Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-08-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Barangsiapa mengambil serakah sebagai kebiasaan, ia menurunkan harga dirinya sendiri, barangsiapa membeberkan kesukaran –kesukarannya, ia menyetujui penghinaan, dan barangsiapa memperkenankan lidahnya menguasai jiwa, ia akan mengaibkan jiwanya
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Diegosta
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13702

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Dari Galeri
Dengan Nama c(_l_) l Yang Maha Pengasih Dan Maha Penyayang...salam ukhwah fillah daripada saya buat semua warga muslimah...;)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 19 hari yang lalu
Diegosta: 19 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: salam sejahtera


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» salam sejahtera

Please Mendaftar To Post


Oleh salam sejahtera

limah3
WARGA RASMI
Menyertai: 18.07.2012
Ahli No: 13515
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-07-12 14:19


assalamualaikum semua. masih ingat kak limah tak. 3 tahun sudah kak limah kerap berada di portal ni. tapi setelah berhenti kerja kak limah tak dapat bersama. alhamdulillah suami beri komputer untuk kak limah barulah bersama kembali tapi kak limah terpaksa guna nick name baru yang lama tak boleh masuk. eeeee seronok rasanya dapat bersama rakan-rakan semua.ishs..ish ramai sahabat baru ya. allhamdulillah.
:-D


Bookmark and Share




  Member Information For limah3Profil   Hantar PM kepada limah3   Quote dan BalasQuote

azie-yan
WARGA RASMI
Menyertai: 20.07.2012
Ahli No: 13520
Posting: 2
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-07-12 11:30


assalamualaikum,,,,,
saya azie-yan,,,,
masih baru di portal ni


-----------------
ingin berkenalan


Bookmark and Share




  Member Information For azie-yanProfil   Hantar PM kepada azie-yan   Quote dan BalasQuote

limah3
WARGA RASMI
Menyertai: 18.07.2012
Ahli No: 13515
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-07-12 07:29


walaikum salam yan. selamat datang dan selamat menyambut ramadhan al mubarak.


Bookmark and Share




  Member Information For limah3Profil   Hantar PM kepada limah3   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-07-12 16:47


Assalamualaikum Kak Limah..
Lama sungguh tak bersua kan..
Kak Limah apa khabar?
Full time bisnes ke sekarang..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah3
WARGA RASMI
Menyertai: 18.07.2012
Ahli No: 13515
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-07-12 20:38


Waalaikumsalam hanan. ya ALLAH hanan. rindu yang amat kat u all dan teman-teman di muslimah. ya hanan sekarang akak dah buka kilang memprosess mee tu. tak buat kat rumah lagi. Allhamdullilah tahun ni memang tak menang tangan. sempena hari raya yang nak menjelang tiba ni kak limah juga buat kueh raya. tart nenas, tart strawberi,tart blue beri dan makmur semua harta RM18 sahaja. ada sesiapa nak order masih boleh lagi. bukan promo ya. :-D sekarang ni kak limah tengah dok fikir macam mana nak meriahkan lagi portal kita ni tapi tak ada idea lagi.


Bookmark and Share




  Member Information For limah3Profil   Hantar PM kepada limah3   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057313 saat. Lajunya....