Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Segenggam benih akan menghasilkan sekebun pokok

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 99
Ahli: 0
Jumlah: 99




  Dari Galeri
Inilah IBU ANGKAT kepada ahli-ahli Komuniti Muslimah. Anggaplah UMMIMQ sebagai ibu kita sendiri....

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 13 Of 14

Go To Page: 1 · 2 ... 12 · 13 · 14  
Jump To Page:

Oleh apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-05-10 07:28


rasa happy sangat sebab dah pregnant 2 bulan..yahoo..syukur alhamdulillah, doa termakbul jugak..


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

zahrahpermata
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.09.2009
Ahli No: 11347
Posting: 39
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-05-10 07:34


salam..tahniah ujee...jaga kandungan baik-baik..anak adalah amanah yang allah berikan kepada kita...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For zahrahpermataProfil   Hantar PM kepada zahrahpermata   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-05-10 08:53


terima kasih..Insya Allah ujee akan jaga baik-baik kandungan ni..bb sulong, banyak nak kena tahu ni..


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-05-10 12:45


Pada 04-05-10 07:28 , ujee posting:

!!! QUOTE !!!

rasa happy sangat sebab dah pregnant 2 bulan..yahoo..syukur alhamdulillah, doa termakbul jugak..


Alhamdulillah...
Tahniah ye ujee... :bunga:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-05-10 20:22


menghitung hari..rasa bosan, kalut..
terlalu banyak yang dpkirkan
tak pasti sama ada mampu menghadapi suasana baru.
hurmmmmmmmmmm.. :cry: :-( :roll:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

zahrahpermata
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.09.2009
Ahli No: 11347
Posting: 39
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 09:15


salam..

apa yang difikirkan tu sadiqah..macam banyak saja masalah...

suasana baru?


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For zahrahpermataProfil   Hantar PM kepada zahrahpermata   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 14:40


Pada 04-05-10 08:53 , ujee posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih..Insya Allah ujee akan jaga baik-baik kandungan ni..bb sulong, banyak nak kena tahu ni..


mabruk3x..tahniah.... :bunga: :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 14:41


Pada 08-05-10 20:22 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

menghitung hari..rasa bosan, kalut..
terlalu banyak yang dpkirkan
tak pasti sama ada mampu menghadapi suasana baru.
hurmmmmmmmmmm.. :cry: :-( :roll:


it's ok dear.... u can do it. InsyaAllah.. :bunga: :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Yoyoy
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.07.2009
Ahli No: 11000
Posting: 53
Dari: www.yoyoyspa.com

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-05-10 17:25


sabar halesolurun_84, kenapa nak lepuk org?


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For YoyoyProfil   Hantar PM kepada Yoyoy   Pergi ke Yoyoy's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-05-10 14:17


Pada 04-05-10 07:28 , ujee posting:

!!! QUOTE !!!

rasa happy sangat sebab dah pregnant 2 bulan..yahoo..syukur alhamdulillah, doa termakbul jugak..


tahniah ujee... :-D


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-05-10 10:34


tanks yang ucap tahniah pada ujee tapi ujee tiba-tiba rasa tak bo nak happy lagi sebab pagi scan, kenapa bb tak nampak lagi...pelik kenapa kantung bb saja ada..:-(


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-05-10 15:55


kecil sangat agaknya..sabar ye kak ujee..maybe..kecil sangat agaknya..


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-05-10 07:49


betul lah..heheh..kecil sangat hari tu..semalam pagi scan, da nampak dah..alhamdulillah..tinggal nak jaga elok-elok saja dah sebab baru 2 bulan, sangat baru lagi


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-11 11:29


Alhamdulillah syukur...
moga dapat mencapai sesuatu yang diimpikan InsyaAllah...:D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ayattulhussna
WARGA RASMI
Menyertai: 03.10.2010
Ahli No: 12440
Posting: 9
Dari: sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 18-01-11 20:37


Pada 04-05-10 07:28 , ujee posting:

!!! QUOTE !!!

rasa happy sangat sebab dah pregnant 2 bulan..yahoo..syukur alhamdulillah, doa termakbul jugak..



tahniah ya ukhty fi al islam....
juga kandungan baik-baik ya.... :kelip:


Bookmark and Share




  Member Information For ayattulhussnaProfil   Hantar PM kepada ayattulhussna   Quote dan BalasQuote

hatiku_kauguris
WARGA RASMI
Menyertai: 30.04.2011
Ahli No: 12935
Posting: 3
Dari: sentul

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-06-11 22:30


saya nak suami saya yang dulu.. nak suami yang menyayangi saya tanpa ada org lain dihatinya seperti sekarang.. bukan brmakna saya tak boleh terima apa yang berlaku.. tapi kerana 3 anak yang masih kecil.. 7thn - 7bln... bukannya saya nak dihati dia ada ibu tunggal yang beranak 2 dah tentu anak-anak dah besar.. saya nak suami saya sentiasa dihati saya & anak-anak.. & saya nak suami bimbing saya & anak-anak ke jalan yang redhai.. :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For hatiku_kaugurisProfil   Hantar PM kepada hatiku_kauguris   Quote dan BalasQuote

nurani_nf
WARGA RASMI
Menyertai: 24.06.2011
Ahli No: 13011
Posting: 2
Dari: Ampang

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-07-11 19:54


@hatiku_kauguris: sabar ye.. InsyAllah, suami akak akan kembali seperti yang dulu.. mohon doa banyak-banyak pada Allah ye.. Dia Maha Pengasih & Penyayang.. :)

Apa yang saya rsakan sekarang.. sunyi dan bosan.. menanti kehadiran seorang sang panglima menyunting diri ini untuk menjadi suri hdupnya.. hehe.. ^_^


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nurani_nfProfil   Hantar PM kepada nurani_nf   Quote dan BalasQuote

Bunga_Nur
WARGA RASMI
Menyertai: 12.12.2006
Ahli No: 7120
Posting: 9
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-08-11 19:16


Salam ukhwah...tahniah kepada ujee kerana bakal menjadi seorang ibu... dan kepada akak hatiku_kauguris moga akak bersabar dan terus berdoa moga allah buka pintu hati suami untuk terus menyayangi akak sepenuh hati....

Perasaan saya di kala ini sedang menatikan suami tercinta pulang ke pangkuan setelah lama outstation....hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For Bunga_NurProfil   Hantar PM kepada Bunga_Nur   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-12 21:50


1. rasa teruja sebab dah lama tak menulis sesuatu di sini. rindu sangat dengan hanan portal ni

2. perasaan bercampur baur kerana bakal menghabiskan program pengajian selama 5 tahun setengah dalam masa beberapa hari saja lagi..ALLAHU ALLAH... =)


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

Izzar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 3
Posting: 18

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-03-13 13:13


Sunyi rasanya Portal Muslimah ni...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For IzzarProfil   Hantar PM kepada Izzar   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» apa yang awak semua tengah rasa sekarang (.^_^.)V

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 13 Of 14

Go To Page: 1 · 2 ... 12 · 13 · 14  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.090354 saat. Lajunya....