Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-10-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jatuh kita pada hari ini bukan untuk mematahkan semangat dan harapan tapi pendorong kita dihari kemudian..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 11
Ahli: 0
Jumlah: 11




  Dari Galeri
Sebahagian muslimah di JK Aidilfitri 1424H anjuran bersama Komuniti Ukhwah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 9 jam, 27 minit yang lalu
Sheikhengku11: 17 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: NAMA SEBENAR ANDA..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» NAMA SEBENAR ANDA..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 18 Of 18

Go To Page: 1 · 2 ... 17 · 18  
Jump To Page:

Oleh NAMA SEBENAR ANDA..

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-09 16:50


anda tau tak dari dulu suka sangat dengan nama kak limah ni sejak dengar lagu linggang mak limah tapi lagu ni boleh dengar bila nak raya saja. ala lagu yang dinyayikan group tulang anjing hitam (dog black bone). makna nya entah tak tau pula.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

faiqah_amirah
WARGA RASMI
Menyertai: 12.09.2009
Ahli No: 11358
Posting: 9
Dari: dunter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-12-09 22:44


Nama Sebenar saya ialah Siti Faiqah Amirah buat Mohd Nasir..


-----------------
"Kawan sejati ialah orang yang mencintaimu meskipun telah mengenalmu dengan sebenar-benarnya iaitu baik dan burukmu."
spacer


Bookmark and Share




  Member Information For faiqah_amirahProfil   Hantar PM kepada faiqah_amirah   Pergi ke faiqah_amirah's Website   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 28-12-09 12:19


nama saya wan hana liza buat wan ahmad
heheh


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

bezahra
WARGA RASMI
Menyertai: 02.03.2010
Ahli No: 11947
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-03-10 13:14


Seronok tengok komuniti ni. Lama sungguh saya tida join forum-forum. Moga ada kebaikan dan manfaat yang akan dapat daripada forum ini.

:)

Nama sebenar : Aminah Wajihah Mohd Kamal.


-----------------
Be Beautiful. Be Trendy. Bezahra
http://www.bezahra.com


Bookmark and Share




  Member Information For bezahraProfil   Hantar PM kepada bezahra   Quote dan BalasQuote

az_leen
WARGA RASMI
Menyertai: 05.03.2010
Ahli No: 11960
Posting: 5
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 10:22


salam.baru saja join kat sini.saya pun dah lama tak ber forum.baru terjumpa dengan hanan.com,terus jatuh cinta..

saya,azlin ab ghafar.


Bookmark and Share




  Member Information For az_leenProfil   Hantar PM kepada az_leen   Pergi ke az_leen's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 11:51


Assalamualaikum selamat datang azleen. jomlah joint kami nak buat perjumpaan semepnan hanan yang ke 7.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

az_leen
WARGA RASMI
Menyertai: 05.03.2010
Ahli No: 11960
Posting: 5
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 13:04


dah 7 tahun rupanya...buat kat mana tu ye?


Bookmark and Share




  Member Information For az_leenProfil   Hantar PM kepada az_leen   Pergi ke az_leen's Website   Quote dan BalasQuote

shaukahsoul
WARGA RASMI
Menyertai: 08.03.2010
Ahli No: 11971
Posting: 2

spain   avatar


posticon Posting pada: 08-03-10 02:57


salam ukhwahfillah!

suka di panggil mar'ah..

selamat berkenalan semua. semoga dengan ruang seperti ini kita semua dapat berkongsi pendapat dan pandangan. insyaALLAH..

SALAM UKHWAH SEKENCANG DEGUPAN DAKWAH!!! (-_-)


Bookmark and Share




  Member Information For shaukahsoulProfil   Hantar PM kepada shaukahsoul   Quote dan BalasQuote

ayuabadi
WARGA RASMI
Menyertai: 22.07.2010
Ahli No: 12307
Posting: 16

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-07-10 16:39


assalamualaikum semua sahabat.....semoga sihat2 belaka.saya pun tak nak ketinggalan di sini memperkenalkan diri.Nama saya tak seindah bahasa.

Saya Azlin buat Ismail....

Selamat berkenalan semua


Bookmark and Share




  Member Information For ayuabadiProfil   Hantar PM kepada ayuabadi   Quote dan BalasQuote

ayuabadi
WARGA RASMI
Menyertai: 22.07.2010
Ahli No: 12307
Posting: 16

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-07-10 16:40


Pada 22-07-10 16:39 , ayuabadi posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum semua sahabat.....semoga sihat2 belaka.saya pun tak nak ketinggalan di sini memperkenalkan diri.Nama saya tak seindah bahasa.

Saya Azlin buat Ismail....

Selamat berkenalan semua



maaf ye...bukan buat lah tapi BINTI :lucu: :lucu: :lucu:


Bookmark and Share




  Member Information For ayuabadiProfil   Hantar PM kepada ayuabadi   Quote dan BalasQuote

hajar_nurasyikin
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2011
Ahli No: 12974
Posting: 1
Dari: Damansara

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-06-11 14:31


hajar nurasyikin :)


Bookmark and Share




  Member Information For hajar_nurasyikinProfil   Hantar PM kepada hajar_nurasyikin   Quote dan BalasQuote

Rus_Si_Merah_Jambu
WARGA RASMI
Menyertai: 15.06.2011
Ahli No: 12989
Posting: 3
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-11 12:03


Assalamualaikum
dan salam ukhwah kepada semua dari saya
Rusnita Binti Markeh. Rus Si Merah Jambu nickname saja...


Bookmark and Share




  Member Information For Rus_Si_Merah_JambuProfil   Hantar PM kepada Rus_Si_Merah_Jambu   Quote dan BalasQuote

Asy_syuraa
WARGA RASMI
Menyertai: 24.06.2011
Ahli No: 13012
Posting: 1

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-06-11 17:17


Assalamualaikum...... Salam ukhwah Fillah Abadan Abada...
saya pun naak kenalkan diri nama saya Nabilah Abdullah... Asy_syuraa 2 nickname saja... saya suka nickname tu :-)


-----------------
TO LOVE SOMEONE IS NOTHING...
TO BE LOVED BY SOMEONE IS something...
TO BE LOVED BY SOMEONE YOU LOVE IS EXCITING,BUT....
TO BE&


Bookmark and Share




  Member Information For Asy_syuraaProfil   Hantar PM kepada Asy_syuraa   Quote dan BalasQuote

mashunah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 4435
Posting: 29
Dari: Kajang, Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-07-11 13:53


Assalamualaikum semua,

Saya ni dah jadi ahli since tahun 2003 lagi, tapi tu lah dah lama tak masuk.. so bila masuk balik ni, kenalkan lah diri semula..

Saya Noraini from Kajang.
Bekerja di UKM.
sekarang dah mempunyai 4 orang cahaya mata. Alhamdulillah baru saja melahirkan baby baru ke empat yang sekarang ni dah berusia 5 bulan.

Selamat perkenalan buat semua. Wassalam. :kelip:


-----------------
Dapatkan koleksi busana muslimah seperti jubah, blouse, tudung bidang 60 dan juga purdah / niqab di HUDANUR.COM


Bookmark and Share




  Member Information For mashunahProfil   Hantar PM kepada mashunah   Pergi ke mashunah's Website   Quote dan BalasQuote

nurani_nf
WARGA RASMI
Menyertai: 24.06.2011
Ahli No: 13011
Posting: 2
Dari: Ampang

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-07-11 19:19


Assalamualaikum..

Salam perkenalan dan salam ukhwah buat semua..

Saya Nor Fadhilah dari Ampang.. ^_^

Wassalam..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nurani_nfProfil   Hantar PM kepada nurani_nf   Quote dan BalasQuote

mashunah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 4435
Posting: 29
Dari: Kajang, Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-11-11 03:14


As salam alaik,

Ana dah pernah perkenalkan diri sebelum ni, tapi kali ni nak jemput sahabat-sahabat yang kreatif, yang suka menulis artikel, petua, nasihat, puisi, cerpen atau berbakat dalam rekabentuk grafik untuk join portal baru khas untuk muslimah di sini, http://umuslimah.com.

Semoga kehadiran sahabat-sahabat sekalian di portal tersebut memeriahkan satu lagi portal dakwah khas untuk muslimah.

;-)
Wassalam.


-----------------
Dapatkan koleksi busana muslimah seperti jubah, blouse, tudung bidang 60 dan juga purdah / niqab di HUDANUR.COM


Bookmark and Share




  Member Information For mashunahProfil   Hantar PM kepada mashunah   Pergi ke mashunah's Website   Quote dan BalasQuote

enamokhtar
WARGA RASMI
Menyertai: 16.12.2011
Ahli No: 13275
Posting: 1
Dari: nilai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-12-11 09:42


salam ukhwah nama saya nor zalina mokhtar. jemput masuk blog saya ye..


-----------------
enamokhtar


Bookmark and Share




  Member Information For enamokhtarProfil   Hantar PM kepada enamokhtar   Pergi ke enamokhtar's Website   Quote dan BalasQuote

Ahlulkhulafa
WARGA RASMI
Menyertai: 05.06.2012
Ahli No: 13482
Posting: 7

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-12 23:07


Assalamualaikum :-D
salam ukhwah dari Ahlulkhulafa-->nama ana yang sebenar Nur Syahirah,,


:-) ana hanya manusia biasa, yang masih mencari, dan masih belum menemui apa yang dicari. Ana seperti kamu, punya mata, hidung, telinga, dan sempurna sebagai manusia ciptaan ilahi. Namun, yang pasti, kita semua mempunyai keistimewaan tersendiri yang dikurniakan Ilahi yang Maha Mengetahui. Ambillah peluang untuk mengenali diri ini kerana di situ akan terbina ukhwah yang sejati....ikhlas dari diri ana .....someday,,,u will forget about me,,my name,,my voice,,who i am,,,who i am to u,, but,,,knowing u once in a lifetime is a gift.........^_^ ~salam ukhwah~

Salam Tautan ukhwah.. :bye:


Bookmark and Share




  Member Information For AhlulkhulafaProfil   Hantar PM kepada Ahlulkhulafa   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» NAMA SEBENAR ANDA..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 18 Of 18

Go To Page: 1 · 2 ... 17 · 18  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.077431 saat. Lajunya....