Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tanda Orang Bijaksana Ialah Hatinya Selalu Berniat Suci; Lidahnya Selalu Basah Dengan Zikrullah; Matanya Menangis Kerana Penyesalan (Terhadap Dosa); Sabar Terhadap Perkara Yang Dihadapi Dan Mengutamakan Akhirat Berbanding Dunia.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Dari Galeri
assalamualaikum..salam ukhuwah....
Hilalliqa'

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 6 jam, 23 minit yang lalu
rainerjons: 20 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> QasruAddini


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
al-Hana RaIyan


QasruAddini
[240 x 320 jpg]

Dihantar olehQasruAddini
TarikhJul 12 2003
Hits7735
Undian5
Rating8.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Keterangan: "Kala senja itu tiba, ku termenung sendirian, terasa diriku ini jauh dari rahmat Tuhan, dosa yang aku lakukan, menerjah ruang fikiran, masihkah ada untukku keampunan...." sekadar renungan...

Komen yang telah dihantar
nur indah
(2003-07-12)
assalamu'alaikum... slam ukhuwwh fillah dari akak.. senyum sokmo... :)
ida01
(2003-07-13)
salam ukhuwahfillah dari ida.ayunyer
QasruAddini
(2003-07-13)
Waalaikumussalam...salam ukhwah juga dari saya....
QasruAddini
(2003-07-13)
boleh....................
sweet darling
(2003-07-14)
a'kum.nak ucap salam ukhuwwah jugak...
syaiz
(2003-07-14)
amboi cik adik...masamnyer muka...macam mangga plak..
Hajar
(2003-07-14)
Salam Ukhwah buat anti, dari ana.. :-)
QasruAddini
(2003-07-14)
he he...
QasruAddini
(2003-07-14)
salam ukhwah...
seharumkasturi
(2003-07-16)
salam ukhuwah fillah walmahabbah..
nur iman87
(2003-07-16)
Assalamualaikum.. Salam Ukhuwwah Dakwah Islamiah drpd ana.. Ni akak ke adik ana nie?? Nampak ngantuk jer...
wardah iium
(2003-07-17)
x nampak sangatlah muka ...
iErA
(2003-07-17)
assalamualaikum wrt wbt hafiz... salam ukhuwahfillah dari Eira
QasruAddini
(2003-07-17)
Waalakumusslam...saye lahi 88...adikla..
QasruAddini
(2003-07-17)
Waalakumusslam...saye lahi 88...adikla..
QasruAddini
(2003-07-17)
nampak-nampak kan la muka...
QasruAddini
(2003-07-17)
Salam ukhwah..
makmah
(2003-07-18)
a'kum.hmmm comelnye...nak berkenalan boley...\(^o^)/
QasruAddini
(2003-07-18)
boleh.......
qaulah atrah
(2003-07-20)
comelnyer.. ayu lagi.. moga berkekalan.. insyaAllah.. ^-^ salam ukhwah fillah, kak.. umo brape nie yer ?
qaulah atrah
(2003-07-20)
ouhh.. lahir 88.. qaulah 89.. ^_^ qaulah muder lagik.. ikikikik
QasruAddini
(2003-07-20)
ngape qaulah tak datang jk semalam??saje tanye...
Lennie
(2003-07-20)
Salam alaik, sweetnya muka..
Lady Iu
(2003-07-21)
salam...:)
Hanan
(2003-07-22)
nilah adek comei termuda yang dtg semasa jk uia
QasruAddini
(2003-07-22)
ye ke..? saye ingat peserta tertua...
cute pinky
(2003-07-23)
eh nie sekali tengok macam kak hanan..hehehe hai kak..dah ade kembar ke??salam QaruAddini skool mane?
QasruAddini
(2003-07-23)
saye sekolah ngan haikal...ceh...takdelah, sekolah kat al-faizeen. sekolah baru, jarang orang dengar...
seharumkasturi
(2003-07-24)
ehh hari tu waktu jumpe tak pakai spek pun...confius....
QasruAddini
(2003-07-24)
tu la pasal...muke saye ni magik! kejap-kejap berubah...hehehe. saye sebenarnye pakai spec mase belajar je.
QasruAddini
(2003-07-24)
cube bayangkan muke saye tak pakai spec dalam gambar ni, sebijik tak ngan hari tu...
mujahidahsolihah
(2003-07-28)
ayunyee...eheh..salam ukhuwwah
Hanan
(2003-07-28)
kembar baru akak ker.. manede.. adek nih lagi comei..
QasruAddini
(2003-07-28)
salam ukhwah..
QasruAddini
(2003-07-28)
takla kak...kembar lame...sejak azali lagi. jom kite buat jejak kasih nak tak?? pertemuan kembar..ishk ishk
ida01
(2003-07-31)
hah lahir thn 88 ker?umo 15 lah.hehehe eh jumpe lagi kawe lagi sorang samer umo ngan ana.hehe
qurratuain
(2003-08-01)
assalamualaikum... comenyer.... tapi apasal layu je ni?
QasruAddini
(2003-08-01)
bagusla...ade jugak umo yang same...
QasruAddini
(2003-08-01)
layu sebab mase ni pagi lagi. tak silap pukul 8, kat sekolah. tak sempat nak kembang...
ida01
(2003-08-03)
hehe.salam ukhuwahfillah dari ana'
QasruAddini
(2003-08-06)
salam ukhwah................................................fuh! panjang nye...
white cotton
(2003-08-09)
Salam ukhuwahfillah dari cotton..
seharumkasturi
(2003-08-09)
Qasru...tak same lah akak rase...tapi same la jugak...hihihi
QasruAddini
(2003-08-09)
salam ukhwah...
QasruAddini
(2003-08-09)
ceewah! same...
qasrynna qistina
(2003-08-16)
salam ukhwah...comelnya adik QasruAddini
QasruAddini
(2003-08-17)
tq....nickname lebih kurang la..
naim
(2003-08-25)
mendung je muka, senyumkan sedekah yang paling mudah..kalau tak nak senyum pun sedekah lah duit 50 sen kat mesjid UPM.
minah arab
(2003-08-27)
salam ukhawah fillah tu adik....
cute pinky
(2003-08-30)
hehe...riang hati kak hanan dapat jumpe 'kembar'nye..hehe..skool kat mane tuh...
QasruAddini
(2003-08-30)
50 sen tak de, 5 sen ade...
QasruAddini
(2003-08-30)
salam ukhwah...
QasruAddini
(2003-08-30)
sekolah kat england....hehehe.. tak de lah...kat al-faizeen...kenal???
naim
(2003-09-01)
Al-Faizeen dekat mana dalam Malaysia ker....tak pernah dengar ler...ader iklan kat radio...masuk edisi siasat ader?:)
QasruAddini
(2003-09-01)
al-faizeen kat afghanistan, pernah dengar??hehehe...kota damansara lah...
iso1924
(2003-09-19)
eik!!! amboi comelnya akak ni..study kat mane ni?
cahaya mataku
(2003-09-21)
comel adik ni ..lagi comel kalau senyum
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-21)
Chee.. pandai buat mata stim ek..Hehee.. Kidding. Sekali pandan cam my member, Salam Musafir kak. :)
QasruAddini
(2003-09-24)
time kasih, time kasih.... tapi kenape panggil saye kakak? saye baru je 15 tahu... hehehe...
QasruAddini
(2003-09-24)
saye study kat al-faizeen
QasruAddini
(2003-09-25)
biase la tuh.....mata stim memang tak semula jadi...hehehe
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-26)
Laa... Qasru Addini ni 15 tahun ke.. Isk isk isk.. ingatkan dah dewasa dah.. Hmm.. amacam nak pmr? real name sapa?
QasruAddini
(2003-09-27)
lagi seminggu je nak pmr.... takut jugak ni. real name? nama sebenar saye pendek dan padat. zafirah azman.
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-27)
Owh.. yeah, for sure ana pun nak exam ni. takut gementar semuanya ada. Harapnya keputusan yg kita dapat orait2 belakaa
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-27)
tak kisah apa pun result kita esok ni, redha jer lee ( pujuk hatio sindri actually, ) wallah hu khairul maakireeen
ida01
(2003-09-28)
heheh.eh agaknyer name kiter nih sumer mule dari z ler.hehe.ana nur zahidah.musafir-zahidah gak.dan anti zafirah...hehhe
QasruAddini
(2003-09-29)
betul tu... redho je la ape yg dapat, sebab ape yg kita usahakan itu lah yg dapat... berceramah la pulak...
sayasarah
(2003-10-13)
aik apesal sedey je ni?pepe pon salam ukhuwah
istisafa
(2003-10-13)
Salam ukhwah dari akak, jgnla sedih bebenor muka tu.. bawak bawakla senyum..
QasruAddini
(2003-10-15)
sedih sebab pagi buta lagi. ponat le, ngantuk mase ni.
QasruAddini
(2003-10-15)
:):):).... dah senyum dah tuh. ok tak??
simpLe sHida
(2003-10-19)
salam ukhwah...:)
QasruAddini
(2003-10-19)
salam ukhwah...
nawra albahira
(2003-10-27)
famousnye Zafirah Azman.....haf ape kaba??kekekk
nawra albahira
(2003-10-27)
weih...ust. muhadir ade bg hang email dak??
QasruAddini
(2003-10-27)
wei... kureng je yerk. diel khabar baik? ustaz ade bagi email... (selamat menyambut Rmadhan) tul tak?
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-28)
erm.. zafirah.. ida.. exam pmr dah habis lah.. hmm. eh, sapa2 leh tlg ana hantar pic? tak reti laa.. :P
QasruAddini
(2003-10-29)
mmg dah habis pun exam PMR... nak hantar pic ke? kena save pic tu dlm komputer dulu
QasruAddini
(2003-10-29)
pastu, kalau nak hantar gambar clik la 'hantar foto' kat tas tu. pastu clik browse, cari dokumen yg simpan gambar tu.
QasruAddini
(2003-10-29)
kemudian... clik la name gambar tu. last sekali tulis nama ahli. kalau nak tulis ape2, tulis la kat ruangan yg besar tu.
QasruAddini
(2003-10-29)
harap maklum :)
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-11-02)
owh.. a'ah.. dah try dah.. memang dapat cuma malas nak browse .. takut tkeluar lak..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-11-02)
tp kat gambar tu sizedia 187 kb?? gitu2 la.. tp kalau nak ikutkan. lebih kurang besar gambar ni jerk..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-11-02)
tu malas nak hantar, kot2 kene rejek. buat susah jer.. Zafirah tau x cara nak kecilkan gambar?
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-11-02)
eh eh.. kacau tempat dia lak.. marah zafirah kang
QasruAddini
(2003-11-02)
nak kecilkan gambar tu yg tak tahu tu. saye main hantar je.cam ne yerk nak kecilkan gambar. maaf la ye...
nawra albahira
(2003-11-30)
SELAMAT HARI RAYA ZAFIRAH.........
nawra albahira
(2003-11-30)
MINTA MAAP LE KALAU ADE TERMENGUMPAT TAU
nawra albahira
(2003-12-07)
akum..woit...popularnya kak zaff kat dalam nie..kenai tak saper nie? nie hannah ler...
fareha
(2003-12-07)
eh silap!! tadi tue memang hannah..tapi, terguna kakchick punya...dia terlupa nak logout..
QasruAddini
(2003-12-10)
loorr..... ade jugak insan yg ku kenal sudi nak berkomen kat sini
QasruAddini
(2003-12-10)
banyak2 sorry yer... semenjak dua menjak ni malas la pulak nak berinternet
QasruAddini
(2003-12-10)
bile masa hannah jadi ahli?
SyAhEeDa
(2003-12-24)
A'kum.. harh.. tak sangka ida dh jmpe ramai kwn kt sini..huhu..ana 15 jgk :) nti skola kat mane? Salam ukhuwah :)
QasruAddini
(2003-12-26)
waalaikumussalam... tahun ni saye sekolah kat al-faizeen, tahun depan mungkin kat adni pulak
QasruAddini
(2003-12-26)
ida sekolah kat maner
rose kelabu
(2004-01-02)
nak kecikkan gamba kene gune macromedia firework..tak pon adobe pothoshop..
rose kelabu
(2004-01-02)
harap tau gune:þ
azura anakmami
(2004-01-04)
a'kum,salam ukhwah dr zura,senyum sokmo...
QasruAddini
(2004-01-06)
ok... salam ukhwah jugak...
AiFi
(2004-03-16)
masya allah comey nye adik ni..nak berkenalan boleh? =) salam ukhwah...
QasruADDINI
(2004-03-19)
dlm gambar je kot comey sikit. kat luar tak la sgt... he he.. boleh je nak berkenalan. hantarla mesej..
QasruADDINI
(2004-03-19)
salam ukhwah... :]
kasih kekasih
(2004-05-11)
ni zafirah ker...
senyum ukhuwah
(2004-05-12)
Salam Ukhuwah.. wajah di cahayai dengan cahaya keimanan.. :) comey nye..
QasruAddini
(2004-05-14)
a'ah. zafirah la ni sape ni???
naziah
(2004-05-16)
sakit ke?
penjejak awan
(2004-06-06)
salam ukhuwah...bleh kenalan?
irdina 82
(2004-06-06)
Assalamualaikum...salam ukhwah untuk adik.....ni baru bangun tido ker ni?
Insyerah
(2004-07-16)
cutenye,,,,,,,,,,,,,salam ukhwah......boleh knal,kalau lahir thn 88,sama umur la kita nie.
mujahidahwaja
(2004-08-24)
akum, semoga adik tetap dalam bayangan keredhaan Allah..salam perkenalan dari akak ..akak jarang masuk portal sebenarnya
yana maarif
(2004-10-28)
salam ukhwah dr akak juga ye...
ujirru aizan
(2004-11-06)
your face show and make me so calm..thanks...still study?
QasruAddini
(2004-11-09)
terharu betul baca mesej2 korang... time kasih.... hi hi..
QasruAddini
(2004-11-09)
ujirru_aizan, saya batu form 4. still study la.. ngape??? he..
QasruAddini
(2004-11-09)
tak sakit pun, naziah... biaselah, ngantuk lagi time tu... pagilah katakan. kat sekolah tu.
QasruAddini
(2004-11-09)
time kasih naziah, penjejak awan, irdina, insyerah, mujahidahwaja, yana, and ujirru.... salam uhkwah dr saya utk semua
pena sufi
(2004-12-21)
salam ukhwah...good luck spm tahun depan
QasruAddini
(2004-12-21)
trimas... doakan banyak2 ye..
Easy
(2004-12-25)
Succes
AdiEla
(2005-01-11)
salam..
QasruAddini
(2005-02-08)
thn ni spm...
QasruAddini
(2005-02-08)
result sma dah kuar
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
aishah ain05
(2005-06-10)
salam ukhwah...awat mcm ngantuk je nie
QasruAddini
(2005-07-09)
susah2 aje.. semer bagi komen. mmmuah!!! to you all....
nurun najah
(2005-08-03)
salam ukhuwah........ukhuwah fillah
fas
(2005-08-10)
salam ukhuwah
farihinfauzi
(2006-04-17)
assalamualaikum wbt.....selamat kenal mengenal..best kata-kata renugan yang dipetik dari lagu nasyid itu..
QasruAddini
(2006-05-26)
memang beshh...!windu la kat haikal...hehe... tak)
seniputeh
(2007-07-22)
assalamualaikum. muslimah tshirt.. layari www.geocities.com/seniputeh/IslamicProducts
Reen
(2008-12-05)
salam ukhwah...Masya Allah comelnye...
faiqah amirah
(2009-12-20)
Izzahalhafizah1412h
(2010-08-13)
salam... muka macam sahabat lama ana lah.. jadi teringat pulak dengan dia..huhuh

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.05465 saat. Lajunya....