Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk mengelakkan dari dikritik, jangan buat apa-apa, jangan cakap apa-apa.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sufiahadnan74
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13717

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
tgh bangga nih...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 18 jam, 58 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> hurulain


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
suatumasa Nabila Humairah


hurulain
[169 x 175 gif]

Dihantar olehhurulain
TarikhApr 18 2003
Hits13635
Undian50
Rating8.34

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salam ukhwah! Inilah kiter....
Keterangan: Salam ukhwah! Inilah kiter....

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-04-18)
Alahai comei dan manjanya adek akak nih.. :)
qaulah atrah
(2003-04-18)
manisnyerr senyuman... come lah..salam ukhwah dr deq qaulah
izzati
(2003-04-19)
ingatkan kwn saya kat kusza dulu..kembar dia ke ni??
iErA
(2003-04-19)
assalamualaikum wrt wbt... salam ukhuwahfillah dari Eira utk kak hurulain
NurAinTas
(2003-04-19)
wahh...manisnyer senyumanmu kak......salam ukhwah dari ain...
jijah
(2003-04-19)
SEMOGA CERIA SELALU..
hyper nysah
(2003-04-20)
assalamualaikum salam ukhwah fillah dari nysah
haidie-hairie
(2003-04-20)
a`kum tergambar indahnya ciptaan tuhan pada dirimu ... salam ukhuwahfilah
Ainul Mardhiah
(2003-04-20)
manisnya senyuman tu... dalam ukhwah dari akak...
Nabila Humairah
(2003-04-20)
a'kum...merah nyer bibir...macam bunga rose merah yg berkembang la plak..
caramelo
(2003-04-20)
Salam Ukhwah Fillah...dari saye....cantik juga awak nie..
aisyatul auni
(2003-04-21)
salam ukhwah mahabbah buat ukhtie hurulain...moga kesabaran sentiasa menguliti diri, dan kemanisan iman akan dikecapi
suatumasa
(2003-04-21)
Assalamualaikum dan Salam ukhwah hurulain.Jaga diri hiasi peribadi:-)
orange skunky
(2003-04-21)
Ada rupa siti nurhaliza pakai tudung la
al-kauthar
(2003-04-23)
SUBHANALLAH...
selembut bayu
(2003-04-24)
comel le.. nk kenal leh?
titisan airmata
(2003-04-24)
wa huur ain, ka amsalil lu'luil maknun....:)) salam sayang dari adik alia untuk akak...
nur indah
(2003-04-24)
salam ukhuwwah & mahabbah dr akak utk adik hurulain... bidadari...:)
cinta terhalang
(2003-04-24)
alah comelnya dia
Noorul Adha
(2003-04-24)
A'kum. Kam umruki? Tatau la nak panggil akak ke adik ke..
Haruman Mawaddah
(2003-04-25)
assalamualaikum kak.hehe lorr nih kak hurul.subhanallah cantiknya ciptaan tuhan
Haruman Mawaddah
(2003-04-25)
sekali pandang cam kak salimahhehe
NurAinTas
(2003-04-26)
senyuman manis, menikam kalbu...
shiFa
(2003-04-26)
muka mcm kenai jer...
Nabila Humairah
(2003-04-27)
umur dia kalo tak silap sama ngan kak hanan...21 thn...hehehe
minah arab
(2003-04-27)
wow...manisnya......macam madu......salam ukhwah.....
angah303
(2003-04-28)
alahai manis nya senyum...rasa pernah tengok ah,tapi kat ane ye..heeheh.selamat berkenalan..
Nabila Humairah
(2003-04-28)
ramainyer peminat...
PuTeRi MaNiA
(2003-04-30)
hyee...amboiiii manis nye senyuman...semanis orgnye..hehehe posing lentok gituu..kekeke salam ukhwah khas buat hurulain
cyeeda
(2003-04-30)
lebatnya senyum....anyway salam perkenalan dari saya
cyeeda
(2003-04-30)
boleh berkenalan?....
pdah
(2003-04-30)
JADILAH MUSLIMAH SEJATI
honey nurhaliza
(2003-04-30)
cantiknya ciptaan Tuhan pada dirimu...semoga keindahan itu kekal abadi...salam ukhwah dari saya...honey melaka-
honey nurhaliza
(2003-04-30)
thanks sbb bagi komen kat kiter...leh tak kita online melalui yahoo mesennger??
a-hana
(2003-05-02)
manisnye akak
hub addin
(2003-05-03)
assalamualaikum kak ain...huh..penat saya cari gambar akak dari puluhan gambar kat dalam komuniti. baru jumpa...he..he..
nur arrisy
(2003-05-03)
emm...cutenya akak ain nie,nak kenal boleh tak?
honey nurhaliza
(2003-05-03)
hai huulain...ader org kata kiter kembar la...hehehe...betul ker yek??
MrAddin
(2003-05-04)
Gadis yang cantik, moga2 akhlaknya pun cantik juga
honey nurhaliza
(2003-05-04)
Betul kata MrAddin tuh...mmg cantik dan cute...hehehe...moga pandai menjaga dan menghargainya!!
annur
(2003-05-05)
ana nak id yahoo
annur
(2003-05-05)
ana nak id yahoomesenger
Ms Nik
(2003-05-05)
amboi manisnye cik adik kiter ni...
nur arrisy
(2003-05-05)
Thanks ....akak
sayasarah
(2003-05-05)
a'kum..ooo ini la hurulain ye...apsal senget gambar tu..saje je ye?
hub addin
(2003-05-10)
meh ana tolong jawabkan
hub addin
(2003-05-10)
id yahoomessenger; hurulain_05 hikhikhik. jangan mare ye kak ain
afzarina
(2003-05-10)
cantik dan bertambah menarik lagi sekiranya dihiasi dengan akhlak yg luhur dan tinggi semoga hatimu ingat Allah selalu
Hajar
(2003-05-11)
Salam Ukhwah dari saya.. :-)
putri azalia
(2003-05-11)
manisnyer senyuman mu......tambah gula ker?
hub addin
(2003-05-15)
mmm..nape kak ain tak jawab pun sahabat2 kat sini...sian depaa
intan hidayah79
(2003-05-16)
eh salam ukhuwah.,...:) huruiein ni asal mane yer,, :)
honey nurhaliza
(2003-05-18)
Selamat tinggal wahai sahabatku...walaupaun ianya hanyalah sementara,tapi ana tetap mengingati persahabatan kita ini!!
syaiz
(2003-05-19)
em...kan kite dh cakap...awak tuh lawa...
mardhiah12
(2003-05-19)
assalamu`alaikum, masya Allah, manisnya adik sorang ni :)
bidadarisyurgawi
(2003-05-19)
Maha Suci Allah.. yg m'jadikan langit n' bumi..dan segala kejadianNya..
nur islami
(2003-05-20)
tul tu syaiz.....
syaiz
(2003-05-20)
ntah,.org dah kata awak tuh lawa.,.xnak ngaku..
syaiz
(2003-05-20)
honey dan hurul...dua H ,kenapa ini terjadi antara awak berdua?
bidadarisyurgawi
(2003-05-20)
Jgn jadikan lawa tue.. ke arah jln yg x d'redhai udah laa.. kan?
nur ilmiah
(2003-05-22)
A'kum, cutelah... boleh berkenalan
honey nurhaliza
(2003-05-22)
Ain....nanti kalau online,please msg hanny yek...dan tinggalkan no yg boleh hanny hubungi ain ok...please...bye sahabat!
iso1924
(2003-05-23)
wawoiii!!!! ayunya dia...
wa
(2003-05-26)
assalamualaikum..semoga hurul sentiasa tersenyum manis ;) bukankah senyuman itu sedekah yang paling mudah..
MencariSinar
(2003-05-26)
assalamualaikum...salam ukhuwah dari ana...
aisyahsophea
(2003-06-02)
askum..salam ukhuwwah dr sha...lawa akak yerr..!!
sistermuslimah
(2003-06-05)
a'kum...ayunya....jernih jer muka awak.sejuk mata memandang.betuah saper yg punya.jaga diri hiasai peribadi dgn keimanan
cute pinky
(2003-06-06)
la hai..akak nih...bak skeett senyuman akak tuh..leh tak???
eifa
(2003-06-08)
cewahh diaa.. manis nyee senyum..boleh kenal lebih lanjut tak ..sayang akakk
bayu
(2003-06-19)
Cerianya wajahmu... seceria wajahku lah rasanya. Boleh kawan?
ct feeza
(2003-06-19)
as'kum....akak ni comel la...lehkenalan tak..?
Nabila Humairah
(2003-06-20)
lame menyepi.....rindu la...tak leh nak chat...
alluring lady
(2003-06-25)
salam alaik...ishk, tak sangka ye...akak aku jambu giler nye... hihik ;-p
nur ilmiah
(2003-06-26)
kak ain.... nape diam membisu jek
nur ilmiah
(2003-06-26)
dah dapat tempat ker?
nur ilmiah
(2003-06-26)
kalau dah dapat tue jangan lupe kite yerk :)
makmah
(2003-06-27)
\(^0^)/
mujahidahsolihah
(2003-06-28)
amboiii..lawo nyer kak hurul ni...
qasrynna qistina
(2003-07-04)
assalamualaikum..subhanallah,manisnya...salam ukhwah
mak itam
(2003-07-11)
assalamualaikum.. cantiknyaaa.. manisnyaaa...salam ukhuwah utk dik hurulain
syaiz
(2003-07-22)
dia tgh sedih ler...
aL-FatiHaH
(2003-07-24)
cantikla, akak ni. ape rahsia..
lenny
(2003-07-30)
comel nyeeeerrrr awk.........
Ratu Syahadahcute
(2003-08-03)
Subhanallah...lawa lah akak nie...nak kenalan leh tak???....
Tulipz
(2003-08-07)
macam ku kenal tapi di mana ya.. aheke.. ni owang singa pura pura kan kan.. lehaaa ;)
munawwar
(2003-08-08)
eh eleah comel lak akak kita ni .... ngaji kat maner lek kenal tak ?
Naim
(2003-08-08)
dirimu seindah diriku......eceh
Nabila Humairah
(2003-08-16)
a'kum..
Nabila Humairah
(2003-08-16)
I miss U so much......
nurmaisarah82
(2003-08-17)
akum hai sayng adik akak ni
nurmaisarah82
(2003-08-17)
salam ukhuwwwah fillah dfr akak
Ummu Maira
(2003-09-10)
cantik/hodoh semuanya ciptaan Allah....kalu banyak puji nanti riak.
MawardahSolehah85
(2003-09-18)
subhananallah.. salam Ukhwah
adeqsumayyah
(2003-10-01)
percantikkan amalan..secantik pemberian ILLAHI tuk anta..tanda syukur!!
sitifatimah
(2003-10-07)
asskum salam ukhwah
simpLe sHida
(2003-10-19)
alamak.. soryy.. td t'send...x sempat taip.. em. comelnye..kak..:) " senyum seindah suria..:) "
ardani
(2003-11-06)
eh, cam shila lama.
jiha
(2003-11-16)
Alhamdulillah, bertudung biar dengan niat kerana Allah. [email protected]
mumtahanah
(2003-11-19)
masyaAllah..manis nyer die..tapi ana mcm kenal kakak ni..hmm..??
hanna84
(2003-11-19)
masyaAllah ...cantiknya kakak kita sorang ni..selamat berkenalan!
ummie nasuha
(2003-11-21)
Alhamdulillah.Manisnya senyuman.Mintak sikit boleh?MasyaAllah.Senyum itu sedekah "awet muda" salam p'kenalan dari ummie
mumtahanah
(2003-12-04)
hm..kakak ni mcm suhailah sufyan plak..bdk spore.. tapi afwanlah klw salah org..
mumtahanah
(2003-12-04)
hm..kakak ni mcm suhailah sufyan plak..bdk spore.. tapi afwanlah klw salah org..
muhassanah
(2004-01-07)
betul kata mumtahanah..muka kakak ni mcm kak suhaila..x-bdk sklh saya dkt Als (s'pore)..adik beradik ke?maaf klw salah..
palingcomey
(2004-01-12)
hi cik adik.....comey nye dia....
irsya isyqi171
(2004-01-21)
assalamualaikum.... comelnya akak... salam ukhwah dr ana...
raudhah83
(2004-02-08)
comel...comel...subhanallah
annisak
(2004-02-12)
Cantik...sekali tgk mcm saper ya dari kumpulan huda tue yg dulunya pelakon..Subhanallah
nuurlin
(2004-02-12)
nape hurulain tak reply mesej pun?
aufaAisyaH
(2004-02-13)
YA ALLAH BERTAPA SEMPURNANYA CIPTAANMU...SUBHANALLAH
umai
(2004-02-14)
cantik dan comel
selembut bayu
(2004-02-15)
sape nama betul hurul ain yer?
selembut bayu
(2004-02-15)
sape nama betul hurul ain yer?
selembut bayu
(2004-02-15)
sape nama betul hurul ain yer?
airmata kasih
(2004-02-15)
amboi akak kita ni dah nak kawin yer....selamat berkahwin kak...
alkausar
(2004-02-16)
gambar hurulain ada dlm suratkhabar semlm, sempena nak kahwin dah kan..;)
haninuha
(2004-02-17)
hurul ain = solehah..bakal zaujah FITRI UNIC.. betul takk..??
selembut bayu
(2004-02-18)
erm, betul rasenya.. alhamdulillah, tak nk jemput kami semua ke?
gadis kampung
(2004-02-19)
uiksss...assalamualaikum..memang tepat jangkaan akak.tgk paper tuh rasa cam pernah tengok.rupanya dia yer..alhamdulillah
muhassanah
(2004-02-19)
nak kahwin dgn pit (UNIC) kan?? saya ucapkan selamat p'antin baru.. semoga bahagia.. (",)
nuurlin
(2004-02-19)
selamat pengantin baru
islamic nymph
(2004-02-20)
selamat pengantin baru ..... semoga menjadi isteri yang solehah seiring dengan kurniaan Allah .....
mumtahanah
(2004-02-20)
eh..btol lah sangkaan ana!!kawin kat amen ni?kt spore?tak jemput ker??hehehe..slamat pengantin baru..
ummunazeh
(2004-02-21)
A'kum, kak Saleha, selamat pengantin baru....kem slam kat adieq syafawani skali yer
ismi safiza
(2004-02-21)
selamat pengantin baru
aufaAisyaH
(2004-02-22)
bakal isteri fitri ye..sama cantik sama padan..tahniah
senyuman kasihku
(2004-02-22)
tahniah
uqu
(2004-02-22)
tahniah jugak dari ana....
minah arab
(2004-03-02)
semoga berbahagia hendaknya hingga ke anak cucu...aamin....salam ukhwah
nasiha athira
(2004-03-03)
tahniah dari ana
nur islami
(2004-03-09)
baru tahu..ni dia bakal isteri fitri.tgk gam cam pernah tgk...sama cantik, sama padan
noorul adha
(2004-03-10)
Kak Saleha.. tahniah drpd ana. Wah..wah! Bakal jadi isteri org nih..Semoga bahagia slalu..wat kenduri, jgn lupa jemput!
annisak
(2004-03-13)
cayang kak hurulain..ayunya..
annisak
(2004-03-13)
yerka..mg berbahagia dgn alampernikahan hendaknya..
al-hijazi
(2004-03-13)
BETUL TU..
Kirana nurani
(2004-03-16)
comelnye akak!!!!!!!! semoga bahagia dalam alam rumahtangga!
Kirana nurani
(2004-03-16)
nanti jangan lupa jemput saya yek!!!! saya ingin nak datang....
sitilina
(2004-03-19)
assalamualaikum
zieka
(2004-03-24)
hah..,kn btol awk ni ahli hanan.com!tu psl la time tgk gmbr awk kat mjlah tu,rase cam pernah nmpk jer 8-)nway,tahniah ye
shiro grin
(2004-03-25)
salam ukhaw dr saya ahl baru ..amboi senyum sokmo akak sorang neh..baguslah senyum itu satu sedekah.
ayu83
(2004-04-09)
ukhuwwahfillah tunggak mardhatillah.............................................
kasih kekasih
(2004-04-15)
berserinya pengantin baru ni...semoga kekal selamanya...insyallah
xuerainie
(2004-04-19)
bior bena. salah la. silap org ni.
cahaya mutiara
(2004-04-20)
Salam UKHWAH fillah buat ain serta Selamat Pengantin Baru.. :)
littleOne
(2004-04-20)
hmm nape kak saleha tak reply msg kat sini? pape pon, moga akak bahagia... selamat pengantin baru ^_^
shiro grin
(2004-04-20)
moga bahagia selamanya disamping insan tersayang..insyaAllah..^_-
analia18
(2004-04-20)
salam ukhwah kak...selamat pengantin baru dari saya..semoga kekal bahagia sehingga ke anak cucu...amin...
arda
(2004-04-21)
tul ke akak nur ain nie bakal zaujah fitri UNIC? patutla cam prnah nmpak dlm paper......manis gitue...slm perkenalan ..
al-kauthar
(2004-04-26)
tahniah pada ukhti saleha..dah Rasmi jadi zaujah fitri yg sah pada 4April lalu..
al-kauthar
(2004-04-26)
muga bahagia hingga keanak cucu dalam redha Allah duniaAkhirat,amin...
al-kauthar
(2004-04-26)
wah2..musti tgh seronok berbulan madu sekarang...He3,lepas ni kite nantikan fitri JR.
YusraInsyirah
(2004-04-29)
sama cute sama comei...moga kekal bahagia ke akhir hayat
pena sufi
(2004-05-01)
semoga bahagia...salam ukhwah dar ana
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-05-02)
ya guys.. i expected the same thin gak.. Semoga Kekal ke anak cucu yeah.. aiwaa..
nurilyana
(2004-05-10)
kak saleha kan ni..zaujah fitri unic..tahniah!dh jd isteri orang pun..semoga berbahagia selalu..
senyum ukhuwah
(2004-05-12)
salam ukhwah dr ana.. dah jadi isteri org..:) fitri lak tu.. sama cantik sama padan.. :) TAHNIAH!!
irdina 82
(2004-05-14)
semoga bahagia ke anak cucu....dan menjadi isteri solehah
akalili
(2004-05-16)
gelak ape tu..? dah kawin ker..?
nuril alia
(2004-05-21)
awak, awak punya senyum cam isteri fitri laaa
nuril alia
(2004-05-21)
cute!
weza
(2004-05-22)
Tahniah! Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.....
ermatrissya
(2004-06-07)
Tahniah dan semoga menjadi isteri yg solehah disisi suami dan Allah juga
sepi
(2004-06-09)
tahniah buat hurul ain, kak hanan bila lagi?
af isq
(2004-08-08)
salam ukhwah fillah dari saye...
alin1605
(2004-08-29)
kak hurul_ain menyepi jer...
majidah
(2004-09-04)
eh..ni bukan isteri fitri ke?uik?
sholaty
(2004-09-07)
[._.]......come ar akak ni...mmmuuaahhh
sholaty
(2004-09-07)
hehehehe.....
nuurlin
(2004-09-10)
lame dh dia myepi..busy dia skg ni agkye..anyway semuge berbahagia
norsha
(2004-09-28)
jadilah isteri yg baik utk suami. Jalankan tanggungjawab dgn sempurna. Semoga mendapat keredhaan Allah.
yana maarif
(2004-10-20)
alwayz smile...
sayang hasanah
(2004-11-22)
comela akak nie..tengok gambar dah kenal saper ..same ngan dalam majalah mangga tu..btulla isteri fitri unic tu..ye tak?
ardani
(2004-11-26)
laaaaaaaaaaaaa...baru tau...
ardani
(2004-11-26)
kirim slm kat fitri yee
raudhatulfasha
(2004-11-26)
Smekom..comenye akak ni..boleh tak nak buat akak angkat???
zharifah
(2005-04-19)
comel la akak nie. semoga dapat menjadi isteri yang solehah. salam ukhwah dari ana.
intanQalbi
(2005-04-23)
erm..asal senyum camtu ye..he..he..he.. posing die gayer tersemdiri erk.. salam
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
nur zhukhruf
(2005-05-19)
salam perkenalan dari ana.ana bru lg dlm portal nih..hrap dpt tunjuk ajar.:)
nur ilmiah
(2005-05-27)
Salah ukhwah kembali kak Ain
nur ilmiah
(2005-05-27)
Jadi akak dah kahwin la yer
nur ilmiah
(2005-05-27)
Alhamdulillah dan tahniah saya ucapkan pada Kak Ain
nur ilmiah
(2005-05-27)
Dah dapat baby tak?
ainulnajwa
(2005-06-19)
akum ..nak tnayer macam maner nak upload gambar akt sini n nice gambar
meliza manis
(2005-07-04)
salam ukhuwah....jom sertai bengkel anngun& berketerampilan..khusus untuk eanita bertudung....murah sahaja..untuk keterangan lanjut hubungi aka 0123508893
si comel
(2005-07-08)
comelnya akak ni..salam perkenalan dari comel
si comel
(2005-07-08)
aha..akak ni isteri fitri(unic) tu? ek??
QasruAddini
(2005-07-09)
sian nya.... nur ilmiah... anak dia dah dekat 6 bulan dah. name dia... solehah saja ingat..sofea solehah agaknya.....
QasruAddini
(2005-07-09)
lain kali rajin2 lah baca mangga... ha ha..
QasruAddini
(2005-07-09)
sis saleha ni wearing tudung labuh sebab fitri suruh ek?? poyo pulak ana speaking2 ini....
QasruAddini
(2005-07-09)
hmm nak tanya boleh?? apa pdpt krg pasal AF...?? apa-apa pun ana tetapi dengan WORLD!!! AFUNDI MAWI dan FELIX> susah2...aje
QasruAddini
(2005-07-09)
kenapa berANA2 pula ni??? tak best lah..
Kemboja
(2005-07-19)
semoga Allah memelihara keserian wajahmu...
nurun najah
(2005-07-30)
ni ukhti saleha kan..rasa nya tak salah orang dah
nurun najah
(2005-07-30)
ni ukhti saleha kan...
honey nurhaliza
(2005-09-24)
Assalamualaikum saleha,kenapa dah tak online lagi...hanny rindu laa...hehehe...
put3lumut
(2005-09-29)
assalamualaikum.....harul study kat mana....?
nur fh
(2005-10-01)
kak saleha...memang cantik
lieya
(2005-10-19)
Assalamualaikum..:-)..ayunya akak ini...akak asal mana?study kat mana?
burairah
(2005-10-23)
asalamualaikum..hai hurul apa khabar..sekarang dah belajar atau kerja..stay cute ye :)
izayang
(2005-11-12)
hai
izayang
(2005-11-12)
boleh kenalan
aLeEyA
(2005-11-23)
ini kak soleha eh?
aLeEyA
(2005-11-23)
salam dari singapore dari aleeya...;) jempot2 lah melawat aljunied ye...
rafizal750
(2006-02-13)
Assalamualaikum adik solehah. lama tak dengar khabar?? sihat ke? kalau rajin reply kat email ni >>> [email protected]
nurul iman85
(2006-03-18)
oh..patut la macam kenal..classmate mass comm saya rupanya..kak leha..assalamualaikum kak..
fin
(2006-05-23)
(-^,^-)...assalamualaikum..hye akak..may Allah bless u!
Eqin
(2006-09-24)
SALAM ukhwah dari ana,semoga berbahagia selalu,jadilah isteri yang solehah...macam mana baby ana tngok makin cute,macam umienya ok la jumpa lagi
wardah alisyah
(2007-01-24)
assalamualaikum..adoi..nampak sekali macam isteri fitri unic..hehe..ayu lah tu..
ainani
(2007-06-10)
salam UKHWAH!...comel la akak ini..moga jadi isteri yang solehah..Amin..
cahaya ibtisam
(2007-12-05)
salam ukhuwahfillah abadan abada...manis sungguh senyuman
ara taqwa
(2008-04-15)
salam..boleh tau betul ke Nabila Humairah ini isteri fitri unic..??..boleh bagi keteranggan..Apa2pn SUBHANALLAH..Sesungguhnya Allah Maha Pencipta..cute betul..
ara taqwa
(2008-04-15)
Eh silap ar..hehe..hurulain...betul ke??..
eida
(2008-04-22)
salam ukhuwwahfillah =) cute betul senyuman akak ni
ardani
(2008-06-25)
lama tak buka hanan.com
Arinah
(2008-10-15)
comel sungguh... macam mana nak post pic kat sini ye? saya tak tahu lah..
julizah
(2009-01-31)
salam...ingat kan kawan saya tadi...hanisah pula nama dia..apa pun salam perkenalan
ainshah
(2009-02-13)
salam...muka akak ni macam isteri fitri-UNIC lah yang namanya SOLEHA...hehehe...
zalwau zulfath8185
(2009-02-20)
salam perkenalan adik comey..
naswafa
(2009-05-22)
aah..macam isteri fitri unic tu....
nas sahabat
(2009-06-09)
mcm muka isteri fitri UNIC
ustazah hidayah
(2009-11-27)
salam ukhwah...
AZURA ANAKMAMI
(2010-03-06)
aah..memang zaujah fitri UNIC..cantik dan cumel kan..
ayattulhussna
(2010-10-03)
salam ukhwah hurulain

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049872 saat. Lajunya....