Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Dari Galeri
menjamu selera...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 10 jam, 15 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> Program di UKM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Lennie Program di UKM


Program di UKM
[205 x 349 jpg]

Dihantar olehPengurusan
TarikhJul 22 2003
Hits5324
Undian1
Rating9

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Hanan
Keterangan: Hanan

Komen yang telah dihantar
mardhiah12
(2003-07-22)
assalamu`alaikum, anggun nye presiden meraikan program-setema dgn warna komuniti ni :)
intan hidayah79
(2003-07-22)
:) assalamu'alaikum...mg comunity akan berterusan..>AMin
Hanan
(2003-07-22)
waalaikumussalam.. terima kasih atas sokongan..
nur indah
(2003-07-22)
ehh.. nape x same tinggi ek ngan banting tu??? promoter komuniti muslimah yg paling anggun... hehehe... jgn mare..:P
seharumkasturi
(2003-07-24)
eheh..kak hanan...sama warnaa semua..comey akak hari tu...
salsabila
(2003-07-25)
cute la akak ni :) nak buat kakak ipar leh tak?
itqan cairo
(2003-07-27)
akum........bila lagi nak dtg ke mari...kami mengalu2kannya..salam ukhuwah dr kami azhariyyah
hub addin
(2003-08-02)
akum kak, sory eh sebab tak sempat nak jengok gerai komuniti masa intrasis sebab teramat la sibuk masa tuh...
Hanan
(2003-08-03)
takpe hub.. nanti jumpa time selebret beday hub yer
Hanan
(2003-08-03)
waalaikumussalam itqon... jauh tuh.. bila nak balek malaysia?
Tulipz
(2003-08-07)
w'salam wr wbt.. semuga suksess selalu.. akak baju unggu cute comei loteh aheke.. leh kerkenal tak :)
itqan cairo
(2003-08-14)
hanan...thn nie x jadik baliklah..jumpa thn depan cuti nak abis...:)..klu ada masa /rezeki jom dtg MISR,bawa KM sekali
nurmaisarah82
(2003-08-18)
hanan nape tak ajak muslimin join skali web kita nih
mujahidahsolihah
(2003-08-18)
namer pon muslimah...x kan nak ajak muslimin kot....
ismi safiza
(2003-08-29)
assalamualaikum...wanita solehah kebanggan ummah...
nur islami
(2003-09-10)
cantik kak hanan...bajunya sedondon ngan warna komuniti ni...
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-26)
Cheewah.. puteri sedondon.. Kak Hanan, ni masa bila ni?:
i nurazlina
(2003-10-14)
hanan sokmo cute.tension tak dpt key in subjek ari ni....
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-28)
baju dia sama jer ngan warna komuniti. Ni mmg smangat kekomunitian ni kak Hanan. Hehe.. npk manis jer pkai baju ungu..
ikmatuladawiyah
(2003-11-07)
eh hanan akak rasa comey sungguh hanan kan! boleh akak kasi adik akak ni nak tak?heheh gurau jerk
maisarah 82
(2004-01-31)
mmmm..cantiknya anak dara nie.........
perindu cinta ilahi
(2004-03-28)
semoga dirimu menjadi permaisuri idaman dalam menuju jalan ilahi.
sepi
(2004-06-09)
cutenyee macam model muslimah..
mujahidahwaja
(2004-08-24)
akum, kak hanan memang punyai gaya seorang pemimpin muslimat yang berkredibiliti n berkarisma cewahhh....
Sweetie
(2005-03-12)
Bila team komuniti nak datang upsi pulak..
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
lieya
(2005-10-28)
assalamualaikum,ukhti hanan..Aa..a..la,bila team komuniti nak datang upsi pulak?sweetie sekarang study kat upsi ke?sem berapa?kos apa?ana pun upsi jugak....slm ukhwah..
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
assalamualaikum..nak jadi ahli boleh:di
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
assalamualaikum..nak jadi ahli boleh:di
ardani
(2006-04-08)
banyak sebab yang mnarik mnat saya joint kmuniti ni...antaranya ungu ni warna kgemaran saya... ok.hanan nampak manis sangat dengan warna ni seswai dengan akk.....
seniputeh
(2007-07-22)
assalamualaikum. muslimah tshirt.. layari www.geocities.com/seniputeh/IslamicProducts
eida
(2008-04-22)
comeynya =) salam ukhwah dr ana

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.045407 saat. Lajunya....