Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-10-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 8
Ahli: 0
Jumlah: 8




  Dari Galeri
salam ukhuwah dari saya......

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 9 jam, 18 minit yang lalu
Sheikhengku11: 17 hari yang lalu


Muslimah Kerjaya
Topik: Jurulatih Memandu Wanita


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Kerjaya
    »» Jurulatih Memandu Wanita

Please Mendaftar To Post


Oleh Jurulatih Memandu Wanita

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-02-05 12:37




Dalam berita semalam, dilaporkan bahawa sekarang ini Pusat Memandu kekurangan dan memerlukan JuruLatih Wanita. Tiada ke warga Muslimah yang berminat dengan kerja nih. Syaratnya telah 5 tahun mempunyai lesen memandu dan tidak mempunyai rekod buruk. Gaji pun boleh tahan.

Ana kena latih diri sendiri dulu.. heh



-----------------


[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2005-02-26 12:38 ]


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-02-05 07:40




betul ke hanan.. tapi ana baru aje 2 tahun.. tak apala, lepas kak su, hanan jadi cikgu memandu ya.. pastu bolehla buka kelas memandu khas untuk muslimah..

agak menarik juga ya.. macam berminat pulak..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-02-05 15:07



Kak Su berminat ye, baguslah. Heheh. Biasanya perempuan yang nak belajar memandu nih akan minta jurulatih wanita juga, sebab tu permintaan pada jurulatih meningkat sebab makin ramai perempuan yang nak belajar memandu.

Kak su cukupkan lagi 3 tahun, hehhe

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 4989
Posting: 23

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 01:51




betulke kak? alhamdulillah..senanglah kawan2 saya nanti bak belajar memandu..tak payah nak suruh kaum adam tu ajar..


Bookmark and Share




  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 4996
Posting: 27

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-04-05 15:41


...
bagus juga bila ader jurulatih memandu wanita ni...x de la isu-isu gangguan seksual...terutamanya bila kita nk masuk gear...dulu ader kawan saya kata jurulatih memandu lelaki selalu ambil kesempatan bila dia nak masuk gear...kesian juga...tp alhamdulillah...masa sy blaja dulu x de pun kena macam tu....


Bookmark and Share




  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Pergi ke puteriayahanda's Website   Quote dan BalasQuote

shemizz
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 5152
Posting: 49

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-04-05 22:47


menariknya..tp saya ni fobia memandu,lesen memandu buat jeruk je


Bookmark and Share




  Member Information For shemizzProfil   Hantar PM kepada shemizz   Quote dan BalasQuote

sufi109
WARGA RASMI
Menyertai: 21.02.2006
Ahli No: 6332
Posting: 10
Dari: kuala terengganu

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 28-02-06 16:29


sebebnarnya ajar wanita ni lebih mencabar dari lelaki, sebab ramai yang baru first time pegang stereng....mesti mencabar...saya teringat masa time ambik lesen dulu....banyak peristiwa yang memalukan...hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For sufi109Profil   Hantar PM kepada sufi109   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-03-06 15:54


Pada 12-04-05 22:47 , shemizz posting:

!!! QUOTE !!!

menariknya..tapi saya ni fobia memandu,lesen memandu buat jeruk saja


gengla.. lesen saya buat pekasam. :lol: :-di


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alin1605
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 24.07.2003
Ahli No: 2072
Posting: 190
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-03-06 12:30


assalamualaikum wbt...

kalau ada jurulatih memandu wanita, alhamdulillah... bukan apa, kebanyakan jurulatih memandu lelaki ni suka menggatal dengan pelajarnya... alin pun pernah kena, sedangkan dia tahu alin ni isteri orang...


Bookmark and Share




  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

azfar
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1265
Posting: 21
Dari: Cosmo....

Johor  


posticon Posting pada: 15-03-06 14:23


Lebih selesa dengan jurulatih muslimah kan? Kalau ada JPJ Tester muslimah lagi baik... Tak ada lah rasa nak kena buli saja....


Bookmark and Share




  Member Information For azfarProfil   Hantar PM kepada azfar   Quote dan BalasQuote

aidaazni81
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2013
Ahli No: 13685
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-06-13 14:32


assalam sis..saya baru je memohon kursus jurulatih memandu...ya 'allah lamanya nak tunggu panggilan kursus dari jpj...


Bookmark and Share




  Member Information For aidaazni81Profil   Hantar PM kepada aidaazni81   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.072518 saat. Lajunya....