaALLAH semua JK andai berkesempatan ana nak turut serta...begitu juga para sahabat yg lain..jadinya..kita kena letakkan masa yg sesuai..at least setahun ada 1-2 program...itu dah cukup bagus.sama-sama kita cuba-cuba selitkan aktiviti utk warga komuniti sambil2 mengambil kira masa dan sebagainya..ok.

sekadar pendapat..mungkin dpt kita beri pendapat dan respon..utk kebaikkan bersama.

jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-03 11:30


assalamualaikum..
terima ksih di atas pendapat akhwat sekelian.ana bersetuju. ana rasakan bahawa kemungkinan JK Kedah nie kita laksanakan pada thn hadapan, tapi kalau boleh jgnlah dlm bulan 5 mungfkin pada masa itu ramai yg akan sibuk
dgn pelbagai aktiviti.
sekian,
wasalam.

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-10-03 20:39


Assalamualaikum... setinggi tahniah atas usaha ismi untuk mengadakan JK kedah ini.. semoga tradisi JK ini akan berterusan dalam mengeratkan lagi kasih sayang kita...

wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 10:31


Assalamu'alaikum wrt wbt

bertemu kembali..

ukhti ismi_safiza
terpulanglah pd antunna semua nak tetapkan tarikhnya bila..asalkan tak clash ngan ape2 program ana..insyaALLAH..sampaila ana ke negeri Kedah nanti noo..lagipun tak jauh mana..kita berjiran.kalau ade kat kampus..tu..tak boleh la nak elak camne kan.

'ala kulli hal..teruskan perancangan dan perlaksaan antunna semua.ana menyokong!
sama-sama kita majukan komuniti dan mengeratkan ukhwah dan meyemaikan kasih sayang sesama kita..insyaALLAH.

tumpang lalu
*MEGA JK 2004*
sama-sama kita meriahkannya..moga semua urusan dipermudahkan ALLAH swt.


jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 13:54


assalamualaikum...

insyaAllah..
doakan lah...

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 15:09


Assalamualaikum...

ukhti ismi_safiza,bagus cadangan nti tu.setuju sgt la .em..klau nak wat tu,harap2nya masa yg bersesuaian la cam cuti sem ke,baru best skit.klau ada apa2,insyaallah,saya bleh tolong setakat yg termampu.


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 15:09


Assalamualaikum...

ukhti ismi_safiza,bagus cadangan nti tu.setuju sgt la .em..klau nak wat tu,harap2nya masa yg bersesuaian la cam cuti sem ke,baru best skit.klau ada apa2,insyaallah,saya bleh tolong setakat yg termampu.


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 21:22


assalamualaikum...
syukran ya ukhtie baiduri_aiman...
kerjasama daripada semua amatlah ana harapkan...utk menjayakan lagi JK Kedah ini.
insyaAllah, lepas segala2nya selesai dan tanpa menggangu aktiviti ahli komuniti lain yg juga ingin turut serta dlm JK ini...
insyaAllah, semoga kita berjaya melaksanaknnya...
amin...

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1646
Posting: 110
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 22:24


wah...insyaallah ana akan join JK KEDAH ni...lagipun, nama ana ada utk incharge bahagian pendaftaran...harap2 takde aral melintang...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..


Bookmark and Share




  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-03 01:00


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam mahabbah buat semua
alhamdulillah..semakin ramai yg sudi nak adakan Jk ..

utk ukht ismi_safiza

sekadar mencelah..
sebelum ni ana pernah terdgr dr ukhti seharumkasturi yang ahli-ahli ukhwah.com kedah juga akan adakan JK selepas hari raya nanti.cumanya mrk belum confirmkan tarikh lagi.andai boleh kita gabungkan...lagi baik..ramai lg ahli,lg meriah sambutannya.

lepas tu mungkin boleh diteruskan JK KEDAH versi seterusnya,ye tak?insyaALLAH..andai takde aral melintang,ana cuba hadirkan diri.

sekadar berkongsi pendapat..
moga perlaksanaan JK kedah ni dipermudahkanNYA..amin

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-10-03 15:10


assalamualaikum...

bagus jugak cadangan tue..insyaAllah, ana akan bincangkan dgn ukhtie seharumkasturi...



-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-10-03 02:52


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam mahabbah dr ana utk semua para muslimah disini..
ismi_safiza dan anak-anak Kedah yg lain..macam mana dgn perancangan utk JK Kedah..lama tak dgr cerita

ana sekadar membantu seorang wakil muslimin dr ukhwah.com..anak kedah juga,jadinya..anak-anak Kedah di ukhwah.com akan menganjurkan JK Aidilfitri ..25 atau 26..antara tarikh2 tu lah,sehari dua lepas raya Aidilfitri..dan sekarang ni mereka sdg berbincang mengenai perlaksanaan JK Aidilfitri tu.antum bolehla ke JK AIDILFITRI KEDAH

link tu akan membawa anda ke tempat perbincangan anak2 Kedah di ukhwha.com..sbbnya,ana mendpt maklumat yg anak2 kedah disana akan adakan meeting mengenai JK Aidilfitri yg akan diadakan pd minggu depan..18 oktober kalau tak silap..silalah ke link tu,utk maklumat lanjut..

rasanya,itu yg terdaya ana membantu..selain tu,jenguk-jenguklah anak-anak Pulau Pinang sama ye..terutamanya..utk MEGA JK 2004..lagipun,kitakan berkerjasama utk tu..rajin-rajin sertailah ana dan para sahabat di MEGA JK 2004-Ukhwah.com atau ke MEGA JK 2004-hanan.com.my

okla ..moga apa yg dirancang dipermudahkan..
salam ukhwah minni

jumpa lg!

hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."









[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2003-10-12 03:11 ]


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 11:26


'afwan ukhti ismi_safiza...

bagus gak cadangan nak merge JK ni..insyaallah sama2 kita berbincang.setakat ni meeting terakhir utk JK Aidilfitri Anjung Kedah Ukhwah.com blum lg dijlnkan sbb masing2 x free pd 18/10 hari tu..mungkin akak ada apa2 perkembangan??


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

KakYong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 722
Posting: 182
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 16:04


Assalamualaikum....

Kakyong nak makan kuih raya banyak2 kat JK Aidilfitri....boleh ke?...teringin nak pegi ni...bila agaknya tu?..

-----------------

~Jika ingin miliki segala-galanya, milikilah Tuhan..Tuhan adalah segala-galanya..Segalanya tanpa Tuhan, tiada erti apa-apa~

Bookmark and Share




  Member Information For KakYongProfil   Hantar PM kepada KakYong   Pergi ke KakYong's Website   Send ICQ Meesage To KakYong   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 17:21


waalaikumussalam KakYong..

heheheh bleh kak.tapi kena la bawak sama kuih raya dr perak mai sini..

ttg tarikhnya x conform lagi..insyaallah klau jadi nanti kite akan hebah2kan..


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» JK Kedah...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.059815 saat. Lajunya....