Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-10-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Dari Galeri
Assalamualaikum. Inila kita.. Salam ukhwah...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
Sheikhengku11: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> qing er


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kemai almumtazah


qing er
[200 x 287 jpg]

Dihantar olehqing_er
TarikhNov 25 2003
Hits3004
Undian2
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
nila gambar jejak kasih kidot,amie dan qing er  di seremban...sory gambar tak terangla..tapi yg tgh tu kidot..yg ungu tu qing er or julia ashila dan yang comei tu amie yg cun...
Keterangan: nila gambar jejak kasih kidot,amie dan qing er di seremban...sory gambar tak terangla..tapi yg tgh tu kidot..yg ungu tu qing er or julia ashila dan yang comei tu amie yg cun...

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-11-25)
wah.. seronoknya berJK... bilala dpt jumpa qing er... selamat hari raya semua
qing er
(2003-11-26)
selamat hari raye..nanti dapatla jumpe..insyaallah.
ida01
(2003-11-26)
ahakss..kak qing..kak kidot dah kasik dah gambar nih kat ida.hehehe...lawo ah
qing er
(2003-11-28)
camner dia bleh kasik..ni dr kamera akak..hehe...belum send lag pun kat kidot..saba ye kidot,nanti sampaila gambar tu.
afiza ahmad
(2003-12-01)
Assalamualaikum Qing..ingat akak lagi tak..:)
iErA
(2003-12-03)
assalamu'alaikum wrt wbt....salam ukhwah mahabbah fillah....
wida smiley
(2003-12-06)
kidot pakai kasut putih ek..nak main golf ek..
nur indah
(2003-12-10)
Assalamu'alaikum... ewah kidot.. posing sakan ek??? ooo, turun seremban x ajak akak haa... takpe, kidot sombong.. :P
aisyah 10
(2003-12-11)
akak amie guna nick aper??
qing er
(2003-12-19)
akak amie tu guna nick....tanya dia..takut dia tak mau org tau..low profile la tu..hehe
snowangel
(2003-12-19)
baik pegang kuat2 nanti diorg lari..Salam Muhabbah Fillah.
drmaya
(2003-12-21)
rindunya kat adik adik ni.slm syg dr k.sue...:)
permaisuri hati ku
(2003-12-22)
eh eh...seronoknyer korg dpt jumper...!! shila..!!..miss u lots!!
maricella
(2003-12-27)
huh kak wida...eh kak kaei..bukan tamau ajakle..aritu (19/7/03)..kan ade jk kat uia pj..camne nak ajak...mmm
syah solehah
(2004-01-04)
Salam ukhwah dari syah jugak...
palingcomey
(2004-01-12)
a'kum......tak jls la gmbr ni....tapi yg baju coklat tu jelas sket...hehe..
senyuman kasihku
(2004-01-16)
ewh-ewah,,,cunnyer dier tu...leh join ker tak nie
qing er
(2004-01-23)
baju coklat tu tepak sieh kat terminal one...hehe...gambar ni memang tak jelas...kak sue yg kurindu..meh sumer join jk..
shiro grin
(2004-03-28)
salam ukhwah dan salam keamanan dan kedamaian tuk anda bertiga..
qing er
(2004-04-16)
salam jugak...
azlinazura
(2004-05-19)
gambar korang xclear la...
zulaiha
(2004-10-15)
hai ..ape kabo kome bertige...selamat menjalani ibadah puasa dengan sebaiknye...nak berkenalan ngan amie leh tak...emai
suterakasih85
(2004-12-21)
salam ukhwah dr ana
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
adilyia
(2005-05-11)
salam jgk
syafikah
(2009-02-06)
gambar tak clear buat nice...
QAISARA
(2009-08-25)
nak tanya, amie tu nama penuh dia siapa, macam kenal (yang baju merah tu)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.047179 saat. Lajunya....