Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
NOTHING WORTHWHILE EVER HAPPENS IN A HURRY - SO BE PATIENT...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sufiahadnan74
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13717

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Dari Galeri
bersama sahabat baik...
salam ukhwah buat semua teman di luar sana

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 18 jam, 55 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> atehimtiaazz


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
azzahrawi Muslimah


atehimtiaazz
[300 x 477 jpg]

Dihantar olehateh_imtiaazz
TarikhMay 15 2003
Hits9212
Undian4
Rating7.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum..nih la koi..gambo nih mase koi konvo diploma dulu..tak tau la sempat tak nak konvo degree lak...erm doakan ler yek
Keterangan: Assalamualaikum..nih la koi..gambo nih mase koi konvo diploma dulu..tak tau la sempat tak nak konvo degree lak...erm doakan ler yek

Komen yang telah dihantar
Noorul Adha
(2003-05-16)
Assalamualaikum.. salam ukhuwah drpd ana. Semoga jadi wanita solehah yang berjaya di dunia dan akhirat. Aaamiin!
ida01
(2003-05-16)
salam mahabbah dari ana.eh cam muke angahfaezah lak?hehe
NurAinTas
(2003-05-16)
wa'alaikumussalam...salam ukkhwah dari ain..
hurulain
(2003-05-16)
akum...ceh comelnya...baju konvo tu cam baju jepun lak...hihik...salam mahabbah fillah...
honey nurhaliza
(2003-05-16)
Amboi kak,konvo tak bgtau hanny pun yek?? akak x sangka kite jumpe kembali kan?? ehhehehe...mcm winter sonata la plak!!
baiduri aiman
(2003-05-16)
salam mawaddah kak...alamak..comei la..
ateh imtiaazz
(2003-05-16)
salam ukuhuwwah buat semer...angahfaezah aner lak nih?samer ke?dia lagi lawa....peladuk dua serupa la tuh...
azzahrawi
(2003-05-16)
assalamualaikum akak.salam ukhwah fillah dari saya...
Hajar
(2003-05-16)
Salamuna'leykum, Salam Ukhwah dari saya juge... :)
ummuumairah
(2003-05-18)
konvo kt mane ni??kat kusza kerr..?
anak perak
(2003-05-20)
salam....semoga berjaya
honey nurhaliza
(2003-05-21)
Akak...nanti send msg kat hanny yek...pasnih hanny x online lg dah...sedih aa kak...ingat tau kak...nanti bg no tel akak
profdrfareast
(2003-05-21)
semoga bahagia selalu....pada hanny dan akak ..sesungguhnya pada Allah lah tempat penyelesaiannya
sweet darling
(2003-05-22)
a'kum.salam ukhuwwah dr sweet_darling.nanti boleh la hantar gambar konvo degree pulak ye kak?
ateh imtiaazz
(2003-05-22)
saalmm ukhuwah kembali...bertemu berpisah kerana Allah...tu konvo KIPSAS
nur ilmiah
(2003-05-23)
Assalamualaikum, salah ukhwah fillah dari ana
iErA
(2003-06-24)
assalamualaikum wrt wbt... salam ukhuwahfillah dari Eira
wardah iium
(2003-07-12)
alahai...comenye..
ateh imtiaazz
(2003-07-30)
waalaikumssalamm...erm lamer dah tak nganto ke sini..erm apapun salamn ukhwah buat semer..insyaAllah
al-kauthar
(2003-09-11)
oloh kiutnyer...
istisafa
(2003-10-01)
insya Allah, kalau usaha lebih pasti berjaya dapat degree pulak nanti
ateh imtiaazz
(2003-10-04)
ermm..insyaAllahh...usaha pun tak seberapa kann..tq ler ingatkan atehh.. sayanggg semua..
ateh imtiaazz
(2003-10-04)
moga semua2 nih berjaya dapat anugerah dekan setiap sem,utk yg dah tak laja dah,moga berjaya dlm idup
ct khalisah
(2003-10-13)
semoge berjaye...usaha dulu...pasni kite kenalan...
ateh imtiaazz
(2003-10-14)
tq..tq.. terharunyer.. ramai gak doakan ateh ekk..sadiss nih..cehh..erm adde tak gaye cam lawyer kat pic tuh..
ateh imtiaazz
(2003-10-14)
heheh perasan skett...nanyi nak masuk court nak prakttikal.. tapi satu hape tak prepare..cam ne gayer..motivate skit!!
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-27)
eh.. akak nak jd lawyer ke?? waduh. bangganya ana.. cita2 kitasamalah! erm.. mantap l akak ni! eh, akak org mana yea??
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-27)
hehe.. ape ni> !! nak jd lawyer kene la ready suma. apa la akak ni! isk! ( chee.. dah kene motivatedah tuh ) jgn mara,,
ateh imtiaazz
(2003-10-31)
sekapal ler kiter musafirr...kalu tak silap ler..
ardani
(2003-11-05)
assalamualaikum.. eh rase cam kenal akak ni .. saya pun budak kipsas gak akak, kos dakwah thn 2... akak kos aper ?
ateh imtiaazz
(2003-11-05)
wsalam..eh iyer..windu no kat kipsas.. akak x-kipsas la dik..kat kuim la nih..anak buah ust. mus..syariah comperative
ateh imtiaazz
(2003-11-10)
copp.. luper dah tukar.. anak buah ust awi...
ardani
(2003-12-16)
ooo.... anak buah uts awi..... sy blaja ngan dier ...fikah semasa... best tul..........
ardani
(2003-12-16)
skang ni kipsas wat minggu personaliti islam...anjuran jab. dakwah....
senyuman kasihku
(2004-01-17)
assalamualaikum ....
Suzanna84
(2004-02-07)
Kipsas dulu ambil Jurusan Dakwah yek...............
Suzanna84
(2004-02-07)
Sekarang Further Ke KUIM ke? Atau IPT lain
Suzanna84
(2004-02-07)
Semoga Berjaya Dalam Apa Jua Bidang Yang Diceburi. InsyaAllah
ateh imtiaazz
(2004-02-09)
kak amik syariah perbandingan dik suzanna...skrg kat KUIM, SHariaH & Law.
ateh imtiaazz
(2004-02-09)
akak sebenonye anak sedara ustaz salehudin..ketua jab. dakwah tu hehehe...org pantai sepat
ateh imtiaazz
(2004-02-09)
jemput mai umah kak kalo pi pantai sepat, dekat ngan masjid kg sepat tu je umah akak
hurynnabihah
(2004-02-11)
assalamualaikum...salam ukhwah dari ana buat akak...
ateh imtiaazz
(2004-09-29)
salam ukhuwah gak kat huryn..
ardani
(2004-10-26)
ooo anak sedara ustaz saleh... dia dah tengok gambar akak ni.. dia tanya ngape dia tercongok kat situ...
ardani
(2004-10-26)
ustaz ada kat blakang sy la ni...
ardani
(2004-10-26)
last sem kami p pantai sepat wat family day... caantiiiiiikk...
ardani
(2004-10-26)
last sem kami p pantai sepat wat family day... caantiiiiiikk...
qiesmie
(2004-12-28)
saya nak berkenalan...plzzzzzzzzzzz
ateh imtiaazz
(2005-04-14)
salam ukhuwah...eh iyer ke?waaa...malu aa kak dik ardani..nape cckp kat dia...
ateh imtiaazz
(2005-04-14)
nak kenal? msg kak personally la dik..eheh..
ateh imtiaazz
(2005-04-14)
dani dah abis kipsa ker?
ateh imtiaazz
(2005-04-14)
kak selalu la pi kipsas...erm nih dah abih KUIM dah... doakan akak grad dgn cemerlang ogos nanti...insyAllah..
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
cinderela
(2005-08-10)
ALL THE BEST 4 UR FUTURE...
honey nurhaliza
(2005-09-26)
akak...ingat kita lagi tak?? hany lah...rindu lah kak...dah lama tak sihat dengan akak kan??
ateh imtiaazz
(2006-01-16)
alhamdulillah..dah habis..tapi tak nak la send gambar konvo degree..sekarang nipun dah kijer..alhamdulillah..
ateh imtiaazz
(2006-01-16)
alhamdulillah..dah habis..tapi tak nak la send gambar konvo degree..sekarang nipun dah kijer..alhamdulillah..
ctaja83
(2007-05-21)
Assalamualaikum.... Hai awak.... Salam Ukhwah untuk awak....
ateh imtiaazz
(2007-07-27)
hai...salam ukhwah;)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.045943 saat. Lajunya....