Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-08-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk berfikir adalah mudah. Bertindak agak susah. Yang lebih susah ialah bertindak mengikut apa yang anda fikirkan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Nuri2017
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13690

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 6
Ahli: 0
Jumlah: 6




  Dari Galeri
salam sayang buat semua!!!

  Yang Masuk Ke Sini
Nuri2017: 9 minit yang lalu
nishazainal: 2 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: Bagaimana nak pulihkan suami yang terkena Ilmu /Sihir PEMBENCI


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» Bagaimana nak pulihkan suami yang terkena Ilmu /Sihir PEMBENCI

Please Mendaftar To Post


Oleh Bagaimana nak pulihkan suami yang terkena Ilmu /Sihir PEMBENCI

ainzulaika
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.03.2009
Ahli No: 10054
Posting: 42
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-11-09 10:53


Salam ukhwah kepada semua.saya mohon bantuan sahabat muslimah semua kalau-kalau anda semua boleh bantu saya , bagaimana nak mengubati atau memulihkan orang yang terkena guna-guna@ sihir Pembenci.masalah ini saya sedang alami sekarang. dimana suami saya telah berkhawin lain tanpa izin dan pengetahuan saya.dengan perempuan indon.walaupun pada awalnya saya marah dan geram dengan tindakan suami .akhirnya saya redha diri saya telah dimadukan.dan semenjak sebulan dua ini suami saya dah tak balik rumah untuk jumpa saya dan anak-anak dan tidak memberi nafkah lansung dan suami saya seolah-olah begitu BENCI sangat dengan saya.sehinggakan bila saya telefon Hphonenya dia tak akan menjawab panggilan saya.dan terbaru dia sms kepada saya yang berbunyi:" awak jangan telefon @SMS saya.saya tak mahu no.tel awak call saya.saya tak nak bincang apa-apa dengan awak" kadang-kadang saya terfikir ,saya ini jahat sangat ke.sehingga dia buat saya dan anak-anak saya begini.dan ada orang kata suami saya ini terkena iLmu pembenci sehingga dia jadi macam tu.harap-harap sahabat yang tahu atau ada pengalaman boleh bantu saya.biarlah cara yang baik seperti doa2 atau cara islam bukan bomoh2 atau syirik ye...Bantu saya.. kalau memang jodoh saya dengan suami ada lagi saya nak dia berubah dan kembali kepangkuan saya.kalau dah tak ada jodoh saya redha.selagi talak tidak di lafazkan keatas saya ,saya akan berusaha untuk menawan kembali hati dan jiwanya demi menyelamatkan rumah tangga kami.Amin.Bantulah saya.... tkasih

:-(


-----------------
assalamualaikum semua, apa khabar wangsa muslimah


Bookmark and Share




  Member Information For ainzulaikaProfil   Hantar PM kepada ainzulaika   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-09 15:43


Kebiasaannya suami sebegitu telah termakan benda yang kotor dan terkena sihir. Jadi untuk pulihkan hanya Allah SWT Yang Maha Mengetahui. Cuma usaha dengan doa dan minta ibu bapa mertua untuk bantu doakan agar suami dapat pulih kembali.

WA


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10083
Posting: 85
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-09 16:22


Pada 10-11-09 10:53 , ainzulaika posting:

!!! QUOTE !!!

Salam ukhwah kepada semua.saya mohon bantuan sahabat muslimah semua kalau-kalau anda semua boleh bantu saya , bagaimana nak mengubati atau memulihkan orang yang terkena guna-guna@ sihir Pembenci.masalah ini saya sedang alami sekarang. dimana suami saya telah berkhawin lain tanpa izin dan pengetahuan saya.dengan perempuan indon.walaupun pada awalnya saya marah dan geram dengan tindakan suami .akhirnya saya redha diri saya telah dimadukan.dan semenjak sebulan dua ini suami saya dah tak balik rumah untuk jumpa saya dan anak-anak dan tidak memberi nafkah lansung dan suami saya seolah-olah begitu BENCI sangat dengan saya.sehinggakan bila saya telefon Hphonenya dia tak akan menjawab panggilan saya.dan terbaru dia sms kepada saya yang berbunyi:" awak jangan telefon @SMS saya.saya tak mahu no.tel awak call saya.saya tak nak bincang apa-apa dengan awak" kadang-kadang saya terfikir ,saya ini jahat sangat ke.sehingga dia buat saya dan anak-anak saya begini.dan ada orang kata suami saya ini terkena iLmu pembenci sehingga dia jadi macam tu.harap-harap sahabat yang tahu atau ada pengalaman boleh bantu saya.biarlah cara yang baik seperti doa2 atau cara islam bukan bomoh2 atau syirik ye...Bantu saya.. kalau memang jodoh saya dengan suami ada lagi saya nak dia berubah dan kembali kepangkuan saya.kalau dah tak ada jodoh saya redha.selagi talak tidak di lafazkan keatas saya ,saya akan berusaha untuk menawan kembali hati dan jiwanya demi menyelamatkan rumah tangga kami.Amin.Bantulah saya.... tkasih

:-(


salam...
ain, duduk kl bahagian mana ya???


-----------------
Lilypie First Birthday tickers


Bookmark and Share




  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-11-09 20:06


gerak hati menyatakan bukan suami akak yang menaip sms itu

wallahua'alam


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

ainzulaika
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.03.2009
Ahli No: 10054
Posting: 42
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-11-09 09:55


Salam Alisha, ummimq,Nur_kamar,
AIn rasa pun macam tu.gerak hati ain cakap pun bukan suami ain yang hantar sms tu.lagi pun sejak kebelangan ini bulu mata ain selalu gugur.nak kata emak dan abah ain dioarng lalu tanya kabar dan ain pun selalu jumpa mereka. petua orang tua2 kata kalau bulu mata kita gugur ada orang rindu betul tak...entahlah...


-----------------
assalamualaikum semua, apa khabar wangsa muslimah


Bookmark and Share




  Member Information For ainzulaikaProfil   Hantar PM kepada ainzulaika   Quote dan BalasQuote

mazidah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 27.11.2008
Ahli No: 9456
Posting: 148
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-11-09 11:53


Salam,
Apa kata Ain pergi berjumpa dengan Prof. Dr. Harun Din di Bangi?
Ini idea saja..Kita ni isteri memang berhadapan dengn pelbagai masalah..saya pernah berjumpa dgnnnya semasa belum berkahwin . sekarang nak pergi tapi belum sempat!

Saya berdoa Ain dikurniakan Allah hati yang sabar dan kuatkan semangat untuk menempuh ujian ini..



Bookmark and Share




  Member Information For mazidahProfil   Hantar PM kepada mazidah   Pergi ke mazidah's Website   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 11-11-09 19:10


hurm...saya doakan semoga Allah menurunkan bantuan kepada puan dan memberi jalan penyelesaiannya kepada puan...serta puan dan anak-anak di berikan kekuatan...saya doakan semoga ilmu2 sihirr yang terkena pada suami puan akan cepat-cepat tawar...semua tu takkan terjadi tanpa kehendak Allah,jadi kepada Allah lah jua ia kembali...insyaAllah


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

sahara
WARGA RASMI
Menyertai: 10.08.2013
Ahli No: 13698
Posting: 1
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-08-13 04:34


Dahulunya saya tidak percayakan ilmu hitam, guna-guna dan sebagainya sehinggalah pengalaman mengubati kakak yang sakit hampir setahun. Sakit kakak tidak diketahui puncanya. Pakar perubatan memberi berbagai-bagai nama penyakit tetapi segala ubat dan rawatan tidak berkesan langsung.Wajahnya makin pucat dari hari ke hari, cengkung dan kurus melidi dari asalnya berisi. Puas hantar kakak keluar masuk hospital dan klinik kerajaan, swasta tidak ada perubahan akhirnya kami berikhtiar dengan perubatan alternatif iaitu perubatan traditional. Pelbagai ragam kerenah bomoh dan dukun kami temui sehinggalah kami ke kampung Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat, Johor bertemu Ustaz Adi Wijaya. Beliau bertugas di sekolah agama Daerah Pontian. Alhamdulilah kakak telah sihat, pulih seperti sediakala. Saya paparkan kisah ini sebagai tanda kesyukuran kakak saya selamat dan membantu ain zulaikha (ahli 10054) supaya tidak tertipu dengan pelbagai kerenah bomoh hari ini yang sebahagiannya hanya mementingkan material semata. sempat saya rakam beberapa foto aksi perubatan beliau dan paparkan dalam : http://my.opera.com/saharaaban/albums/ atau
http://my.opera.com/saharaaban/albums/show.dml?id=14706102 malam jumaat keliwon
    Assalamualaikum bye:



-----------------
= sahara aban =


Bookmark and Share




  Member Information For saharaProfil   Hantar PM kepada sahara   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064257 saat. Lajunya....