Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-12-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
gambar konvo..ni mak saudara ana ..salam ukhwah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 13 jam, 54 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> syahadah muslimah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
si comel ifti hanan


syahadah muslimah
[320 x 240 jpg]

Dihantar olehsyahadah_muslimah
TarikhJul 19 2005
Hits5164
Undian4
Rating9

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ni gambar ana kat rumah :)
Keterangan: ni gambar ana kat rumah :)

Komen yang telah dihantar
si comel
(2005-08-15)
salam perkenalan dari ana...cutenya dia...;)
ifti hanan
(2005-08-16)
salam salamah...yap..cuetnya>>
rna pozi
(2005-08-18)
manissss nya.pernah lehat dimana ya.email lah dkat ana.
istisafa
(2005-08-19)
salam perkenalan...
syahadah muslimah
(2005-08-23)
salam perkenalan dari ana juga :)
Safwa Subuhku
(2005-09-02)
macam arab pakistan saja u anti ini hehe salam ukhwah
areinz
(2005-09-21)
cutenyer.....
areinz
(2005-09-21)
cutenyer.....
ifti hanan
(2005-09-25)
come lote...
syahadah muslimah
(2005-10-11)
selamat menyambut ramadhan al-mubarak
lieya
(2005-10-19)
assalamualaikum....subhanallah...cute la...rasa macam pernah nampak...pelanduk dua serupa agaknya....hm,boleh xjd akak angkt ana...:-) kolo sudi....ana asal kedah,akak?
syahadah muslimah
(2005-10-23)
waalaikumsalam lieya...pernah nampak ana kat mana ye?..nak jadi akak angkat nti..insyaALLAH boleh
syahadah muslimah
(2005-10-23)
ana berasal dari kuala kangsar perak :)
izayang
(2005-11-12)
jom main dengan i
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
wow!!...kacukan arb ek awak ini...Salam Perkenalan dari saya:)
syahadah muslimah
(2005-11-15)
ana bukan kacukan arab...mak ana melayu ayah ana pun melayu :)
AZURA ANAKMAMI
(2005-11-18)
cumelnyeee..macam anak patung hikss
hasanatul
(2005-12-17)
semoga kecantikkan kurniaan Ilahi tu disyukuri dengan kecantikkan peribadi..
honey nurhaliza
(2006-02-08)
assalamualaikum dik zt...salam ukhwah dari akak....memang comey la muka dia...:)
syahadah muslimah
(2006-02-15)
waalaikumsalam kak honey....dah lama tak sihat dengan akak...bila lagi nak dapat tips dari akak ye ...hehe
syahadah muslimah
(2006-02-15)
alamak kak honey..tersalah taip...dah lama tak sihat dengan akak bukan dah lama sihat dengan akak...hehe
hasanatul
(2006-02-15)
syahadah.. tu bukannya salah taip tu.. cuma ada auto word kan.. tak mengapa nanti minta pihak admin tukar auto word tu ye.. :).. apa-apa pun anti cantik la.
honey nurhaliza
(2006-02-15)
Assalamualaikum....rindu la kat adik akak seorang ini...kenapa lama tak online dik??
syahadah muslimah
(2006-02-18)
waalaikumsalam...dah lama tak online sebab charger laptop tertinggal kat kpg ,seminggu tak boleh online akak :)
si comel
(2007-04-11)
hai syahadah ..apa kaba??lama tak menjenguk kat sini..:)
syahidatul
(2007-10-26)
syahadah dah kahwin...
alhumaira
(2008-02-29)
assalamualaikum..ai awak...saya ni kawan safawi..saya tak ambar awak kawin hari tu..salam uhwah ye..
alhumaira
(2008-02-29)
xsanke kawan saya tu kenal kakak awak kan...
misya
(2008-03-20)
Assalamualaikum.. ramai org puji ye.. alhamdulillah, dikurniakan wajah yang pasti diserikan wuduknya... :)..
burunghijaudisyurga
(2008-07-22)
nak kenal boleh??
syahadah muslimah
(2008-09-13)
wasalam wrt....selamat berpuasa semua :)
eida
(2008-10-03)
selamat hari raya aidilfitri...
zaidi
(2008-11-27)
assalammualaikum..salam prknln..boleh kenal tak..pls reply
mujadihahsolehah
(2009-09-26)
peliharalah perhiasan dirimu, jauhi dr tangan-tangan durjana menyentuh dirimu melainkan mahrammu.... salam ukhwah dr ana
faiqah amirah
(2009-12-20)
macam muka org arab lah akak..
umihusna
(2011-02-02)
salam ukhwah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.056279 saat. Lajunya....