Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kegembiraan dan kedukaan adalah sama. Ia tak kekal lama

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
Haruman Syurgawi dan zauj pada malam pernikahan.Doakan kebahagiaan kami.Ameen.

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 18 jam, 58 minit yang lalu
nishazainal: 7 hari yang lalu
sarahhanee: 11 hari yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?

mrscee
WARGA RASMI
Menyertai: 04.03.2009
Ahli No: 9943
Posting: 12
Dari: kuala lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-03-09 13:58


salam semua..

pernah dengar produk kecantikan maibeaute? produk ni terkenal dekat johor dan sudah menembusi pasaran singapura dan brunei dan bakal ke dubai...
saya memakai produk ni setelah disuggestkan oleh suami dan saudara ... saya telah menggunakan produk ini sejak 2 minggu yang lepas... nampak perbezaannya yang begitu ketara... paling pentng produk ini tidak seperti produk lain yang menghakis kulit... cuba lah ye.. selamat bejaya ...

try tengok link ini... www.maibeaute.com
[ Telah diedit oleh: mrscee pada 04-03-09 14:00 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mrsceeProfil   Hantar PM kepada mrscee   Pergi ke mrscee's Website   Quote dan BalasQuote

mrscee
WARGA RASMI
Menyertai: 04.03.2009
Ahli No: 9943
Posting: 12
Dari: kuala lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-03-09 14:22


salam

last but not least.. jikalau nak tau lebih lanjut mengenai maibeaute boleh lah tanya saya.. insyallah saya sedia mjwab soalan yang diberikan oleh kawan-kawan semua..


Bookmark and Share




  Member Information For mrsceeProfil   Hantar PM kepada mrscee   Pergi ke mrscee's Website   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 30-10-09 13:37


saya pernah pakai natasya...memang muka jadi cerah...tapi dia menipiskan kulit...bila stop muka jadi gelap..mak aihh....nak pulih balik...punya lah lama...sabar saja lah..dah serik nak pakai product macam ni..pakai yang tak ada nak putih2 kan muka ni..saya suka warna asal kulit saya...:)itukan pemberian Allah...dah tentu itu sesuai dengan saya...asalkan muka saya tak ada jerawat,jeragat,parut...cukup...heheh


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» ada tak sesiapa pernah guna produk ni...?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061548 saat. Lajunya....