Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang banyak berkata, akan banyak silap dan orang yang banyak silap akan banyak dosa dan orang yang banyak dosa ialah neraka lebih layak baginya
--
maksud Hadis

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Dari Galeri
Assalamu'alaikum wbt...

Ukhuwah Fillah..Seharum Firdausi dr ana..

::nurin_naurah::

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 jam, 9 minit yang lalu
nadiah_abdllah: 27 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> jiejot


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
raudhatulmardhiah aslina solehah


jiejot
[240 x 319 jpg]

Dihantar olehjiejot
TarikhJul 29 2004
Hits2910
Undian8
Rating6.625

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
time ni tengah nak beli kamera. tokei kedai yang amikkan gambar..tu yang tergelak tu..erm Kalau ada kawan-kawan yang kenal. mesej lah eh...
Keterangan: time ni tengah nak beli kamera. tokei kedai yang amikkan gambar..tu yang tergelak tu..erm Kalau ada kawan-kawan yang kenal. mesej lah eh...

Komen yang telah dihantar
imah3
(2004-07-30)
ok lahh tooo..
istisafa
(2004-07-31)
comelnya.. manis aje gambar ni..
syahi da
(2004-08-01)
comelnya.......salam ukhuwah fillah
jiejot
(2004-08-02)
alamak..actually dah kensel. tanak send. tapi masuk gak.. iskk
imah3
(2004-08-02)
emm akak...tadii kita ada bualll.. ingat takkk?
darul numan81
(2004-08-03)
salam perkenalan dari ana.. umur berapa?belajar kat mana?nick ukhtie sama mcm nick bestfriend ana..
jiejot
(2004-08-04)
erm.. salam perkenalan gak utk darul numan. umo? sebaya 22 blaja sama ngan hanan...darul numan plak?erm, kawan numan tu
jiejot
(2004-08-04)
kawan numan blaja kat ne?
uqu
(2004-08-07)
salam ukhwah fillah buat akak jiejot.... comeynye nick akak
Hanan
(2004-08-10)
hai jiejot.. ni member sefakulti Hanan
nur islami
(2004-08-10)
hai..kak jiejot...
jiejot
(2004-08-11)
erm.. hai. salam ukhwah dan salam kasih syg buat sumer...
mids
(2004-10-01)
cunnye akak ni ..slm ukhuwah............
adeq
(2004-10-30)
akum...org yg xkenal nk kenal boleh?akak blaja mane?
jiejot
(2004-11-15)
waalaikum salam...adeq, akak ni studen um. insyaALLAH kalu lulus sume paper baru ni, dah abis laaa akak. doakan eh:)
eny ys
(2005-04-27)
akum kenai leh
jamiela
(2005-05-16)
assalamualaikum.....akak ambik course apa kat um?
bagas
(2005-05-29)
hallo....lam kenal, boleh tak?
sharifah munawwirah
(2005-11-10)
murah nya snyuman:P
suliza
(2005-11-27)
nak kenal dengan tokey kedai gambar boleh tak...boleh dapat kamera murah....gurau saja...welkam...salam ceria
hamizah mizah
(2005-12-10)
SALAM UKHWAH :-)
honey nurhaliza
(2005-12-24)
Assalamualaikum jiejot...ana dah add ym anti...nanti approve ek...salam ukhwah dari ana buat anti yang manis...:)
jiejot
(2006-02-13)
assalamualaikum semua...rindunye dengan web hanan ni...em kawan-kawan, ada masa mesej laa lagi eh:) saya sekarang kat sarawak.. mengajar kat sini. jauhnyerrrr.rendu nak balik ......:(
honey nurhaliza
(2006-03-01)
jiejot..sian dia jauh2 dengan abang....heheheh...moga ukhwah kita diberkati....best la kawan dengan jiejot!!
jiejot
(2006-03-01)
hehehe....tu laaa.jiejot pun seronok sangat kawan dengan hanny...tak laa rasa sunyi sangat sekarang:-)
honey nurhaliza
(2006-03-03)
jiejot....tak online ek semalam?? hanny pun tak dapat nak online...
syirah 07
(2006-06-24)
hai kak jiejot...salam ukhwah dari syirah
nurul aishah
(2006-07-08)
salam ukhwah kak as
Faradilla
(2009-12-07)
hai. salam ukhwah kak..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.033859 saat. Lajunya....