Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-09-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Cabaran sebenar bukan bagaimana hendak menguruskan masa tetapi bagaimana hendak menguruskan diri kita

-- Tokoh Korporat

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13705

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Dari Galeri
Assalamualaikum....

ni la gambar majlis perkahwinan Lady_Iu dan suami.. Pada 30 March 2003..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 14 jam, 10 minit yang lalu
LeerMoto22: 1 hari, 1 jam, 12 minit yang lalu
Swarig123: 8 hari yang lalu
mfy87: 27 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: NAMA SEBENAR ANDA..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» NAMA SEBENAR ANDA..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 18

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 17 · 18  
Jump To Page:

Oleh NAMA SEBENAR ANDA..

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 10:37


Assalamualaikum...

Nama samaran istisafa.. nama ni diambil dari sebuah syarikat perniagaan membeli buah kelapa sawit.. semasa saya tengah key-in borang kerja, ternampak nama ni, terus jatuh cinta.. tapi masalahnya tak tahu makna.. nama ni tak ada kaitan dengan antara hidup dan mati, yeaaa

nama betul lak, SUHAILY BT ROZALI.. nama ni arwah bapa yang bagi, siap gaduh2 lagi tuu.. mak nak bagi nama SURAYA, tapi arwah dulu peminat penyanyi Suhaily Shamsudin.. dia nak juga nama tuu.. ehh, maaf ya, siap bercerita pulak..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

shafizah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1277
Posting: 134
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 17:35


assalamulaikum.....
nama sebenar fizah pulak......
shafizah binti mohamed shaari.......


Bookmark and Share




  Member Information For shafizahProfil   Hantar PM kepada shafizah   Quote dan BalasQuote

selembut_bayu
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 168
Posting: 85
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-03 08:28


Quote:

On 2003-10-12 19:00, KakYong wrote:
-eh nadia bt ismail yer....rasa macam tak penah jumpa la....

-selembut_bayu...ala..mat saleh US tu pun bukannya pandai sgt erk...agaknya mas nulih nama tu...tgn dia terketor-ketor kot...tu yg jadik....terlebih huruf "R" tuh...kan?..




assalamualaikum..

saya kat sekolah dulu ada senior nama nadia bt ismail.. nadia yg sama ke?

kak yong.. yelah tu kot tgn mat salleh tu terketar2 masa tulis nama saya.. tapi ok gak.. lain daripada yg lain.. selalunya 2 'O'.. kali ni 2 'R'.. oklah tu ek?

wassalam.


[ Posting ini telah di edit oleh: selembut_bayu pada 2003-10-14 08:35 ]


Bookmark and Share




  Member Information For selembut_bayuProfil   Hantar PM kepada selembut_bayu   Quote dan BalasQuote

eyethe
WARGA RASMI
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 1434
Posting: 6

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-10-03 08:44


Assalamualaikum,
Nama kite Noor Raida Abd.Rahman...
Boleh jer panggil Raida.


Bookmark and Share




  Member Information For eyetheProfil   Hantar PM kepada eyethe   Pergi ke eyethe's Website   Quote dan BalasQuote

warsyahai
WARGA RASMI
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 2635
Posting: 2
Dari: dan.Sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-03 10:32



Assalamualaikum...

Saya ni masih sehari jagung kat sini. Alhamdulillah ... dipertemukan dengan komuniti ini. Jadi, biarlah saya mulakan langkah ketiga (langkah pertama baca Bismillah, langkah kedua tentulah mendaftarkan diri) dengan memberitahu nama sebenarnya saya:

SITI AISYAH BINTI JOFERI

Alhamdulillah ... nama seelok ini takkan tertinggal di mana-mana. Wassalam.


Bookmark and Share




  Member Information For warsyahaiProfil   Hantar PM kepada warsyahai   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 21:28


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam mahabbah buat warga muslimah semua..
alhamdulillah..setelah 4-5 hari tidak kutatap komuniti kesayangan..akhirnya berpeluang hari ni dan ketika ni..seronoknya..

apa yg pasti..nampaknya,ade byk perkara dan benda baru yg berubah...alhamdulillah...perkembangan yg amat membanggakan..dah ramai muslimah yg dulunya masih malu2 menampakkan dan memunculkan diri..dan bertandang kesini..ahlan wasahlan

wah...kak yong
semakin maju dan bergerak pantas topik kak yong ni ye
ramai sahabat2 yang dah memperkenalkan diri..syukran jazilan..

kak yong..ana dah ada kat sini..nampaknya sem 2 dah bermula..takla boleh selalu depan pc...sem 2..byk jugak perkara yg perlu diselesaiakan dan memeprlukan perhatian..alahai sedihnya...3 minggu dulu...byk benda jugak dpt dibuat terutama utk MEGA JK 2004

alahai..meluahkan perasaan kat sini pulak..maafla ye..almaklumla..nak cerita kat mana lg kat selainNYA..dan keluarga..pastinya keluarga di hanan.com.my ni.

'ala kulli hal..buat semua para sahabat ana doakan moga antum semua tenang dan dipermudahkan dalam melayari kehidupan seharian..insyaAllah.

iklan jap..boleh ye
sama-sama kita meriahkan majlis Oktober pd Ahad ni,19 Oktober di Taman Tasik Perdana!!

satu lg,
MEGA JK 2004..pastikan antum dpt sertainya nanti..insyaAllah

maafla kak yong..adik tumpang promote
jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 01:35


Saya Hanan Binti Alam Faizli

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 17-10-03 18:20


saya SITI FATIMAH BINTI HJ. SAIDIN


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

nawra_albahira
WARGA RASMI
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2538
Posting: 5
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 20:14


nama saya Siti Nawar Binti Haris....

-----------------
tiada apa yg istimewa melainkan rasa bertuah kerana dijadikan sebagai seorang wanita dan muslimah...


Bookmark and Share




  Member Information For nawra_albahiraProfil   Hantar PM kepada nawra_albahira   Pergi ke nawra_albahira's Website   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 23:16


Assalamualaikum warahmatullah...

Nama ana pulak, Hajar Binti Zakaria.. Salam ukhwah buat semua muslimah2 tersayang..

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
WARGA RASMI
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 223
Posting: 19
Dari: PeNang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 12:57


Assalamualaikum wrt wbt..

Salam Ukhwah..

nama sumaiyyah ialah Najihah bt. Abu Bakar...

semoga ukhwah yang terjalin di komuniti kasih sayang ini akan diredhai oleh Allah dan berkekalan selama-lamanya..insyaAllah..

ialliqa'


Bookmark and Share




  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

NurCahaya
WARGA RASMI
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2542
Posting: 7
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 21:06


~assalamualaikum..~
....e.eh...kiter pun tak nak ketinggalan gak...kiter nak join gak..
....nama kiter yang sebenarnya...IZARINA BINTI MD. ISMAIL..
Oklah....kiter dah kenalkan diri kiter....
....terima kasih sebab sudi nak tau nama kita orang semua ni yer kak yong...


Bookmark and Share




  Member Information For NurCahayaProfil   Hantar PM kepada NurCahaya   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-10-03 14:32


looorrr....
rupanya ana tak bagitau lagi nama sebenar ana erk??

ok lah, dikesempatan ini... ana nak bagitau nama sebenar ana..

NUR HAZWANI BINTI HAMID BIN MUHAMAD BIN BAKRI

hehehe... cukup ke setakat tu, kak yong?? ke nak panjang lagi??? hehe

nak listkan nama ana, cukuplah setakat NUR HAZWANI HAMID...




-----------------
ruh kudus


Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

Qudwah_Hasanah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 163
Posting: 4

Sarawak  


posticon Posting pada: 20-10-03 14:57


assalamualaikum......

ana....safarina suyong........dinamakan safarina sebab ana lahir 20 safar 1405...heheh...bertepatan sekali dengan bulan safar...

-----------------
TIDAK AKAN KAMU MERASA GUNDAH WALAUPUN SEKALI JIKA KAMU TAHU APA YANG DICARI


Bookmark and Share




  Member Information For Qudwah_HasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwah_Hasanah   Quote dan BalasQuote

KakYong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 722
Posting: 182
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-10-03 18:15


Assalamualaikum sahabat2 muslimah yg disayangi semua..

Wah..wah..nampaknya ramai yg dah perkenalkan nama sebenar masing2 yer....nama yg tersembunyi disebalik nama-nama samaran anda itu.... ....Takpe...jgn jadi penyamar udoh le ye...

Okeh...ada yg bagi nama atuk dia sekali yer...eheh...

Nur Hafizah
Nurul Haiyu Shahidah Binti Nordin
SHARIFAH ZAHIDAH BTE SYED NOOH
NUR ZAHIDAH BINTI HJ MOHD DZAHID
NOOR FAZREENA JUSNAIDI
noorazlin binti mohd kassim
Dg. Roshartiney Binti Damit
Siti Noor Fauziah Bt Abd Rahim
marlinda binti musa
Wan Noor Azrishal binti Ludin
Nurul Sumaiyah
NADIA BT ISMAIL
NORRHAFIDZAH binti SAAIDDUTDIN
Nur Bazura Bte Bidin
Siti Noraini bt Maidin
Nur Amalina bt. Omar
Suhaily bt. Rozali
shafizah binti mohamed shaari
Noor Raida Abd.Rahman
SITI AISYAH BINTI JOFERI
Hanan Binti Alam Faizli
SITI FATIMAH BINTI HJ. SAIDIN
Siti Nawar Binti Haris
Hajar Binti Zakaria
Najihah bt. Abu Bakar
IZARINA BINTI MD. ISMAIL
NUR HAZWANI HAMID
safarina suyong


#Faqierah...sempat juga dia menyelitkan iklan beberapa saat yer... .....sedap tak makan kek oktoberian?...Oooo...tak tinggalkan akak ye....tinggal bau je dari penang ni....

#Ramai juga yg bernama Siti...Siti Nurhaliza takde ke?...eheheheh...kalau ada kakyong nak kasik hadiah ni...







-----------------

~Jika ingin miliki segala-galanya, milikilah Tuhan..Tuhan adalah segala-galanya..Segalanya tanpa Tuhan, tiada erti apa-apa~

Bookmark and Share




  Member Information For KakYongProfil   Hantar PM kepada KakYong   Pergi ke KakYong's Website   Send ICQ Meesage To KakYong   Quote dan BalasQuote

MawardahSolehah85
WARGA RASMI
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 2413
Posting: 10
Dari: Kuantan, Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 15:37


kak yong...

oklha... nama sebenar ana ..NUR MAWARNI BINTI IZWAR ARFANI

missed u....

-----------------
Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
Hanya untuk mencintai Allah..


Bookmark and Share




  Member Information For MawardahSolehah85Profil   Hantar PM kepada MawardahSolehah85   Pergi ke MawardahSolehah85's Website   Quote dan BalasQuote

qurratuain
WARGA RASMI
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 417
Posting: 6
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 21:54


Assalamualaikum....
Walaupun ana kurang sgt berposting ni, tapi teringin jugak nak join...
Nama sebetul2nya... NORZURIANA BT MOHD KHIDZIR....
Kata ayah ana.. maksudnya 'CAHAYA ZURIATKU' (bagi ayah dan mama ana lah tu...)


Bookmark and Share




  Member Information For qurratuainProfil   Hantar PM kepada qurratuain   Quote dan BalasQuote

ummuaiman
WARGA RASMI
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2568
Posting: 3
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 23:29


Assalamualaikum semua..kaifa haluk?ana mulakan dengan nama ana ye..
nama ana ummu aiman..ana dari Singapura..


Bookmark and Share




  Member Information For ummuaimanProfil   Hantar PM kepada ummuaiman   Quote dan BalasQuote

shieda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 1209
Posting: 28
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 11:19


assalamualaikum..
nama saya : norsidah harun
ringkas jer...kalau di ukhwah shieda guna nick niza.....



-----------------
kejujuran lambang keperibadian


Bookmark and Share




  Member Information For shiedaProfil   Hantar PM kepada shieda   Quote dan BalasQuote

nor21
WARGA RASMI
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 2689
Posting: 14
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 16:22


assalammualaikum....ana pun tak nak ketinggalan jugak.....ana tngok semua yang posting dah kasi mana sebenar....ana NORLIZA BINTI AB RAHIM...nama nick ana gunakan....dlm ukhwah ialah liss....kat muslimah nor21....


Bookmark and Share




  Member Information For nor21Profil   Hantar PM kepada nor21   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» NAMA SEBENAR ANDA..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 18

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 17 · 18  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.091732 saat. Lajunya....